Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tónvónjó

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csatlakozzon a világ igazi elitjéhez... A világ 80 legjobb helyszínén... és mindezt 24 órán belül A Party, amire csak te juthatsz be! 2011. szeptember 15. Symbol Budapest A részvetvők a világ legbefolyásosabb emberei és egy ezüstkulcs, ami mindent nyit. Páros jegy értéke: 900.000…..
tónvónjó 2011.09.17 11:51:36
@shitgun: Konkrétan ezért tart ott az a kibaszott ország, ahol, mert a hozzád hasonló ingyenélő kretének szemében a pék meg az ívhegesztő lenézett szakmák. Javaslom előbb süsd meg magadnak a kiflit reggelire és hegeszd meg a lízingelt BMW-d kipufogóját saját kezűleg és utána írj jópofákat! Szánalmas egy ember lehetsz barátom!
tónvónjó 2011.09.17 12:28:26
@shitgun: Hidd el megértettem elsőre is. Nem baj az, ha neked ez a véleményed, viszont az már inkább, hogy próbálod visszapátolni a szart a lóba. Peace.
w Éljen és virágozzék 2011.06.27 06:30:00
Ven Csia-pao igazán elégedetten távozhatott Magyarországról. Tárgyalásai sikerrel jártak, és legalább annyira otthon érezhette magát, mint Csao Ce-jang 1987-ben. Igaz, hogy Magyarország azóta demokratikus ország lett, de megkíméltük Vent attól, hogy ezzel szembesülnie kelljen.…..
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
tónvónjó 2011.06.21 09:06:09
Furcsa egy hely lehet a közszolgálati tévé, a Szerencseszombat című műsorban például lehet simán lófaszozni (Kovács Áron), nem rúgják ki az embert érte, de ha valaki "képtelen összetartani az adásmenetet", a porba hullik a feje hamar. Így járt Görög Zita, a műsor…..
PTinfo Tolongás Debrecenben 2011.06.12 11:26:00
Kisebbfajta tumultus alakult ki a legújabb - sorrendben hatodik - debreceni villamostenderen. A Haon tájékoztatása alapján a tíz darab, pályázati dokumentumot megvásárló közül végül hatan tettek ajánlatot. Hatan eddig egyik vidéki villamostenderen sem indultak, így érdekes lehet…..
Ahmed Dzsudzsák néven igazolhat a Mahacskalához minden idők legdrágább magyar játékosa. Dzsudzsák szerint belefér, hogy egy talibán barlangrendszerben kell laknia. Csatár vagy túsz posztra szerződtetik Dzsudzsákot a dagesztáni csapathoz, amelynek saját öngyilkos merénylő…..
w Ingyenrendőr nincs 2011.06.04 05:00:00
A rendvédelmisek tiltakozása egyelőre nem erőszakos, csak ráutaló magatartással hívják fel a figyelmet. A követeléseik sem annyira elszálltak, mint amit a Kossuth tér nemzetgyűlése adott elő, nem a középkorba próbálnak visszamenekülni. Csak annyit akarnak, hogy maradjon minden…..
tónvónjó 2011.06.04 17:26:02
@kako_j: Nagyon tetszik, hogy egy puhapöcs kocka osztja itt az észt a tűzoltókkal meg a rendőrökkel kapcsolatban. Szánalmas kis országunk egy ilyen hely és én egyre inkább nem szeretem...
w Van egy régi mániám 2011.05.27 13:37:34
  Trianon olyan a jobbosoknak, mint másoknak a meztelen nő. Legalábbis így gondolta Papcsák Ferenc, és beszállt a kis magyar holokausztiparba.  ..
Tegnapi posztunkra reagálva Kolosi Péter, az RTL programigazgatója azt mondta, hogy az RTL Klub nem szervezte le a Csillag születik adása alatti beugrálást, így nem is tudhatott róla. Az illetőt kitiltották a székházból és annak környékéről is, a további adások alatt…..
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
tónvónjó 2011.05.23 08:27:43
@AnnaKarenina: Valamit benéztél, de rendesen. Semmi bajom nekem szabóZ-vel, nem kell megvédened! Nem azzal van bajom ahogy ír, hanem azzal amiről. És az azért ugye valószínű, hogy majd egyszer, amikor az unokájának mesél írói munkásságáról, a Pataki Zita bugyijáról szóló értekezését nem fogja nagyon kiemelni... Lassan itt a hó vége, a teljesítés igazolások időszaka. Reméljük így már elegendő lesz a karakter-szótag-cikk szám (attól függ mi alapján van fizu)
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
tónvónjó 2011.05.17 17:39:22
@Tökiböki: Veres István, nem Veres János...
tónvónjó 2011.05.17 18:32:15
@Bergeroth: Te tényleg hallgattad ezt a rádiót, vagy csak a Coca Cola-nál dolgozol és a munkádat végzed? A RádioBro a Burn nevű energiaital tavaszi reklámkampánya. 30 napon keresztül. Ennyi. Nem lesz nagy kár érte...
Három 2010/11-es újoncának is kiadta az útját a CBS. Az előző pilotszezon egyik legnagyobb port felverő (című) sorozata, a Shit My Dad Says című sitcom (Will Shatnerrel a főszerepben), a The Defenders című ügyvédes dramedy (James Belushi és Jerry O'Connell jutalomjátéka) és a…..
Május elejétől az inforadio.hu hírportálon teljeskörű multimédia szolgáltatásként, online videóközvetítésben, képpel-hanggal is elérhető az InfoRádió Arénája. A webrádió hallgatói ezentúl nemcsak a legfrissebb, bekamerázott adást nézhetik meg, hanem rákereshetnek a…..
tónvónjó 2011.05.10 07:17:00
164 nap után véget ért az RTL idei évadának legsikeresebb műsora, a nézettségi versenyben mindent vivő Való Világ negyedik kiadása. A napi három adással gondosan építgetett franchise fődíját VV Alekosz, a görögmagyar éjjeliőr vitte el, aki nem igazán bő…..
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..
tónvónjó 2011.05.07 07:31:45
@Birq: "ahhoz vajon mennyire kell hülyének lenni hogy az ember sms-t küldjön egy tv-műsorba azért, hogy olyasmire szavazzon ami igazából totál mindegy"

nos mondok egy példát: tegnap az aktívban volt egy szavazás. ön hisz a lélekvándorlásban? 80% volt az igen. na ennyire hülye a magyar...
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
w A keselyű még él 2011.04.19 07:30:00
Az a legszarabb ebben a cintányéros, cigányzenés, pörgekalapos maszturbációban, hogy lehetne helyette valami értelmeset is csinálni akár. Vagy legalább mellette. Valamit csak úgy bolondságból, valamit, ami kivételesen, a változatosság kedvéért nem kizárólag a Fidesznek jó,…..
tónvónjó 2011.04.26 00:32:14
@a szív fészkei: google a barátod: okor-latin.uw.hu/latin.html

erre tippelnék...

ahogy kedvenc anyósom szokta mondani: a buta embernél egy rosszabb van, a félművelt :)
tónvónjó 2011.04.26 00:48:19
@Rodeo36: Kissé összekavarodtam, elképzelhető, hogy rossz irányba fordultam a lövészárokban... Mondjuk elég szűk, az igaz, meg az asszony is mindig mondja, hogy részegen ne netezzek... Erubescit, salva res est...
tónvónjó 2011.04.26 02:44:33
A nemzeti konzultációban (9 millió levél tákolmány ügyben) én az eldöntendő kérdések mellé betettem volna egy szabadon választott részt is. Kipontozva. Ide bárki azt írhatott (javasolhatott) volna, amit akar. Ha belefér 160 karakterbe, akkor akár sms-ben... (ha viktor nem tudta volna elolvasni, akkor majd a kubatov segít) Érted? Na! Mennyivel könnyebb lett volna a saját példányomra rajzolt faszt itt feltüntetni. ÖN MIT GONDOL? Hát ezt b+! Ez lehetett volna a bónusz kérdés. Ha bárki is a véleményemre kíváncsi. Amennyiben legalább a látszatot megtartják, talán írtam volna pár szót a fallosz mellé. De így? Minek? Kinek? Utólag a "hülyegyerek" (szíjgyártó-acigányokkirándulnimentek) úgyis azt mondta volna, hogy az a sok rajz nem is faszt ábrázol, hanem az elmúlt nyolc év elhibázott döntéseit szimbolizálja, és a meredeken felfele ívelő vonal (erekció) az ország fejlődését és ezzel együtt szoros összefüggésben a FIDESZ átgondolt és a szavazók kétharmada által támogatott politikai és gazdasági pályáját írja le. Ja. A "mónikashow" célcsoportból sokan vevők az ilyenre, nagyjából kanyar nélkül. Talán még SP is tudna írni egy két oldalas fogalmazást a kockás (négyzetrácsos) füzetébe, "Így írtam alá egy fontos papírt a tavaszi szünetben" címmel... Mert ugye, egy régi-régi, régi-régi, régi-régi dakota közmondás szerint: a szopás lényege az, hogy a fasz melyik végén vagy... Acta est fabula...
Lázár János cukisággal akarja feldobni Hódmezővásárhely önkormányzati portálját, ősztől hódokat nézhetünk online. A Hódmezővásárhely határában lévő, a Mártélyi-holtághoz közeli többágú csatornarendszerbe 2006-ban a Természetvédelmi Világalap (WWF) telepítette…..
Május 3-án, dupla epizódokkal érkezik az HBO-ra a Kaliforgia negyedik évadja, melyben a főszereplő, Hank Moody végre változtatni kényszerül korábban félresiklott életén. A provokatív jelenetekről azonban így sem kell lemondaniuk a nézőknek, akik számos vendégsztárt is…..
w Troll a pályán 2011.04.05 06:30:00
Hogy Lázár János mikor kel fel és vonul vissza, azt inkább nem méricskélném, még az is lehet, hogy sose. Következmények nélkülibb ez az ország, mint valaha. (Pedig vonz a csábítás, hogy leírhassam: Lázárnak mennie kell!) Viszont a sztori már nemcsak az ő sorsáról szól, ez…..
Ehhez azt hiszem felesleges bármit is hozzáfűzni.  ..
tónvónjó 2011.04.04 10:39:36
A magyar tévésorozat az olyan, amiben Csűrös Karola és Usztics Mátyás céglogókkal gazdagon díszített kezeslábasban beszélget arról, hogy milyen régen is volt a háromhatvanas kenyér. Aztán a lassú dialógus egy pontján mindketten a kamerába néznek, Usztics azt mondja, hogy kéne…..