Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemtom1

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köpni-nyelni nem tudok, teljes mértékben osztom a Hírszerző véleményét: "Őszintén szólva alábecsültük ezt a történelmi festmény-történetet. Azt gondoltuk, hogy komolykodó, modoros historizáló festmények készülnek majd. Ezzel szemben tanácstalanul állunk ezek előtt a…..
nemtom1 2011.11.07 17:52:53
@zero: Ajánlom figyelmedbe a "Lovasroham"-mal kapcsolatban az eredeti ikont: www.fine-art-images.net/en/zoom.php?2365 (www.fine-art-images.net/en/showIMG_2365.html)
Ez még gegnek el is megy, bár szerintem igen nagy bátorságra vall a szerzőtől ebbe a kontextusba helyezni az adott eseményt. Az eredetin Demszky balja helyett az Isten jobbja látható.
Ami nálam igazán kiverte a biztosítékot, az az alkotmányról készült festmény, és erről inkább nem is mondanék semmit, mert annyira felháborít, hogy nem tűr semmilyen médiát amit erről gondolok.
Nagy szerencse, hogy nem áll módomban nagy nyilvánosság előtt kifejteni erről a véleményem.
Barlanglakás hirdetéséről már volt szó, meg olyan eladó házról is, amelyiknek a pincéjéből eredt a Mogyoródi-patak, de ez most itt kettő az egyben. Egy telek kis házzal, amely alatt egy barlang van, egyik oldalról pedig egy patak határolja. (Vagy több oldalról is? A szöveg kissé…..
nemtom1 2011.07.24 21:31:09
nemtom1 2011.02.07 17:26:18
@eremita: Képzeld, a vadon élő állatok elfutnak, ha embert látnak. Nem állnak százasával a puska elé, hogy antilopholokausztot rendezzenek. Némely állatok még arra is vetemednek, hogy támadjanak... :) De különben akkor a honi vadászok is ugyanoda mehetnek. Meg azért manapság már nem dívik a géppisztolyos stílusú vadászat, mint az átkosban...
Ha Semjénnel van a bajod, ne bújj az állatok mögé. Ha a vadászattal, akkor öltözz Petásnak, és ne egyél húst.
nemtom1 2011.02.07 18:40:41
@eremita: Meg a te meg az én őseim. Te tényleg öltözz Petásnak, és ne egyél húst. Gondolom ebből az egészből neked csak a csillogó szemű őzikék brutális lelövése tűnt fel neked... Asszem megyek és beveszek egy andaxint... :)
nemtom1 2011.02.07 18:43:07
@eremita: Egyébként korábbról az jutott az eszembe, hogy a csirkéket nem halomra lövik, hanem szűk ketrecekben tartják, elhullott csirketetemekből készült tápszerrel hízlalják, és némelyiket ahogy a gépsor hozza élve kopasztják és belezik. De az neked teljesen oké. Még csak Petás sem vagy, csak szemellenzős...
 Solve Sundsbo (egészen pontosan Sølve Sundsbø) neves norvég divatfotós. A The New York Times számára most olyan színészekkel készített videó- és portrésorozatot, akik az idén valamilyen kiemelkedő alakítással tűntek ki. A jelenetekben minden szereplő egy-egy…..
Subba Füge 2010.11.02 14:45:00
Vajon Kaló Jennifer miért nem került be legalább a legjobb huszonötbe a Miss World döntőn? ..
nemtom1 2010.11.03 20:43:11
Végighallgattam az Alkotmánybíróság jogköreinek korlátozásáról szóló ma esti  általános vita első két óráját. Különös parlamenti esemény volt, nagy kár, hogy feltehetően csak néhány száz, esetleg néhány ezer választópolgár követhette. Ha valaki kizárólag ezt…..
„A szórakozóhelyen ismertem meg a piercing nélkülit, azzal mentem haza, és az ikertesója (a piercinges) mellett ébredtem! Csinálnak ilyet az ikrek? Ez valami perverz hobby?” – vígjátékba kívánkozó kalanddal zárjuk a hetet: a srác egy alkoholgőzös diszkótúrán…..
Az önkormányzati választás, bizonyos értelemben siker az MSZP-nek. Hisz megállt a párt mélyrepülése és egy jelentősebb elmozdulás volt tapasztalható. Azonban az éledező baloldal előtt még hosszú út áll, amit természetesen a Fidesz nem fog neki megkönnyíteni. Egész biztos…..
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
nemtom1 2010.06.26 00:49:18
@sixx: Hát ezen a videón én felröhögtem... :D Profi kivitelezés, és még irónia is van benne... :D Aki erre a hirdetésre önként jelentkezik, meg is érdemli, hogy derékig érő szarban szántsanak vele a lábánál fogva... :D
Alakul a dráma a görög gazdasági helyzet kapcsán, valamiféle külső segítség egyre inkább elkerülhetetlennek látszik. De vajon megérdemlik-e a görögök? Szükség van-e a megmentésükre? Mit tennénk, ha rajtunk állna a döntés?  ..
nemtom1 2010.04.28 11:50:56
@Fercsee: Az tény, hogy érdekesen indítottak, de sajnos a helyzeten ez nem változtat. pont a napokban volt erről az egészről, és németország geopolitikai helyzetéről egy jó kis elemzés a zindexen.
Az lehet, hogy mi legalább lesütöttük a szemünk mikor kértünk, de nekünk sem adták sokkal szivesebben, ne feljtsük el.

Egyébként nálunk sem teljesen ott kezdődött a dolog, hogy kölcsönt kell valahonnan valahogyan kérniük. Ez kb az ők őszödi beszédük, azzal a különbséggel, hogy aki ott a böszmeséget csinálta, hamarabb megbukott.
nemtom1 2010.04.28 18:32:14
@Lemmiwinks: Mint ahogyan biztosan te is tudod, ez a likviditásbőség mesterségesen fenntartott, pont a nemzetközi valutaalapba, és az eu-ba nettó befizető államok révén, akik közül épp a legjelentősebbek (az eu-ban) azon gondolkodnak, hogy nem kellene megmenteni a görögöket.
Likviditásbőség addig van, amíg ezek az államok el nem zárják a pénzcsapot.
Akkor meg lehet pislogni, meg picsogni, hogy de hát az nem úgy van az, meg hogy a valutaalapnak (gyk. IMF) az a dolga hogy, meg ilyenek.
"Tipikus, hogy a..." nem idézlek.
nemtom1 2010.04.28 18:35:37
@Lemmiwinks: Nem beszélve arról, hogy az összes jelentősebb gazdasági szakértők már rég ennek a likviditásbőségnek a hátulütőiről beszélnek, de te még mindig ott tartasz, hogy ez milyen frankó, most kell belőle üzletet csinálni. Mintha egy nagyon hasonló mentalitás okozott volna valami pénzügyi buborékot a nem is olyan régmúltban.
(frissítve 2010.04.27 17:06) Hány politikus-bűnözőnk került be a Parlamentbe képviselőként 2010-ben? Kik ők? (Potenciális) csapataink 4 évre (ismét) megfogyatkoztak, jelenlegi listáink alapján másfél csapatnyi taggal, azaz 18 fővel :-(  Miután megszaggattuk szakállunkat,…..
nemtom1 2010.04.26 16:38:53
... két figura kapja az A38-ról, akik tegnap este ott voltak sok egyéb, teljesen normális fiatalon kívül.A Hét Szararca-díjat felnőtt kategóriában az a csirkecsöcsű fiatalember kapja, aki az utolsó sorok egyikében állt barátnőjével, és szisztematikusan lökdöste el azokat az…..
nemtom1 2010.03.04 18:34:04
@Gyáli úr: Hát ezt megszívtad... :D Ezt már nem mosod le... :D
Subba Van még olyan, hogy MDF? 2010.02.22 12:00:00
Persze, hogy van, hogy ne lenne, mindent el is követnek, hogy übereljék azt a poént, hogy az SZDSZ-szel léptek választási szövetségre. Hát milyen emberek ezek már könyörgöm? Biztosan nagyon aranyosak civilként (nem), de jelöltként maximum a Sas Kabaréban állnák meg a helyüket.…..
Ilyet azért tényleg ritkán látunk a világ tőzsdéin: a kereskedés egyszerűen megfagyott az amerikai piacokon a mintasportolóból botrányhőssé degradálódott Tiger Woods „hivatalos bocsánatkérése” közben, amelyet a CNN és még a kifejezetten a pénzügyi világra…..
nemtom1 2010.02.19 22:19:01
@xstranger: Oké. De ez akkor is témához kapcsolódóbb hozzászólás volt, mint hogy mit kellett volna mondania, azt te is érzed nem? :D

De meg ha a szponzori szerődéseiről szólt az egész, mint ahogy mindenki tudja, hogy arról szól, akkor szt is tudja mindenki hogy most nyalni fog amerre csak tud, hogy mentse ami még menthető, akkor nyilvánvaló volt, hogy nem azt fogja mondani, hogy "Megdugtam mindenkit, akinél gyorsabban futottam, ti meg kis looserek vagytok.. Fuck yeah!!" :)
Itt és most, ország-világ előtt bevallja nektek Balázs, hogy benézett valamit és balesetet okozott. Ilyenkor persze alapból ideges az ember, mert normális esetben a többi, vétlen résztvevő miatt is kellemetlenül érzi magát. Ha ezek után még be is ugat egy arra haladó faszparaszt,…..
nemtom1 2009.12.09 19:00:28
@gitáros: Mivan Apa? Akinek nem inge, nem veszi magára. Nem vagyok hibátlan, autót is törtem már össze, más autón is, de befogtam az arcom, és lenyeltem a kritikát. Egyébként meg igyekszem úgy haladni, hogy ne veszélyeztessek másokat, és nem is szoktam. Mitől is vagyok primitívebb hülye mint te, Barárom?
nemtom1 2009.12.09 19:09:53
@Mityu: Az egy teljesen más sztori, arról nem te tehetsz, hogy kigyullad az autód, mert elszáll benne valami. Az, hogy valaki ész nélkül megy és összetör magán kívül még két autót, az csak annak a hibája, aki állatkodott. Az ne háborodjon fel, ha leanyázzák aok, akik miatta állnak sorban.
Az amerikai V8-as dögökről való ábrándozást nem törheti derékba semmi. Még az sem, hogy az ember megvette első amerikai V8-as dögjét – még szép, hogy nem! Elvégre mi van, ha bekövetkezik az a valószínűtlen eset, hogy összetöröm, azzal a még valószerűtlenebb…..
Na vajon ki gurul a városban azzal az iszonyat lazítós fekete matt Porsche-val? Cuki művészneve van, és volt egy igazán menő együttese...
nemtom1 2009.11.03 21:08:36
@toerix_: Jaja... Én is láttam, hogy nincs jobb első lámpa... :D
Rájöttem! Építészet 2009.06.08 12:20:00
A Parlament, a Halászbástya, a Mátyás templom, a Lánchíd, egytől egyig olyan mérvádó építészeti alkotások, amik méltán emelik a magyar építészetet a világ építészetének élvonalába. De ugyanezt a magas szívonalat képviseli a Művészetek Palotája, vagy Makovecz Imre…..
nemtom1 2009.06.08 15:48:10
epiteszforum.hu/?q=node/2272
Marcel Breuer. Bocs.
Nem most volt, de azért van mire büszkének lennünk.
Egyébként most is vannak jó épületek itthon is.
nemtom1 2009.06.15 22:35:21
@radairosseb: te nyomorult.
Egy nevet nem tudtál bedobni, inkább olvass te retardált. Nem wiki, de ahhoz nem kell ész, hogy bunkóságokat magyarázz. Fejből tudnék neked neveket mondani, de nincs értelme, mert azt sem tudnád kikről beszélek, és azt sem fognád fel, hogy az téged minősít te szerencsétlen.

the dragon: Bachmanról pedig hallottak, akik építészettel foglalkoznak, vagy akiket érdekel a téma. Attól hogy téged esetleg nem, még nem kell tudálékoskodni.

Archenemy: miért? szerinted ő mi ha nem magyar?
Speciel nem tudom, hogy milyen származású, de szerintem az a magyar, aki tud magyarul, itt dolgozik, ezt az országot építi, és ide adózik. vagy te másképp gondolod?
nemtom1 2009.06.16 23:33:48
@Archenemy:
Képzeld, nekem van fekete ismerősöm, aki nem beszél, csak magyarul, és budapesten született. Akkor ő mi a te szemedben? Illetve inkább ne válaszolj. Benned is van kis szerencsével török, tatár, labanc, orosz, meg még fene tudja milyen vér. Szerinted te szittya magyar vagy? A legjobbat azon röhögnék, ha kiderülne, hogy a felmenőid között valahol volt egy zsidó... Gondolom beledőlnél a visszacsapó íjadba.