Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mentol frász

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az új híd akár 35-50 ezer autóval is csökkenthetné a belvárosi hidak, és napi 6 ezer autóval a belső Üllői út forgalmát” – ezzel az érvvel igyekszik indokolni a kormány a Galvani-híd megépítésének tervét. Az eddigi tapasztalatok viszont ezt egyáltalán nem támasztják alá. A Galvani híd és a…..
Mentol frász 2020.01.24 09:19:56
@Buchhalter: szerinted, mennyit fognak elkölteni az "ésszerűnek" tartott megoldásokra? A te pénzedből is.
Vitathatatlan, hogy a világ egyik legnépszerübb étele a pizza, amit sokan sokféleképpen készítenek el. Van ahol sütôben készítik és szögletes, van ahol pedig kemencében és kerek! Aztán léteznek még a vastag téstásak és a vékonyak, manapság pedig még sokan fogyasztják a Hawai pizzát, sok helyen pedig…..
Két héttel ezelőtt megkérdeztünk Titeket Instagramon és Facebookon, hogy ha változtathatnátok egy dolgot Budapesten, akkor mi lenne az? Szerencsére sokak fantáziáját megmozgatta ez a kérdés, így mi is rengeteg izgalmas választ olvashattunk. Volt azonban öt olyan „kívánság”, ami jóval gyakoribbnak…..
olajszag Dízelek ideje 2018.09.06 22:04:42
Nagyon beijedt az újautópiac. A sorozatos dízelbotrányok, a dízelek egyes városrészekből való kitiltásának felemlegetése, az ehhez szükséges jogszabályi háttér megalapozásának híre mind a dízelvásárlások ellen szólnak. Még ott is, ahol nem terveztek konkrét intézkedést. Ez rögtön kihatott az…..
Mary Shelley-ről, a Frankenstein írónőjéről életrajzi film készült, amelyet a napokban mutatnak be világszerte. Ő volt az úttörő a sci-fi irodalmat gazdagító nők sorában, de számos követője volt – emlékeztet a Huffington Post. Ezek a nők, bár kevésbé népszerűsítették…..
Bruce Willis amilyen gyorsan mozisztár lett a Die Hardnak köszönhetően olyan hamar el is szállt, de azért nem feledkezett meg a régi barátairól. Köztük volt Robert Kraft zenész, akit Willis még azokból a napokból ismert mikor még csaposként kereste meg a napi betevőt. Közösen írták meg a The Hudson…..
Olyan helyzetben találta magát az egykori hódmezővásárhelyi polgármester, jelenlegi kancelláriaminiszter, melyben még soha nem volt politikai pályafutása alatt. Az időközi polgármester-választáson elszenvedett kormánypárti vereség után ugyanis Lázár Jánosnak vissza kéne kapaszkodnia a gödör…..
The Walking Dead évadszerkezete a második kanyartól kezdve úgy nézett ki, hogy ősszel jött az első adag és tavasszal a második. Az őszi/téli évadközi finálékban mindig feldobtak valami magas labdát, hogy a nézők a februári folytatásra tömegesen tóduljanak, a 2014-es 4. évad midseason premierje ezért…..
Mentol frász 2018.02.23 10:43:47
@Muad\\\'Dib: Ha szeretnénk a témánál maradni, akkor mondjuk az összes magyar busz társaság felső vezetéséről (de tán még a középszintűekről is). Ha kicsit bővebben, akkor mondjuk az összes magyar állami/közigazgatási felső vezetésről...
Mentol frász 2018.02.23 10:53:17
@Muad\\\'Dib: fú, most én biztos, hogy semmit nem értek a közgazdasághoz, de ez talán logikus: egységnyi bérmennyiségből annak ítélném a többet, aki "előállította a hozzáadott értéket" (lehet, hogy nem jól mondom).
Mentol frász 2018.02.23 11:21:57
@Muad\\\'Dib:
TOPIC OFF
Nem tanultam ilyesmit, ezért kérdezem. Biztos igazad van!
Viszont, ha megvan a gyár, megvannak a számok, attól még nincs termék, amit valakinek elő kell állítania. Buszsofőrnél ugyanez: ha nincs sofőr, hiába van menetrend. Nem?
TOPIC ON
Most biztosan azt gondolod, hogy te teljesen tisztában vagy a divattal és te bizony nem követsz el semmilyen stílusbakit. Sajnos az az igazság, hogy attól mert nem veszed fel a hírhedt ’szandál-fehérzokni’ kombinációt ami valljuk be, nyilvánvalóan a történelem egyik legnagyobb stílushibája, még…..
Az Iránban nemrégiben kitört tiltakozások, melyek tömegeket vittek ki az utcára mind a kormányellenes, mind a kormány melletti tüntetésekre, az ország gazdasági problémáival kapcsolatos kérdéseket vetettek fel...
Október 28-án, hajnal 3:30-kor csörgött az órám és abban a pillanatban ki is ugrottam az ágyból, hogy időben érkezzek az év utolsó, de annál izgamasabb Süel fotózására. " A  színek a ruhádra valók..." kampányunk fotóit készítettük el napfelkeltében, méghozzá a Lánchíd közepén. Nehezített terepen,…..
Érdekes statisztika jelent meg a minap, ami szerint két és félszer több a válás a leszbikus párok között, mint a férfi homoszexuális pároknál. Az okok nagyon érdekesek...
  Ide jutunk, ha egy nyugdíjastévé menőzni akar. Az ATV, amin a mai napig Sas József egyébként vállalhatatlan kabaréműsora vagy valami annak nevezett, ízléstelen borzalom a legnépszerűbb műsor, hestegbocskor címen indítja el a címért (is) dettó faszkorbácsra méltó Hajdú Péter műsorgyártó cégétől…..
A street food őrület jó pár éve gyűrűzött be Budapestre és egyből szíven talált minket is. Ki ne szeretné az ízletes olasz tésztákat vagy a fúziós ázsiai konyhát, a texmexről nem is beszélve. Álljon itt egy lista azokról a kissé elfeledett és frissen nyitott helyekről, ahova még biztosan vissza…..
Eredeti nyelven, magyar felirattal kerül az AMC műsorára a Preacher második évada június 29-től, ami egy kis, de fontos lépés a szinkrontalanítás útján. A csatorna ezzel indokolta a döntést: Az AMC a teljes nézői élmény kedvéért ezúttal eredeti nyelven, felirattal tűzi műsorra a teljes 2. évadot.…..
Neil Gaiman régi és új istenek harcáról szóló kultregényét Bryan Fuller, a Hannibal egyik alkotója vitte képernyőre a Starz nevű amerikai kábelcsatorna megbízásából, és az előzetesből is látszik, hogy nem sokat finomított az alapanyagon - ahol vérnek kell folynia, ott fog, patakszámra. A…..
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
Volt ugye az Aktív, a TV2 magazin vagy bulvárműsora,végül is mindegy, hogy minek nézzük, a lényeg, hogy december 31-gyel megszűnt, mert Hajdú Péter cége gyártotta, és vele nem közösködik a TV2 egy ideje. A tévének viszont pont úgy kell egy ilyen műsor, ahogy az RTL-nek a Story Extra nevű, így most…..
Azt hittem idén már elengedhetem ezt a dolgot az ősz beköszöntével, de sajnos nem tehetem, mert ma megint megbotránkoztam az egyik aluljáróban. És miért is? Mert egy fiatal srác fekete cipőhöz fehér vastag sportzoknit vett fel, persze háromnegyedes nadrágban, és közben azt hitte, hogy iszonyú jól…..