Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Navajonki

0 bejegyzést írt és 896 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze rengeteg olyan kiadvány van, ami valami miatt a szívemhez nőtt (legyen az akár csak a kedvenc filmjeimnél), de ezekhez van valami kis anekdóta ami miatt rájuk esett a választás. Nektek vannak ilyenek? ..
Navajonki 2012.09.28 07:20:18
@freddyD: Én viszont megint csak úgy vagyok, hogy a Csengetett Mylord nagyon bejön, a Halló Halló viszont számomra dögunalom. Hát.. ez van :)
A fene gondolta volna, hogy az Expendables ekkora hullámot fog elindítani, mint ami nemsokára elsodor minket. Nagyon úgy néz ki, hogy a bugyuta, tesztoszteron-dús akciófilmek új, leginkább "nyugdíjas"-nak nevezhető korszaka előtt állunk, hiszen nem elég hogy augusztus végén végre…..
Elérkeztünk az eddigi leghosszabb évadunk díjátadójához, ahol eléggé megoszlottak a díjak, mindenki egyaránt sokat szerepel, és senki nem emelkedik ki. Talán csak a Grave Encounters kapott több jelölést mint amennyit gondoltuk. A díjazottak kijelöléssel nézhetőek…..
Íme a második része ennek a borzadálynak, amelyben már kizárólag a sztoriról és a főszereplőről van szó, viszont így sem sikerült mindent elmondanom. Az Elhurcolva határozottan túlnőtt magán, mert még mindig csak a film közepéig jutottam el, úgyhogy várható lesz egy harmadik…..
Navajonki 2012.07.18 21:03:09
Örülök, hogy továbbra is egy véleményen vagyunk, Mr. Sheep.
Habár a hangtompítók miértjéhez lenne 1-2 szavam:
A Hangtompítók értelemszerűen azért kellettek, hogy a szomszédság ne hallja meg a lövéseket, míg a bomba álcaként szolgált. Mégsem hagyhatnak ott 2 golyóütötte hullát, a gázrobbanással ellenben fedezni tudják ezt az akciót. És nem, nem a CIA elől, hanem a média és a lakosság elől. Az, hogy a bérgyilkos visszarángatta a kiscsajt a házba, nos, az is kimagyarázható: Ha a ház előtt lövi le,a robbanás talán nem végzett volna elég alapos munkát rajta. Bár ez így is hülyeség.

Nekem kicsit a "gonoszok" elképzelése böki a csőrömet. El akarják kapni Cápasrácot, hogy az apjától kizsarolhassák az adatokat. Miért nem mennek akkor már rögtön az apa után? Habár ha őt is csak ilyen agyfasz módszerekkel tudták bemérni, talán jobb is, hogy nem próbálkoznak egy profi ügynök bemérésével... Najó, a motivációval nincs nagy baj, de szerintem kicsit hülyén tűnik fel ez a "Egész film alatt kergetik a srácot, hogy megszerezzenek valamit, ami (eleinte) nincs is nála" dolog. Annyira Nathan Foglyul ejtésére megy ki a történet, hogy nekem meg sem fordult a fejemben, hogy az apját akarják vele zsarolni. Had ne mondjam, emiatt még hülyébbnek tűnt a történet. :)

Jah, és a csaj információszerzési módszereire irányuló mondatára (Ez az egyetlen jelenet, ahol hitelesen alakít) válaszolva: Lehet, hogy csak ehhez ért :) Egy kis szempilla rebegtetés, egy kis szexipofi, és egy adag dekoltázs (már amennyi van neki). Az elmúlt pár évben tökélyre fejleszthette a technikáját :)

Amúgy fel a fejjel, Mr. Sheep, már csak egy videó, és megkönnyebbülhet!
Baaad Movies Megtorló rövidfilm! 2012.07.17 18:18:00
Van különbség büntetés és a megtorlás között! 2004-ben mutatták be a Megtorló című filmet, amiben Thomas Jane alakította az összetört szívű Büntetőt. Sajnos megbukott, de Én oda vagyok ezért a filmért. Sokan sima arcúnak nevezték és nem tartották elég keménynek, de…..
Ez marha nagy! :D ..
Navajonki 2012.07.09 06:54:32
Bourne-ba oltott Alkonyat, ami sokkal - SOKKAL - rosszabb, mint amilyennek hangzik. Ebben a videóban még inkább a film elkészülésének okairól beszéltem, így lehet hogy nem épp ez a legjobb videóm, viszont a következőben kíméletlenül bemutatok minden ostobaságot amit ez a borzalom…..
Sziasztok! Ez a videó nagyon tanulságos!És mennyire,de mennyire igaz...   ..
Felkért egy többek között interjúkat is készítő Pioneers nevű csapat, hogy válaszoljak szokatlan kérdésekre. Mivel tényleg szokatlanok voltak, szívesen részt is vettem. Sajnos a hangom kicsit tompa, de azért még érthető ..
Navajonki 2012.06.17 08:27:34
@freddyD: Nekem valahogy Othala jutott róla eszembe :)

Egyébként felvetült bennem is egy kérdés: Mondtad, hogy a hokiban többek közt a pörgősséget szereted, akkor mi a helyzet pl. a kosárlabdával?
Navajonki 2012.06.17 23:04:23
@bioLarzen: És amikor mondta, hogy 17 éves, akkor sem esett le? :)
Ahogy ígértem, íme a másik félresikerült akciófilm tavalyról. Ez közel sem olyan gáz, mint a Colombiana, viszont sehogy sem találja a helyét a műfajon belül. ..
Sziasztok! Ezennel szeretném bejelenteni Nektek,hogy a játékpiacot ismét egy nagyon (de nagyon) egyedi alkotás bővítette!Ez a játék a Lollipop Chainsaw névre hallgat,amiben egy amerikai főiskola pom-pom lány csapatának a vezetőjét Juliet-et alakítjuk...aki titokban zombi vadász és…..
Navajonki 2012.06.16 23:30:55
Navajonki 2012.06.17 21:53:17
@Vreid: Mert egy beteg elme vagy :P
Baaad Movies Sufni-Max Payne 2012.06.13 14:25:00
A 2008-as, általam nagyon várt Max Payne-filmről elég sokat beszéltem már (például itt). Bár önálló filmként egész korrekt, játékadaptációként egy merő gyalázat az egész, és ekkora csalódás után nem is számítottam rá, hogy valaha is látok majd normális filmet ebből a…..
Navajonki 2012.06.14 19:04:00
@RicsiXD: Szerintem a sztori maga nem anynira gáz, ami igazán el lett rontva az a környezet; Engem személy szerint idegesít, hogy a játékban 90%-ban spanyolul beszélnek! Miért kellett Maxnek pont egy iylen helyre mennie? -.-

A másik idegesítő dolog a folytonos villanások, meg kék/zöld effektek, amikre az elején még azt mondtam "Ez egész pofás", de így jócskán a játék közepében már idegesítő. Kitalálhattak volna erre valami rendszert...

Jah és még 1-2 dolog: Miért van olyan kib*szott sok átvezető videó?! Miért nem tudunk interakcióba lépni a környezettel (Szekrények kinyitására, ilyesmire gondolok) ?! Mi a rossebért kellett Checkpoint rendszert alkalmazni a játéknál?! Néha idegesítő, hogy 5x mész végig egy negyedórás szakaszon, mert a vége előtt 2 centivel meghalsz.

És végül, de nem utolsó sorban: MIÉRT ILYEN BUGOS A JÁTÉK?!

Egyébként a rövidfilm nagyon baba, a visszatöltéses rész poén volt :)
A videó mellé ezúttal jár egy Élménybeszámoló is a legújabb Hófehérke feldolgozásról, ami ugyan nem lett rossz, de azért lenne még hova fejlődni.   ..
Sziasztok! Budapest,a Betondzsungel! Végre végeztem a költözéssel és a vele járó összes munkával,így végre van időm írni Nektek! A videózásról sem feledkeztem meg,már most sok jó ötlet jár a fejemben,hogy mi legyen a következő videó (az Amnesia végigjátszás folytatásán…..
Sziasztok! Egy nagyon fontos bejelentésem van a számotokra! 2012.06.2-án és 3-án elköltözöm itthonról. Önálló életet fogok kezdeni és ehhez kell egy kis idő,amíg az új lakhelyemen mindent elintézek. Az,hogy videó mikor lesz nem tudom megmondani,mert az tuti,hogy határozatlan…..
Logan fogta magát és felgyújtotta a blogot. Valljuk be, egy ideje már ráfért egy kis külső vérfrissítés. :)..
Sziasztok! Nemrég megjelent egy régi legenda folytatása!A Max Payne 3 ugyanolyan zseniális játék lett,mint elődjei!Minden TPS kedvelőnek KÖTELEZŐ játék! A Pc-s megjelenés június elején várható. És,ha most megbocsájtotok...*Senshi bullet time-ban visszaugrik az XBox elé*…..
Navajonki 2012.05.23 16:37:46
@Slesh: Igen, csak meglepő, hogy kivétel nélkül mindenki arra reagált, és nem a játék kiadására :)
Egyébként meg szégyelld magad, gonosz C-C-C-Combo Breaker! :D
Baaad Movies Baaad Movie? - Poolboy 2012.05.21 09:14:00
Egy kérdés: EZ MI A F@SZ??? O_O'18 éven aluliaknak nem ajánlott! ..
Igen, jól látjátok, Logan visszatért a Baaad Movies-hoz, úgyhogy mostantól tőle is várhattok videókat! Hogy milyen sűrűn és mennyit, azt még egyelőre nem tudjuk, de Sorter távozása után ez mindenképpen kellemes meglepetés számomra, és - remélem - számotokra is!. Ez az egyik…..