Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JonC

140 bejegyzést írt és 452 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ez nektek bajusz? 2018.05.17 11:44:44
Vannak olyan ikonikus dolgok, melyek úgy hozzánőttek egy-egy karakterhez, hogy azok nélkül az illetőt nem lehet komolyan venni. BB Évi nyuszis baszópapucsa, Berényi Miki kopasz feje, Magnum bajsza. És baszki, Tom Selleck úgy hordta azt a bajuszt, meg a tökét láthatóan rémesen szorító, a combtőnél…..
Van, amikor csak azért veszek meg valamit meméne. Vagy azért, mert már mindenki kipróbálta, csak én nem. Hát, ez a Xiaomi Square Box néven emlegetett bluetooth hangszóró sem éppen egy kifejezett újdonság, de ki ne olvasna szívesen ilyen termékekről írt teszteket? A Xiaomi cuccokat minden jó ember…..
A hazai cipőbámulós színtér egyik legismertebb és legnépszerűbb zenekarának háza táján mostanság nagy volt a csend, a hírekből annyit lehetett csak megtudni, hogy tagcserék történtek (csellista és gitáros poszton) és hogy hamarosan lesz egy visszatérő koncertjük. Képzelt interjú a Képzelt Várossal,…..
JonC 2017.01.16 13:18:26
34.500 forint EU raktárból, porszívóz, felmos, és nem hagy maga után semmit. Mi az? Ez bizony az iLife X5 robotporszívó! Azt hittem a Blitzwolf ajánlata után, hogy ez valami katasztrofálisan rossz darab lesz, de csak kaparom az állam a földről...
JonC 2016.11.01 12:34:58
@mrgergoke: persze, ez nem megoldhatatlan probléma. még a $31.91-os szállítási költséggel együtt is megfontolandó ajánlat a cikked alapján. köszi érte.
Oké, elismerem, elég szerencsétlenül fordítottam címben a brofistet, de hát nincs rendes magyar neve. Ugye arról a mozdulatról van szó, amikor két haver (tesó, bro) összeüti az öklét (fist). Életemben nem gondoltam volna, hogy ebből valaha videojátékot lehetne csinálni, de…..
Az utóbbi években nagy divat lett a zenekarok körében hogy a korábbi, a nagy sikereket meghozó lemezeiket az adott évfordulókor megturnéztatják és az egészet végignyomják. A Korn azonos című első lemeze 1994-ben jelent meg, így a zenekar is belevágott ebbe a retropartyba és…..
Andy Cairns sosem volt a Dave Mustaine Kommunikációs Főiskola hallgatója, valamint senki nem ajánlott neki kormányszóvivői pozíciót Magyarországon. Ez pedig arra utal, hogy akár röhögés nélkül is nyugtázhatjuk a jövőre vonatkozó állításait. Más kérdés, hogy újabb…..
Korábban már többször említettük, hogy idén újra mutat némi aktivitást az Incubus csapata, akik 2015-re két EP-t terveztek kiadni. Ezek közül az első Trust Fall (Side A) címmel lát napvilágot március 24-én. Ezen szerepel az Absolution Calling című dal is, melyet pár hete már…..
JonC 2015.03.08 09:50:01
Nagyon vártam ezt az albumot, ugyanis Steven Wilsont a kortárs prog rock/metal egyik legnagyobb zsenijének tartom, minden, amihez hozzáér a keze, arannyá változik azonnal. A Hand. Cannot. Erase. a negyedik szólóalbuma, mióta jegelte az anyazenekart, a Porcupine Tree-t, de emellett több…..
Egyrészt pofátlan önreklám: megint van az Indexen videojátékos kérdőív, amit kétévente megcsinálunk. Itt megtaláljátok, öt perc alatt végigkattintható, és jó lenne minél nagyobb minta, szóval Igen, tudom, hogy lehetne még részletesebb, meg pár dolog hiányzik belőle…..
Hogy mi a bűne az énekesnőnek, nem tudom, lehet az, hogy a legutóbb, amikor a két piacvezető bulvártermék vele foglalkozott, azt állították, hogy megalázta ByeAlexet meg Rúzsa Magdit, mert testvére, Tóth Vera koncertjén azt merte mondani, hogy hajá tesó, legyen már végre egy…..
JonC 2014.12.08 18:40:16
@Algopirin: áthallásos humor, szeretem! :)
Ez még nem a kritika, úgyhogy a kommentekben NE legyen kibeszélés vagy spoiler, kösz előre is. Az ötödik évadot kettévágó vasárnapi Walking Dead-epizód abszolút rekordot ugyan nem döntött a maga 14,8 millió nézőjével (a sorozat, és egyben kábelcsúcs még mindig az ötödik…..
JonC 2014.12.03 14:22:35
@JonC: most megnéztem, nem, nem az volt a spoiler, az csak nekem az. kicsit le vagyok maradva :)
Szép csendben közeledünk az év végéhez, így majdnem átsiklottunk azon a tényen, hogy idén 30 éves a Commodore 264-es család. Persze így, ezen a néven kevesen ismerjük, de ha azt írom, hogy Commodore 16, Plus/4, 116, egészen más megvilágításba kerül a téma. A Commodore Világ…..
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
JonC 2014.10.09 21:12:22
@Venyercsán Dávid: áááá, erre én is emlékszem. a szemét fejlesztők belespawnolták az arcodba a kiscsajt pont ahogy felértél a létra tetejére. asszem ott eldobtam az egeret egy kicsit anno.
Ha valaki azt mondja nekem, hogy egyszer megérem, hogy felbőszült kisnyugdíjasok üvöltik majd torkaszakadtukból az RTL Klub Nagytétényi úti székháza előtt, hogy Vissza Szulejmánnal! vagy El a kezeket Szulejmánról! akkor kiröhögöm és/vagy bezáratom az illetőt, mert…..
JonC 2014.09.30 16:36:20
Régen volt már toplista, és igazából a mostaninak sincs semmi aktualitása (ha csak az nem, hogy éppen C64-játékzenéket hallgattam egy cikk írása közben). Szóval jöjjön a legjobb Commodore 64-es játékzenék 10-es toplistája - nyilván szerintem, aztán kommentekbe jöhetnek…..
JonC 2014.09.26 10:30:44
Deathwish 3!!
youtu.be/0oUMK4X33-0
simán el tudnám képzelni jó kis pötyögtetős basszussal kísért rockzeneként :)
A cím igazából mindent elárul: létezik olyan Starcraft 2-rajongó, aki tudja utánozni mindegyik zerg egység hangját, és erről videót is készít. Alex Palernek hívják, és a jelek szerint nagyon komolyan veszi furcsa hobbiját. A hangok amúgy egész autentikusak, aki csekkolni akarja,…..
Pipboyok, pipgirlök figyelmébe ajánlom ezt a hosszú, de egész érdekes portrét a Kotakun az emberről, aki kitalálta, hogy végigjátssza a Fallout 3-at úgy, hogy közben mindenkit megöl, akit csak lehet. A Many A True Nerd fedőnevű jóembernek hét hónapig tartott a dolog, szépen…..
JonC 2014.09.04 17:39:19
@Bobby Newmark: na jó, akkor: szövegértelmezési problémáknak hála úgy tűnhetett a számodra, hogy én minden egyes járókelőt meggyászolok akit elgázolok a GTA-ban. mivel ez nem igaz, és igenis tudok különbséget tenni valóság és fikció között ezért indokolatlannak tartom a különféle segítségkérések emlegetését esetemben. én pusztán arra céloztam, hogy nem szeretek gonosz lenni játékokban még akkor sem, ha az netán direkt lehetőséget kínál rá (pl. az általad emlegetett Black&White, vagy mondjuk a Fable).
JonC 2014.09.04 17:43:13
@JonC: ja, és ugyanez igaz halmozottan az olyan játékstílusra, amit a csávó nyom a Fallout 3-ban - teszem hozzá elég szórakoztató stílusban. nem tudok ártatlan, nem visszaspawnoló emberet öldösni. érdekes módon ha "újratermelődnek" azzal semmi gondom nincs. fura.
JonC 2014.09.04 17:51:31
@Yoshileon: áhá. na ezt nem tudtam.
Már elnézést a kérdésért, de a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ezt váltotta ki belőlem az E3 utáni híreket böngészve. Láttam a játékot az expón, nagyon szép, mindenképpen várós, de amit itt olvastam, azon kicsit megütköztem: a játékban a lovak valós időben fognak…..
JonC 2014.06.18 19:48:48
@Yoshileon: pontosan. az olyan múzeumlátogató típusú gamereknek mint amilyen én vagyok (Bioshock Infinite elején az a tér a hatalmas Comstock-szoborral, meg az utcák amiken eljutsz a baseball-labda dobálós részig nekem tartottak kb. egy-másfél óráig) pont az ilyenek miatt tudnak beleszeretni játékokba. igen, a lószar miatt.
Azt mondja Lukács Laci Tankcsapda-frontember, hogy a Köpök rátok című új daluk mindazoknak szól, akik az elmúlt években megvádolták őket azzal, hogy már nem olyanok, mint régen, meg hogy eladták magukat. Mindezt a dal klipjéhez tartozó werkfilmben nyilatkozza (alább látható) sok…..
JonC 2014.05.13 20:20:55
@Alkalomatta: én ott röhögtem fel, annál a feliratnál :D
IDDQD Hétvégi játékcsaj: Epona 2014.02.09 12:03:36
Két hete nagyon ment a finnyogás Mila Kunisra, azóta készülök a nemes bosszúra, és most jött el az ideje. Tessék, kaptok egy lovat játékcsaj gyanánt. Epona ugyanis Link (a Zelda-sorozat főszereplője) hátasa, és kanca. Jó, igazából nem csak bosszúból került ide, a rovatba…..
Sorry, csak most lett időm arra, hogy összehozzam a posztot a legjobb tavalyi keresőkifejezésekről. Kicsit megkésett, de nem akartam abbahagyni a szép hagyományt (korábbi évek: 2010, 2011, 2012), ugyanakkor embertelen meló volt átnézni azt a több mint 11 ezer keresőkifejezést, amivel…..
A Bleacher Report nevű, kosárlabdával foglalkozó portálon találtam egy remek gyűjtést, akár most tessék oda kattintatni. Az oldal szerkesztői összeszedték szerintem az összes valaha készült játékot, amiben kosárlabdázni kell. Semmi fakszni, csak játék neve, évszám, platform…..