Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Den Hadnagy

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a kiírás nemrég került ki a lépcsőházunk ajtajára. Csak ennyit tudok elmondani. Kérem kapcsolja ki! vuk Kedves vuk, ez semmi, a kettővel Homár Korpás Kifli előtti kutyám edzés gyanánt úgy megevett egy pokrócot, hogy csak egy ovális, képkeret-szerű dolog maradt belőle,…..
Bruti kolléga lőtte tegnap ezt a két képet, és jóravaló rockerként menten fel is háborodott, még jó. Mi baja az RTL Klub Reflektor című műsorának hülyegyerekfrizurás szpíkerének a rockerekkel? Elszerették a csaját a germán sörmetál kedvelői? Pokolgép pólós fazonok…..
Ez a romantikus tekintetű fiatalember Demjén "Rózsi" Ferenc, karrierje kezdetén. Hova lett belőled ez a szuper ribanc? Ki ölte ki belőled a Balkán Prince érzést? Visszasírjuk az egyéniségeket a szakmából. Új generációs pop énekesek, Rózsi…..
Den Hadnagy 2008.02.11 22:33:09
Amikor annak idején a csajom bevállalta a szólót az anyáknapi nagycsoportos ünnepségen, nemigen fordult meg a kis fejében, hogy a) egyszer ezzel pénzt is kereshetne, b) majd  Blikk címlapon hozza, hogy a legújabb pláza budijában smárolt XY pályatársával. A tízmillió…..
Azt se tudom, hol kezdjem, akkorára hízott a májam: kiderült, hogy egy idén augusztus végén nagy port kavart homáros sztori főszereplőjét, a vendégeivel ordítozásba keveredő szentbékkálai fogadóst idén tavasszal jogerősen elítélték egy olyan esetért, amikor trágár…..
Den Hadnagy 2007.11.07 01:47:58
Hogy mi a legújabb hype a You Tube-on? Létezik egy viszonylag nem túl régi amerikai sokk-szájt, a "Két csaj, egy pohár dotkom" (még csak nem is japán). A következőkben bemutatott kedvcsináló videók története: gyanútlan embereket ültetnek le egy laptop elé és megnézetik…..
Igazságtalanul keveset foglalkoztunk a mobilszervizes lehúzásokkal, pedig népbetegséggel van dolgunk. Az alábbi egyfázisú átbaszást Zita írta ki magából, miután a Westendben a tisztításra bevitt telefonjában misztikus módon kicserélõdött az aksi. Az úgy történt, hogy…..
A világon nem mindenhol vadiúj, de hozzánk "hivatalosan" még nem jutott el a Coca Cola Zero, a garantáltan mindenmentes új fitneszkóla. Azaz akad olyan hazai bolt, amelyik Ausztriából behozza "magánimportban", egy ilyen helyről szereztünk mi is pár dobozzal, aztán…..
Medve Medve ma ügyet akart intézni a telefoncéggel, de pechjére olyat, ami nincsen benne a hangos menüben. Szopatták persze jó hosszan, az eset különlegessége, hogy nyíltan megmondták, miszerint náluk egy sima kapcsolás "olykor" fél órába kerül. Medve Medve levele a…..
Den Hadnagy 2007.09.13 09:25:51
Hát erről a szombati buliról jól lemaradtunk. Pedig a Panaskonics kismagnóval hadonászó Predator azt üzeni, hogy a hétvége egyik csúcskategóriás bulija lehetett a vetkőző srácokkal tuningolt party. Orálisan ráutaló magatartás és a pusztító fegyver közös erővel történő…..
Az alábbi videókat nézve sok minden eszünkbe jut szánalmas helyzetünkről, de mindegy. Milyen leleményesek ezek a belevaló ötletes fiatalok. Fain, tudnak élni. ..
Den Hadnagy 2007.09.11 12:48:01
Subba Iszunk, bulizunk 2007.09.11 14:59:24
Voltunk már egy-két igazán szar házibuliban, de ez maga a pokol: Reméljük a két csörömpölő fickó nem élte meg a hajnalt...
Den Hadnagy 2007.09.11 20:02:35
Soha nem láttunk ilyen frankó női fingást, nem is beszélve a seggvakarást kísérő hangeffektusról. Mindehhez szolidan homofób szlogen, mi kell még? A parasztkodás az élet sója. Vagy algája. Pontosabban tengerfenéken sodródó szerves üledéke. Köszönjük ki másnak, mint Hajninak...
A Homár a fenti szóróanyag láttán rögtön saját levébe főtt, pedig akkor még nem is olvasta, az azóta már Norbi oldalán világító: Ugyan, vega, ne légy már bús, Update lett a HUNÍZ halhús! büntetőrímet. A klasszikus mélymagyar pandacsöki szófordulatok és a termékek…..
Bizonyára hallottak már jóságos alapítványokról, akik ilyenolyan beteg gyerekek nevében szedik be a milliókat. BB a Deákon ennek egy kezdő változatával találkozott, akik azonban már alkalmazzák az amerikai adományozási technikát. Az adományozók egy nyilvános listára vezetik…..
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
A napokban fut egy zseniális nem szemkifolyatós hirdetés minden kütyüblog anyján. A Gizmodo nyitóképrenyőjét naponta egy kisebb vagyonért deszaturálja egy nyomtatógyártó, hogy aztán néhány másodperc alatt szép fokozatosan visszatérjenek rá a színek. Egyetlen szépséghibája,…..
Den Hadnagy 2007.08.30 01:41:06
Na vajon melyik az az idegbajos, C-kategóriás celeb, aki egy vele dolgozó cég ügyintézőjének az alábbi levelet írta, miután az egy emailben apró hibát vétett a celeb nevének leírásakor:Nevem: *** *** és maga ezt pontosan olyan jól tudja, ahogy a többi primitív barom is aki a…..
Den Hadnagy 2007.08.28 19:32:07
Rosszindulatú Vászka · globalicum.blog.hu 2007.08.28. 17:32:40

"A Bocskor úr pedig nekem nagyon nem rokonszenves, nem is hallgatom a kötsög műsorát."

Ehhez csak csatlakozni tudok. Bocskor egy nagyképű, tehetségtelen, humortalan fasz.
Nem mondom, a Boros se jobb az igénytelen prolihumorjával (szüleim jómunkásemberek, lehet eldugulni); de ez az egomán gyökér mindent ver.

Mondjuk megdugott 1-2 jó nőt is, dehát istenem. Vannak így egy páran.

Azt azért még megjegyezném, hogy a reggeli műsorok igénytelenségi versenyében nem bocskorék az abszolút elsők. Vannak még idegesítő orgánumú/stílusú emberek.
Nálam Jakupcsek a mélypont.
Den Hadnagy 2007.08.28 19:34:43