Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alterways2

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ha egy meleg Istent keresi, ki vagyok én, hogy megítéljem őt?” – idézi a BBC nyomán a média Ferenc pápa szavait, s úgy tálalja a pontifex maximus mondatait és „nyitottságát”, mintha azok ellentétesek lennének elődje, XVI. Benedek hozzáállásával. Holott Ferenc…..
alterways2 2013.07.31 21:49:43
Szélsőjobb-ellenes római polgármester előző életében Mint ismeretes, a holokauszt emléknapján többek között a magyarországi szélsőjobb ellen tiltakoznak Rómában. A helyi zsidó közösség kezdeményezésére a Colosseum világítását lekapcsolják vasárnap. Az olasz főváros…..
A Homár valóban nem számolta át tételesen, ezért írhattuk múltkor, hogy 15x drágább az azonos márka alatt futó magyar sms, mint az osztrák. Pedig valójában csak 11,1 a szorzó az smsnél, telefonálásnál pedug csupán 5,5. Zoltán mindenesetre megkapta a Fogyasztóvédelmi…..
alterways2 2012.04.21 09:53:18
@Kiszámoló: kulfoldon sok elofizetes olcsobb, mert arra szamitanak, hogy akinek odaadjak, az majd mas fizetos szolgaltatasokra is fogja hasznalni. magyarorszagon ez nem mukodik addig, amig sokan kockas fuzetbe irjak az elkuldott sms-ek szamat, nehogy tullepjek az ingyenes limitet. egyébként más vonatkozásokban is teljesen igaz, h a magyar piac tul kicsi és fizetésképtelen ahhoz, hogy olcso legyen. es akkor a stiklik es korrupcio hatasairol nem is beszeltunk.
  A rendőrség nem fogadta el az idei melegfelvonulás bejelentését, mivel szerintük a Városliget – Andrássy út – Alkotmány utca útvonalra tervezett rendezvény miatt a közlekedés más útvonalon nem lenne biztosítható. Tavaly nagyon hasonló volt a koreográfia,…..
  Megoldódott (véget ért?) a Klubrádió-ügy: a Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése értelmében az Autórádió Kft. pályázata alaki hiba miatt érvénytelen volt, így a Médiatanácsnak pályázati eljárás lefolytatása nélkül új határozatot kell hoznia a 95,3 Mhz-es…..
Rövidesen hírt adunk arról, hogy a nemrégiben kinyírt Mindennapi hogyan támad fel rövidesen. Örültök? ..
alterways2 2012.03.12 18:06:49
@kaleidoscope: respect
  „A politikával alig foglalkozók számára is világos, hogy a Schmitt Pál köztársasági elnök ellen irányuló lejáratási kampány része annak a szocialista, liberális, nemzetközi pénzpolitikával átszőtt, jól szervezett támadásnak, amelynek végső célja…..
  FB Feri avasi haknija 100% minőségi kontenttel járta el az elmúlt napokban a mostanában amúgy sem unatkozó magyar közéleti sajtót. A megtalált kislány és az elcsuklós parlamenti sajtótájékoztató magasságait ostromló miskolci reality a politikai ripacskodás nemzetközi…..
alterways2 2012.01.28 17:54:37
@tevevanegypupu: lehet ezen szornyulkodni, en enkabb kotelezove tennem minden nagypolitikusnak, hogy par evente leereszkedjen par hetre a valo vilagba. boven rajuk ferne...
tenyleg sokkal jobb naggyuleseken szonokolni az abszolute semmirol, meg operahazi unnepsegeket tartani az alkotmanynak, ezek sokkal nemesebb eszozok, mint egy kicsit aterezni az atlag miskolci eleterzest
Ez nem más, mint egy megalapozatlan, aljas rágalomhadjárat az Elnök Úr ellen. Látjátok, még csak rábizonyítani se sikerült semmit, de máris helyrehozhatatlan károkat okoztak ezek a mocskok. Bárkit ilyen módon gyanúba keverni, a puszta feltételezést is már tényként kezelni,…..
  A magzat ember- és személy mivoltával kapcsolatban nincs tudományos konszenzus, nem is lehet, mivel ez filozófiai kérdés, a nők jogairól viszont társadalmi konszenzus van. Az egyneműek élettársi kapcsolata társadalmi konszenzus, a kvótarendszer társadalmi konszenzusok,…..
alterways2 2012.01.15 15:19:02
@bbjnick: hegyezed a zabot. azt mondod, az a kerdes, hogy a magzat emberi szemelynek tekintheto-e? visszaterek ugyanoda: amig nincs konszenzus a temaban, addig szerinted ki dontson: az erintett anya, vagy a magyar parlament nagymeltosagu vezerunk, orban viktor utmutatasai alapjan? az, hogy arrol szolna, hogy a magzat ember-e, azzal tudom cafolni, hogy a legkonzervativabb szabalyozasok is szamos kivetelt tartalmaznak (ha megeroszakoltak, ha kulonbozo sulyossagu betegsegben szenved a gyerek, ha za anya egeszseget veszelyezteti a szules, stb). ezekben az esetekben nem tekintjuk elo embernek a magzatot? ilyen esetekben nincs joga elni? vagy akkor hogy van ez? ha belegondolsz, az abortusz tiltasa, illetve engedelyezese gyakorlatilag csak abban kulonbozik, hogy kulonbozo merteku tehernel es aldozatvallalasnal huzza meg azt a hatart, ahol az anyanak jogot ad a dontesre. ezzel megcafoltam az elvi allaspontodat.
alterways2 2012.01.15 15:22:18
@bbjnick: a "magzat onnon elete folott valo rendelkezese " pedig kizarhato, ugyanis erre keptelen, ugye?
Régi időket idézett föl bennem kormányunk legfrissebb ötlete: tüntetés az ellenzék ellen. Orbán Viktor és kormánya úgy küzd az Operás tüntetés kísértő rémével, mint a tb protkóra szoruló fogatlan apóka a szalonnabőrrel, megrágásra és lenyelésre képtelenül. Annyira…..
alterways2 2012.01.15 14:44:16
Nehogy lemondjon, tisztelt Schmitt Pál! Ezekben a vészterhes időkben tényleg csak Ön gondoskodik a Nemzet legmagasabb szintű szórakoztatásáról! Másfél év is elegendő volt Önnek, hogy bátran le merjük írni, hogy Torgyán doktor óta nem volt ilyen szórakoztató figura a magyar…..
alterways2 2012.01.13 19:56:47
@bogancs: nem lehet mindketto miatt nem szeretni? minden normalis orszagban mindenki vedi a magaet, de ha felrelep, kiallnak mogule. nincs mit vedeni, a magyar nemzeti egyseget, tisztesseget, becsuletet ne vedje olyan allamfo, aki nem tud irni, es doktori dolgozatot hamisit.

ezert tartunk itt, mert nalunk
- simicska apeh-elnok, kaya ibrahim jo baratja mutatott peldat tisztesseges adozasbol
- orban viktor szekhaz-dealer, "beteges hazudozo", borasz, banyasz tanit tisztessegre, magyar virtusra
- bencsik andras ex kommunista bertollnok tanit minket konzervativ ertekrendre
- schmitt pali alamfo vedi a magyar nyelvet, magyarazza a kisiskolasoknak az erenyekben es sportban gazdag elet elonyeit
- fellegi es simicska tobbszoros offshore-lovagok mutatjak az utat az offshore-mentes tarsadalom fele
- kepesites nelkuli emberek foglalnak el miniszteri szekeket, mutatva a szakertelem es tudas fontossagat
- peldat allitanak a tarsadalom ele konfliktuskezelesbol azzal, hogy minden szembejovot learuloznak, bunozoznek, hazugoznak, gyilkosoznak, idiotaznak, pedofiloznak, stb, akin nincs fidesz-jelveny.

ezek a peldakepek, es most nap mint nap megtudhatjuk, hogy ez nem baj, ilyen ertekrenddel nyugodtan lehet az ember elnok, miniszterelnok, barmi, a haza erdekeben. az a baj, h a pelda ragados, foleg egy ilyen kaosz-uralta, atmeneti tarsadalomban, mint a mienk
Vastagbőr Háromból három se 2012.01.07 10:31:00
Szerintem kipróbálták, mit használnak a szemét brókerek...... szerintük, aztán....hát ez lett belőle. Vagy tényleg meghirdették köztük a Nagyotmondó Versenyt. Akárhogy is, Giró-Szász mérföldekkel lekörözte Gabikát. "A kormányszóvivő a bankbetétek biztonságáról…..
alterways2 2012.01.10 21:53:09
@anonymand: betonfal es jobboldali ellen nem nyerhetsz. naluk nem adatokra es racionalitasra megy ki a jatek, csak es kizarolag erzelmekre, nem tudjak, es nem is akarjak ertelmezni az adatokat, csak urugyet keresnek arra, hogy ne kelljen eldobniuk mankojukat, orbant, aki vegre ugy beszel, hogy megertsek (vagy legalabbis azt higgyek, hogy ertik az ertelmetlent).
Néztem én is, mint mindenki más, kellően megdöbbenve a múlt évi londoni száz százalékos leárazást. El se merem gondolni, hogy mi hisztéria lett volna itthon egy ilyenből, minimum súlyos tömegek követelték volna az azonnali, statáriális sortüzeket. Szerencsére az angolok kicsit…..
  Szerdán történelmi mélypontján járt a forint az euróval szemben (hogy aztán csütörtökön a 324 forintos árfolyamszinttel ezt a mélységi rekordot is megdöntse). A Nemzetgazdasági Minisztérium érezte, hogy ebben a történelmi pillanatban illene mondani valamit, a…..
alterways2 2012.01.06 21:52:56
@Dr. Zerge: persze, nem volt tökéletes a köt manyup rendszer, mint ahogy szinte semmi más sem tökéletes ebben az országban. erre simán lehetett volna megoldást találni a szabályozás javításával. de ugye abban sosincs pénz egy politikus számára, ha hatékony, a nép számára kedvező szabályozást vezet be. de gyűlt a pénz, ahogy gyűlt, megvolt éveken keresztül, és még meglett volna jövőre is. így viszont elment egy év alatt úgy, hogy semmi eredménye nem lett, azon kívül, hogy a felső osztály eggyel többször mehet el nyaralni, vagy megveheti végre a patek philippe-et, amit már egy éve nézeget a madeinswiss.com oldalon. és ehhez képest nem olyan nagy dolog, hogy néhány biztosítót némi (kényszerrealizált) mínuszban kaptak el.
alterways2 2012.01.06 21:58:40
@Dr. Zerge: a nagy szád nincs arányban a tudásoddal, ilyen hülyeségek kántálását sokkal szerényebben kellene véghezvinni. rólad csak az jut eszembe, hogy minél butább, annál magabiztosabb az ember.
Ezekben a percekben búcsúzunk a magyar Köztársaságtól. Élt 22 évet, eufóriában és optimista légkörben született, ami ritkán adatik meg a történelmünkben. A magunk lábára álltunk, önállók lettünk, ennek minden örömével és felelősségével, hogy amit teszünk az a mi…..
Vastagbőr Vitának helye nincs 2011.12.31 09:01:00
Mindössze pár hetet kellett várni arra, hogy valóra váljanak az ellenzék félelmei. Jól gondolták, hogy nem lesz következmények nélküli a példátlan LMP-Jobbik-MSZP-DK összefogás, amellyel többször is egész éjszakán át, a reggel 8 órai tévéközvetítés kezdetéig húzták…..
alterways2 2012.01.01 14:07:58
@Vidéki: boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa. itt a földön viszont biztosan szenvedsz, együttérzésem. tudom, hogy betonfal meg jobboldali ellen nem nyerhetsz, nem érdemes vitázni, mert az agyatok csak életetek első pár napjának az információit képes feldolgozni, aztán azzal maradtok, de nem bírom ki megjegyezni: te orbánnak nem vagy senkije, te szerencsétlen, amikor nemzeti szuverenitásról beszél, csak arra gondol, hogy ő dönthesse el, mikor ki mit lophat, mikor kivel nyalathatja ki a seggét. a magyar szuverenitást védte horthy, gömbös, szálasi, kun béla, kádár, meg orbán is, (az eredményt 100 éve folyamatosan látjuk) úgyhogy őszintén szólva nyugodtabb lennék, ha engedné, hogy obama (washington, lincoln, kennedy, reagan örököse) vagy merkel (adenauer, willy brandt, helmuth kohl örököse) néha beleszóljon a dolgainkba. elnézést, ha sok a hosszú szó vagy zárójeles mondat, olvasd el többször, hátha segít valamit.
alterways2 2012.01.01 14:18:24
@Vidéki: drága barátom, tudom én, hogy gondolkodni szar, meg sokszor fáj, mikor csúfolnak miatta. meg vannak azok a nagyon csúnya helyzetek is, amikor szeretett Viktorod még számodra is nyilvánvaló hazugságokat mond (pl. hogy az új adórendszerrel növekedni fog a minimálbér-közeli fizetésed). ilyenkor ugye el kell döntened, hogy most a hülye fejednek van igaza, ami már annyi szégyent és megaláztatást okozott neked, vagy nemzeti hazafi méltóságos Orbán Viktor miniszterelnök Úrnak, aki a TV-ben van. tudom, hogy nehéz, ezért segítek. attól, hogy hülye vagy, néha lehet neked is igazad, akármit mondott is anyukád.
alterways2 2012.01.01 21:16:46
@AIR: rengeteg helyen jelentek már meg elemzések a fidesz-rendelkezések, törvények káros hatásairól, ctrl+c-zem ide neked? olyan hosszú a lista, hogy már kategorizálni is időigényes feladat. ha nem érted, miért rossz a hatalmi ágak szétválasztásának eltörlése, ha nem érted, hogy a Médiatanács hogyan befolyásolja közvetlenül az állami médiát és közvetetten öncenzúrára kényszerítve a magánmédiát, ha nem érted, miért kell a független jegybank, és miért nem lesz független, ha összevonják a pszáf-val, ha nem érted, hogy miért baj magunkra haragítani az egész világot a sok öncélú hőbörgéssel, stb, stb, stb, akkor nagyon távol állsz te attól, hogy szakmai indokok meggyőzhessenek.

mi értjük, és egymást is, nem tehetünk róla, hogy neked ez bégetésnek tűnik. de ahogy elnézem, neked minden bégetésnek tűnik azon a kb 80 általad ismert egyszerű szón kívül, amit a haverjaiddal a kocsmában szoktatok ismételgetni szórakozás címszó alatt.
Tavalyhoz hasonlóan idén is kitesszük az álomfő beszédét, hátha esetleg valaki véletlenül vagy netán szándékosan kihagyta éjfélkor. "Tisztelt Honfitársaim! Magyarok az országhatárokon belül és szerte a nagyvilágban! A szertartásoknak különleges, varázsos erejük…..
alterways2 2012.01.01 15:32:04
@negondolkozz!majdénmegmondom!: te azért gondolkodhatnál, mielőtt megmondod.
1. nincs háború, úgyhogy nagyobb hasznára lennél szeretett hazádnak, ha a hőbörgés helyett az írás, olvasás és számolás tudományát sajátítanád el, akkor lehet, hogy előtűnnének a ködből az élet alapösszefüggései.
2. ha itt háború lesz, az Orbán meg a hozzád hasonló agyatlan hőbörgők miatt lehetne, és mindenképp percek alatt szétszednének - ciki is ezt magyarázni, de a kis országokat a nagy országok meg szokták verni, és ezen az sem segít, ha mind a három haveroddal beiratkoztatok a jobbik valamelyik nemzetvédő kiképzőtáborába.
borzasztó, azért tartunk itt, mert ennyi eszetek van. petőfinek (tőle idéztél, csak hogy segítsek, ha esetleg nincs otthon anyukád) 150 éve jól állt az ilyen szöveg, ma csak azt bizonyítja, hogy az agykapacitásod elemi 4-ik körül érte el teljesítőképessége határát, azóta gránátrepeszként pattan le róla az információ (hogy neked is tetsző hasonlattal éljek). ha esetleg nem lennél idősebb 10 évesnél, akkor elnézést kérek, még bármi lehet belőled.
Nincs idegesítőbb dolog a Facebookon a sok idióta adatlopó alkalmazásnál, és a sok idióta ismerősnél, akik még mindig bedőlnek ezeknek, vagy csak egyszerűen nincs jobb dolguk, mint ilyeneket nyomkodni, és máris tele a kezdőlapom mindenféle hülye oklevéllel meg kvízzel, és…..
alterways2 2012.01.01 13:00:54
@ngír: lehet, h a palesztin barátnőjével levelezgetett...
alterways2 2012.01.01 13:34:29
@Atro: hát, bizony hogy kitaláltak ennél jobbat. pl amerikában (ami lassan iránhoz hasonlóan nálunk is a sátán országának nyilvánítattik). vagy angliában. vagy németországban. stb. tessék már mutatni nekem egy amerikai szenátort vagy angol képviselőt, akik fontos parlamenti vita közben facebookoltak vagy szexmagazinokkal mulatták az időt, mint nálunk történt nemrég. persze azokban az ördögi, magyarokra törő országokban az emberekben még megvan az az illúzió, hogy azért választanak meg képviselőket, hogy azok az érdekeiket képviseljék, ne a flipper-világbajnokságra gyakoroljanak egész évben, és ha azt látják, hogy azok ezt leszarják, bizony megorrolnak érte. és azokra a szerencsésebb parlamentekbe be lehet engedni az újságírókat is, nem mint magyarországon. itt biztosan régóta lobbiztak már a képviselők azért, hogy tv, rádió ne mehessen be, ugyanis rettentő unalmas és idegőrlő lehet egy olyan helyen dolgozni, ahol órákig kell ülni egy helyben anélkül, hogy a legcsekélyebb fogalmunk lenne arról, hogy mi folyik ott, és még egy kurva playboyt se lehet ám elővenni, mert rögtön ott terem vmi indexes vagy egyéb bűnöző média-pribék és baszogat.
  Általános meglepetés és értetlenség fogadta, amikor a kormányfő Németh Lászlónét jelölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élére. A miniszterjelölt neve nem csak hogy nem szerepelt a Fellegi Tamás lehetséges utódjáról szóló találgatások között, de a közéletben…..
alterways2 2011.12.23 11:13:15
@Viktus: pontosan. fidesz-kormány alatt mfb (olvasd kormányközeli kifizetőhely) vezető, utána parkolópálya (olvasd: felügyelőbizottság, elnök-helyettes, vmelyik vezérigazgató-helyettes a sokból, stb - ezek mind dísz-pozíciók). a cikk szerint emlegetett bill gates-félék sem felügyelőbizottsági tagként vagy vezérigazgató-helyettesként vitték sokra.
hűen mutatja a kormány prioritásait, hogy a magyarországi kifizetőhelyek hűséges irányítóját most felemelték, igaz kényszerűségból, az EU-s pénzek itthoni kifizetőhelyeinek vezetőjévé. én nem mondom, a kormnyának sem ingyen van a kenyér, de ha már ilyen helyekre sem találnak írástudókat, akkor nagy a baj...
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..
Biztosan önök is ismerik azt a nem mai viccet, amelyikben Tutajos próbálja meg tudományos igényességgel okát adni annak, hogy Matula bácsi miért fog sokszor annyi halat, mint ő. Precízen rájön, hogy a csali, azt kell jól megválasztani! Ebben utolérhetetlen az öreg, neki mindig az…..