Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csovek

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendhagyó cicanapló következik. :-)Nem tudom, feltűnt-e valakinek, de múlt héten nem voltam itt. :-) Elutaztunk nyaralni, és erre az egy hétre nem szerettem volna magukra hagyni a cicákat, ezért megkerestem régi hűséges szerzőnket, lelkes cicanaplóírónkat, Benyeszkét, nem…..
Fanka a tegnapi Steve Jobsos posztjával sem lett népszerűbb, sőt:Odór ImreSzarházy Fankadeli az évek során egyre lejjebb és lejjebb kerül mondhatni egy anyabaszó senki....mert megette már az élet és a "karrierje" meg a kukába landolt ... most is bebizonyítja hogy egy…..
- feladni egy levelet postán, levelezőlapot kapni- kézzel írni egy házi dolgozatot- fölvenni valamit videóra- ceruzával pörgetni a magnószalagot- nem tudni, hogy ki hívott telefonon- nem tudni, hogy mit csinálnak és gondolnak éppen a barátaid- fölkelni a fotelból és csatornát…..
A kutya-cica barátságok mindig meghatóak, és ha egy rendkívül rossz PR-ral rendelkező pitbull egy párhetes kiscicát kap a foga közé, arról kevesen gondolnák, hogy ez lesz a végeredménye.Forrás: indavideo..
"Sziasztok Cukiságosok!Ha valaki pár hónappal ez előtt azt állítja, hogy én bármilyen blogra fotókat fogok beküldeni a saját életem töredék történéseiről, azt minimum kinevetem. De pár hónap sok idő, és még a legtartózkodóbb lelkeket is megváltoztatja az…..