Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spalya

1 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autósportban mindig is voltak úrversenyzők – kezdetben grófok, ma IT- és olajmilliárdosok keresnek maguknak ülést a kis csapatok autóiban. Ez mindig is egy drága sport volt, a gazdag hobbisták pénzinjekcióira bármikor akad igény. Kicsit szánalmas ez, de most őszintén, ki ne…..
Zsibbadt még ilyenkor az agy, ez a helyzet, nincs rajta mit szépíteni. És nem, ez nem a lüktető másnaposság, amikor az embernek két feje van és a nagyobbik van belül, hanem az a hétfői realitásba visszarántó üresség, amikor csak bámulunk magunk elé, miután töröltük a…..
Az újévi poszt végén ott váltunk el egymástól, hogy a sikeres futóműállítás után a Hangyász egy kurva hangos, kissé ideges és darabos, de alapvetően vezethető, menetbiztos autónak bizonyult. Aztán jött a csend. Én tüdőbajos lettem átmenetileg, aztán magamra borítottam…..
Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget, mármint azon kívül, hogy a rombolás gyerekkorától kezdve ugyanúgy foglalkoztatja az ember fantáziáját, mint az építés. Akit egy kicsit jobban érdekel az előbbi, mint az utóbbi, az biztosan nézi a Fast, Furious and Funny című…..
Spalya 2013.01.20 20:51:36
Van haszna, ha balesetes videókat nézeget az ember. Bevallom, én szoktam, még motorozás előtt is. Hogy miért? Hogy ne legyek hülye. Jól látható ezeken, hogy milyen tipikus hibákat szoktak véteni. Én is hibáztam már sokszor, egyszer meg is fizettem érte: azt hittem, megadják a…..
Spalya 2013.01.02 10:38:18
@teflonfejűrém: látom a lényeg átjött :)
Egyátalán mióta lehet itt kommentelni???!!!
Furdancs Blog Tűzijáték házilag 2012.12.27 10:00:00
Most, hogy lassan vége a bejglikómának, ideje felkészülnünk a szilveszteri mulatságra. Sok mindennel elkápráztathatjuk barátainkat, ivótudományunk mellett például házilag készített tűzijátékkal. Nyilván egyszerűbb és biztonságosabb szaküzletben beszerezni az ilyenkor…..
Spalya 2012.12.27 21:45:10
Az a bizarr helyzet állt elő, hogy annyira eltemet az internet feltalálása mint irodai tevékenység, hogy a Hangyász épülésének blogja jelenleg rosszabbul halad, mint az épülés maga. Ha ezt tavaly mondja nekem valaki, a hisztérikus gúnykacajomtól leszakadtak volna a belső…..
Mónika számlájáról vélhetően klónozott bankkártyával levettek 563 ezer forintot idén júliusban. Minthogy sms-értesítést nem kért a számlájáról, csak a 6. pénzkivétel után tűnt fel neki a lopás. November végére az is kiderült, hogy OTP-automatákból vették fel a…..
Miket kotyvasztanak a motorolajba? És miért kell lecserélni? Jó az olcsóbb is? Minden, amit tudni akarsz az olajról. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Azt ugye tudjuk, hogy a Voice ma esti, negyedik válogatójában lesz majd mellényben üvöltöző, tetovált rockerember, a műfogsorával folyamatosan játszó legendás zenész, maníros műmosollyal mindenkit modoros mocsokba merítő művésznő és egy nagyon kedves fiú ott a balszélen, de…..
Amióta PWRacing Ákinál regenerálódik az Időnként Kissé Elátkozottnak Tűnő Datsun 260Z, aka Hangyász, azóta olyan, mintha én egy közel fénysebességgel távolodó űrhajóról szemlélném a dolgokat. Míg nálam egyet rebben a másodpercmutató, Baksán elkészül egy fél…..
Belsőség Ebből ne maradj ki! 2012.07.25 18:23:00
Olyan sokan és olyan véresen komolyan készülődnek az idei Belsőség-találkozóra, hogy kezdek aggódni: valami nem jön majd össze. Winkler és Zách Dani folyamatosan próbálnak, énekelnek és nyünyünyüznek, Telós Bandit hiába próbáljuk megfőzni, hogy hozza a trombitáját,…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Spalya 2011.02.09 22:44:34
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
Zoltán makacs ember, határozottan meg van róla győződve, hogy az "autópályamatrica" ellenőrző szelvényét, amit ugye ő ellenőriz az aláírásával, igazából a benzinkutasnak kellene ellenőriznie visszakérdezéssel. "Biztos, hogy lát, nem csak néz?" vagy…..
Spalya 2009.04.17 16:00:23
@páncélos: VEGYÉL MATRICÁT SMSBEN! Nekem megér 150ft-ot hogy nem kell megállnom, és még csak el sem baszhatom!
  Hónapok óta megy a disputa. Lesz-e magyar motor, álmodhatunk-e arról, hogy olyan kétkerekű áll a garázsban, ami itt, határainkon belült készült? Átkozzuk a komcsikat, hogy elhajtották anno a Yamahát, figyeljük Mázló Imrét, hogy képes-e életet lehelni a Pannóniába.…..
hogyvolt Lost 4x07 - Ji Yeon 2008.05.18 22:10:00
Ismét itt vagyunk, egy majdnem zseniális epizóddal, amiben volt két álleesés, habár az egyiket a stáblista alapján sajnos már régóta lehetett sejteni, míg a másikról tapasztalt Lost-rajongók egy perc alatt kiszúrták, hogy átbaszás. Kiderül a hatodik megmenekülő személy…..
A hatalmas sikerű tavalyi európai turnéhoz hasonlóan, idén Észak-Amerikában hasít a Bicycle Film Festival, színpompás eseménysorozattal ajándékozva meg a bringás életforma szerelmeseit és az érdeklődőket egyaránt.Sorra fixálódnak a dátumok, a legfrissebb infók szerint…..
Spalya 2008.03.03 20:53:15
Evanescene - Live Rock Am Ring 2007 digg_url = 'http://digg.com/music/Evanescene_Live_Rock_Am_Ring_2007'; BONUS LINK OF THE DAY Made in Japan - Just do it ..
Spalya 2008.02.28 23:42:50
Futár érkezett, csomaggal, feladó: Fiat Magyarország Kft. Mohón vetem magam a koncra, mi is lehet, gusztusostárgy-kategóriában a Fiat elég jó. Az első egy kissé szokatlan rekvizítum: mancskrém kutyák részére. Barta Barbival legutóbb Milánóban találkoztunk, amikor ő Torinóból…..
Subba Megsárgult fotó: Ki ő? 2007.12.20 08:22:00
Találjátok ki, hogy ki ez a kedves piros nyakkendős fiatalember a képen! Sikeres, gyakran látjuk a televízióban, csinos felesége, és jól menő vállalkozása van...
Spálya@bikemag Angliai képekből 2007.11.17 01:07:00
Avatart kerestem, de ehelyett találtam ezt:..