Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsíros Bunci

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Paloma Elsesser vitte a bulit, úgyis mondhatnánk, hisz gyakorlatilag lepipálta a világ legjobban fizetett modelljeit is Bella Hadid, Imaan Hamman és  Adut Akech szereplése szinte eltörpül Paloma életkedve mellett a Victoria's Secret új kampányában. A Dream Angels melltartói a…..
Mi az, hogy kedden volt az Apple nagy bemutatója, de ezen a blogon még mindig csend és hullaszag?! Elmondom én nektek, mi: valami más is bűzlött ezen a bemutatón, és minél mélyebbre ástam magam benne, annál szagosabb lett… Először is hadd kérdezzem már meg, hogy ez még is mi volt? Volt most, aki…..
A régi székely vicc jut eszembe. Amikor a székely fia néhány, külföldön töltött év után hazamegy a szülői házba és egy karika van az orrában. Az apja nézi, nézi, majd nem állja meg odaszól; - Na idefigyelj fiam! Az én időben, csak a buziknak, meg a kalózoknak volt karika az orrukba. Szóval, ha én…..
Zsíros Bunci 2021.09.16 06:52:36
Pár napja akadt a kezembe a Rubicon történelmi folyóirat 2021 januári különszáma, ami teljes terjedelmében a honfoglalókról szólt. A téma egyébként roppant érdekes, ám a mai Magyarországon sajnálatos módon rendkívül átpolitizált. A magyar őstörténet kedvelt terepe a legkülönfélébb nacionalista…..
Az április hónap valóban bolondos volt. Az évszázad eddigi leghidegebb áprilisa hagyott el minket, és szerintem nagyon kevesen sajnáljuk. Ezzel ellentétben viszont a hónap végén hirtelen szabad lett  vásár, és lehetett vakcinát választani. Érdekes események alakultak ki...
Szombat este végre kialakult az amerikai elnökválasztás végleges eredménye. Biden győzött, az öröm pedig hatalmas, mind a magyar ellenzékben, mind a nyugati mainstreamben. Ez teljesen érthető. Bár számomra erősen kérdéses lett volna, hogy elmenjek-e szavazni (ahogy 2016-ban is), valószínűnek tartom,…..
  Lehet páran meghökkennek, hiszen politikai értelemben a címben megnevezett két ember tűz és víz. (Mi ezt Magyarországon tudjuk, hogy az USA-ban is tudják –e, hogy ki az a Gyurcsány Ferenc, nos ez valószínűleg jobb ha megmarad a költői kérdések szintjén). Trump és Gyurcsány, kijelenthetjük,…..
Zsíros Bunci 2020.11.09 19:57:52
Bár a világméretű egészségügyi krízis miatt idén jóval kevesebb film került bemutatásra a tervezettnél, 2020 azonban látszólag tartogat még számunkra egy-két moziélményt – köztük a Ryan Reynolds főszereplésével készülő Free Guy-t is.  A film első kedvcsinálója már tavaly megjelent, azóta nem sok…..
Zsíros Bunci 2020.10.14 07:12:04
Keanu Reeves ismét a Cyberpunk 2077-et reklámozza, és azt kell hogy mondjuk, nem csinálja rosszul! A CD Projekt Red marketingeseinek az esze a helyén van, mivel szépen meglovagolják a színész körül kialakult kisebbfajta rajongói kultuszt...
Amikor az antirasszizmus átesik a ló túlsó oldalára – ahogy Antoine Sénanque neurológus-író látja a Huffington Postban. Persze az ő állításaival is lehet vitatkozni. „Emlékeztetem Hollywood revizionista történészeit, hogy az Elfújta a szélnek köszönhetően kapott először Oscar-díjat fekete színész…..
Zsíros Bunci 2020.06.25 07:15:41
A karantén konyha igazi kihívás. Otthon eszik anya, apa, a gyerkőcök is. Mi legyen az ebéd? Mit készítsek? Valami gyors kellene, mert szalad a háztartás, a gyerekekre is vigyázni kell, ráadásul és a home office is visszavár...Segítünk ötletelni!..
Zsíros Bunci 2020.05.02 15:27:12
A svédek sok mindenben büszkén eltérnek az átlagtól, nagyon innovatív nép, általában elég fegyelmezett, ráadásul elég puritán is. Több területen is létezik a „svéd modell”, például a munkaerőpiacon, ahol például az emberek 90%-a kollektív szerződéssel van foglalkoztatva, vagy épp a…..
Zsíros Bunci 2020.03.21 09:07:19
@teéjesenmindegy: +1, imadom amikor a media pofazik, hogy jajj van egy coronás, de a mutert nem tesztelik... MIERT KENE? Bezarjak ugyis 2 hetre karantenba, ha lesz tunet tesztelik, ha nem nem.
Kult Jay és Néma Bob univerzum 2020.01.17 12:15:00
Az 1994-es Shop-stop óta számos filmben feltűnt Jay és Néma Bob karaktere. Kevin Smith hol kisebb, hol nagyobb szerepet szánt nekik (részben magának), majd 2001-ben egy egész estés filmet felhúzott a duóra. A Jay és Néma Bob visszavág nem lett annyira kultikus alkotás, mint például a Shop-stop, de…..
Zsíros Bunci 2020.01.18 13:48:55
Valószínűleg a nyolcvanas évek egyik legismertebb klipje a rotoszkópos technikával készült, ceruzával rajzolt animációt és élőszereplős felvételeket egyaránt használó Take on Me, amely a norvég A-ha legnagyobb slágere volt, legalábbis ez az, ami még a The Sun Always Shines on TV-nél is hamarabb jut…..
Zsíros Bunci 2019.12.31 18:21:32
Az előző két részben felsoroltam, hogy mit szeretek, illetve hogy mit nem szeretek Svédországban. A sorozat befejező részeként jöjjenek azok a svéd dolgok, amikre pusztán csak nap mint nap rácsodálkozom, olyannyira különlegesség számba mennek: 1) Långtradare - az extra hosszú kamionMindenki ismeri…..
Két héttel a 458 Speciale Aperta bemutatója után újabb különleges modell érkezik Maranelloból. Vasárnap Beverly Hills-ben ünnepli a Ferrari hatvanadik évfordulóját észak-amerikai jelenlétének, mely alkalomból egy új típust is lelepleznek, az F60-ast, teljes nevén F60America-t.…..
Zsíros Bunci 2014.10.12 22:34:58
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
A '80-as és a '90-es években David Copperfield volt a legmenőbb tévés bűvész, aki nemcsak átsétált a kínai nagy falon, de még Claudia Schiffert is magába bolondította a varázslataival. A mai Youtube-generációnak viszont már nem nagyon mond semmit a neve: ők Dynamóra vannak…..
Zsíros Bunci 2014.10.08 21:37:03
A több, mint 10 éve véget ért, 1994 és 2004 között futott Jóbarátok sorozatnak a mai napig rengeteg rajongója van, nemcsak Amerikában, hazánkban is. Ismerőseim között többen vannak, akik a mai napig évente lenyomják mind a 10 évadot, az unalmas, hosszú téli éjszakákon. A…..
Kaptunk egy levelet Boros Eleonórától, az idei első X-Faktor-válogató egyik lúzernek látszó versenyzőjétől, aki azt panaszolja el benne, hogy őt bizony átverte az RTL Klub, és úgy állította be, mint egy idiótát, aki a hastánccal akart előrébb jutni egy énekversenyen.…..
Amikor egy előzetes nem csupán csak lenyűgöz, hanem bolonddá és megszállottá változtat, akkor nincs mit tenni. Ott kell lenni az első vetítésen, mert az álmok csak akkor válhatnak valóra, ha végre láthatod azt a filmet, amit már hónapok óta kinéztél magadnak, és ami nem hagy nyugodni. James Gunn…..
Zsíros Bunci 2014.08.17 14:40:55
@REMY: Hihetetlenül. Pontosabban: hihetetlenül felkúrt. Gondoltam adok neki egy esélyt, mert nagyon istenítették, bár már a trailer is olyan volt, hogy az én pofám égett tőle, annyira béna volt. És mit ád az ég, büdös életben nem tettem ilyet, de erről fogtam magam és kimentem a moziból úgy a film első 20 percében.
Zsíros Bunci 2014.08.17 14:41:22
@REMY: Ja amúgy ne vegyétek magatokra, jó írások vannak ezen a blogon, szoktam is olvasni, engem csak a film kúrt fel.
Zsíros Bunci 2014.08.17 14:50:42
@REMY: Igen, ízlések és pofonok. Én se gondoltam volna, hogy kimegyek, de hihetetlenül irritált az egész. Igazából haveri nyüstölésre mentem a filmre, szóval meg se történt volna a kimenés, ha nem hívnak el, mert nyilván el se mentem volna.
Úgy érzem, a Remedy film noir beütésű lövöldözés játékának moziváltozatával kissé igazságtalanul bántak el a rajongók, bár a haragjuk nem nélkülözött minden alapot. John Moore adaptációja lényegi részekben tér el az eredetitől. Az időközben trilógiává terebélyesedett Max Payne alaptörténetét…..