Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poggY

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hibáink fel- és beismerése valamint az önkritikára való hajlandóság a személyiségfejlődés alapkövei, ezért kár, hogy nem minden embertársunk bír ezekkel a képességekkel. Nem így József, aki egy erőteljes önlemajmozással indítja levelét csak azért, mert nem bontotta ki a futár jelenlétében az átvett…..
poggY 2018.05.29 08:50:34
@Attila F: Amikor en akartam kibontani (mert ettől a cégtől előzőleg rendelt csomag is úgy jött h a lekvárok ossze voltak torve) akkor közölte hogy nem bonthatom ki amíg alá nem írom. De ha kibontom es nem kell ő már nem veszi vissza =)

Edigital amúgy egy kalap szar valóban.
2000 forintos fulhallgatora 790 ft postaköltséget fizettem mert azt írta, h akkor 1-3 munkanap a kiszállítás.
Április 17en adtam le a rendelést (szerda), májusban kaptam meg a fülest...:/

Felhívtam őket h utalják vissza a szaros 790 ftom mert en azért fizettem h itt legyen 3 munkanapon belül es nem volt itt.

Elhajtottak a picsaba, tettem panaszt írásban és telefonon is , szartak ra, kaptam egy emailt aminek tartalma közelében nem volt a valóságnak, ennyi. Nyilván nem fogok 790 fton ugrálni csak az elv bassz fel, hogy ennyire nincs ügyfélkulturajuk ezeknek a parasztoknak.

(Amazonról vettem órát 40 dollárért, hazajöttem, fel évre ra tökre ment, írtam amazon ügyfélszolgálatnak, mondtak h mivel már nem vagyok az államokban ne küldjem vissza, elutaljak az arat, ennyi)
Crazy IT A 10 legsikeresebb blogger 2016.10.13 07:52:07
10 ember, akit a blogja tett dúsgazdaggá!   A blog egy tökéletes platform, hogy megoszd a tapasztalataidat, élményeidet. Ráadásul nem csak arra jó, hogy leírd az ötleteidet, hanem arra is, hogy elég szép bevételt szerezz belőle.Természetesen blogok milliói találhatóak meg az interneten, de van…..
Balog Peti Feltett szándékod, hogy végre valahára valóra váltod a legszebb álmod, és elmész körbeutazni a világot, vagy legalábbis mindig is nagyon kíváncsi voltál Baranya megyére. Van egy kis összekuporgatott pénzed, vettél egy hátizsákot, esetleg repülőjegyet is, de azért alapvetően jó…..
poggY 2016.05.05 11:07:15
Azt az umblokkot nagyon gyorsan javitsd kerlek, helyesen en bloc.(francia)
Egyebkent nem irsz hulyesegeket. En azert bevezetobe beleirtam volna, hogy egyaltalan nem az ingyenessegen van a hangsuly. Nem azert surfolunk mert csorok vagyunk kifizetni egy agyat egy 10 agyas hostel szobaban, hanem mert nagyon pozitiv es hasznos egy helyivel egyutt idot tolteni, rengeteget tudhatsz meg a kulturajukrol, a nyelvukrol, a gasztronomiarol, a helyi turista latvanyossagokrol, a kozlekedesrol. Egy localnal lakni olyan, mintha mindig veled lenne a touristinform ami rohadt nagy segitseg meg akkor is ha csak pl pragaig megy az ember.
Es vica versa, o is rengeteget tudhat meg a te orszagodrol, nyelvedrol, gasztronomiarol. Tolem meg soha senki nem fogadott el penzt, de minden egyes hostomnak vittem itthonrol kepeslapot, vagy kint foztem nekik valamit ami magyar, vagyis mi azt hisszuk hogy az.
Az is hozzatennem meg, hogy a CS-t altalaban az inteligensebb, muveltebb emberek hasznaljak(persze sok a kivetel...) akik nem fognak elitelni pl egy 10 millios orszagot csak mert te korbe hugyozod a wc-t. Persze ha te azt mondod, hogy otthon mindenki korbehugyozza a budit akkor persze elfogjak hinni. En pl hejastul eszem a citromot, es egyszer poenkodtam a hostomnak hogy persze, magyarorszagon igy esszuk, gondoltam annyira abszurd hogy sose hinne el, erre masnap meseli a baratnojenek es egyutt ragcsaljak a citromot hejastul mert h magyarorszagon igy szokas(ez mondjuk az usaban vol). Egyszer pedig csipos kolbaszbol fozem finnorszagban paprikas krumplit es valahogy kifott a csiposseg a kolbaszbol v nemtudom de EHETETLENUL csipos lett a cucc. A finnek meg lapatoltak be serenyen folyotakonnyal meg voroslo szemekkel hogy 'nagyon finom'. En probalam meggyozni oket, hogy ennek nem ilyennek kene lennie, de ketlem hogy elhittek hogy en vagyok a bena :D
plusz erdemes lett volna megemliteni a tarsadalmi kulonbsegekbol eredo CS kulonbsegeket. Olyanokra gondolok itt, hogy skandinaviaban nem szokas meghivni teged ebedre/vacsorara mert eleg draga az etel es egyszeruen nem szokas. Vagy, hogy az egyesult allamokban "alap" hogy kimennek erted kocsival. Ilyenek.
A mai poszt előtt annyit el kell mondanom, hogy alapvetően egy fotós beszámolónak indult volna, de aztán kérésemre Tamás írt pár sort is a fényképek mellé. A szöveg így nem hosszú, ugyanakkor mindig érdekesnek találom, hogyan is látja új lakhelyét valaki, aki éppen csak megérkezett. Márpedig mai…..
poggY 2016.02.27 18:58:07
@A nagy kékség: Pedig az Antalope lélegzetelállító. Főleg akkor érdemes oda ellátogatni az embernek ha dédelget némi fényképezési tehetséget és felszerelést. ÉS ugye, onnan 2 mérföldre van a horseshoe bend, ami szerintem a canyon egyik legszebb része :)
Váratlanul kirúgták azt az amerikai cégvezért, akinek sok egyéb mellett a Wizz Air pitiáner kézicsomagszabálya is köszönhető. A Spirit Airlines góréja, Ben Baldanza nagyjából az volt Amerikában, mint Európában Michael O'Leary, a Ryanair (korábban) mindenkit halálba küldő vezetője. Bonyolult? Íme…..
Karácsony első napján a nagy fapados légitársaságok is leállnak, alig van forgalom az európai légtérben. A McDonald's se nyit ki és még azok is pihennek, akik amúgy egy évben kábé egyszer teszik ezt. Naná, hogy megnéztük, mikre bukkanhat az, aki az ejtőzés közepette olcsó…..
Szerintem elsőre senki sem találná ki, melyik városról szól a cím, melyik az a hely, amely két évtized alatt nagyobbat rakétázott gazdaságilag, mint kis túlzással bármely más nagyváros (nem, nem Dubai és nem is Szingapúr). Emellett elugrunk egy kicsit a Grand Canyon környékére…..
Középkorú nőként állást veszítve Magyarországon nem könnyű folytatni. Persze máshol újrakezdeni legalább olyan nehéz, de (mint Macamuca írja mai posztjában) bár garancia Skóciában sincs a sikerre, eredményességre, de esély/lehetőség van. Jöjjön tehát egy újrakezdés…..
Nem mindegy, hogyan kommunikálja egy mobilszolgáltató az áremelést. Egy rossz érveléssel nem csak a hatóságok figyelmét vonhatja magára, de a márkájának is árthat. Ha viszont a népharag már a céltáblájára tűzött, nincs helye a trükközésnek, az előállt válsághelyzetet…..
Belsőség Heti merítés 2015.01.25 08:58:25
A kis rondaság, de imádnivaló :) Amikor hazahoztam, az ismerőseim nagy szemekkel néztek hogy "Ez meg mi?!". Kaptam olyan megjegyzéseket is, hogy "ilyen ronda kocsit ennyiért? Te hülye vagy..." Gyönyörű, de nem ide való Főleg vizes úton tud meglepetéseket okozni sima indulás…..
poggY 2015.01.25 18:18:47
@vmaast: igen, mármint az
Összesítettük a legutóbbi szavazásunk eredményeit, ami egyáltalán nem volt egyszerű, hiszen több mint 240 különböző filmcím érkezett. Ez mindenképpen biztató, viszont ez alkalommal csak a legjobb 20-at ismertetjük. Túl nagy meglepetésre talán nem kell számítani, még az…..
Van egy sziget, amit még most is érdemes befoglalni akár Londonból, akár Lisszabonból közelítve idén télre. Ez Madeira. Mivel itt sosincs 40 fok, ezért nyáron nem éri meg itt szórni a pénzünket, viszont februárban totál szezonon kívül minden sokkal olcsóbb, s ekkor is garantált…..
Nem vagyok boldog. Elégedett meg pláne nem. Ideges az igen, de nem feltétlenül azért, amiért Scott M. Gimpl és Robert Kirkman szeretné, nem a vasárnap esti epizód utolsó 10 perce miatt, nem bizony. Hanem azért, mert az írók nem tanulnak semmiből, és ugyanazt a hibát követik el,…..
Garantáljuk, hogy ilyet még nem láttak. Gépek, melyeket megkönnyezünk és művészet a raktérben...
poggY 2014.11.21 19:00:59
@w a s d: De a huracán vagy 12312 méterrel rövidebb mint az aventador, a huracán egy bomba az aventador meg egy rakéta
Amióta vezetek, mindig is motoszkált a fejemben a gondolat, hogy taxizni kéne. Szeretek vezetni, ismerem a várost, bírom a budapesti éjszaka hangulatát. Ha belegondolok, taxiztam is eleget, hoztam-vittem a rokonokat a reptérről, sofőrködtem a buliból hazafelé nem egyszer, százszor.…..
poggY 2014.11.19 13:14:48
@whale: A cs valoban rossz példa, de az airbnb nagyon is jo, es releváns.
Megérkezett a Uber Magyarországra is, és a reakciókat elnézve mind az online sajtó, mind a kommentelők kitörő lelkesedéssel fogadták. Érdemes megnézni azonban, hogy a klassz mobilos applikáció és az olcsóság mögött mi rejlik. forrás A sharing economy (pontosabban…..
Közel másfél hónapja jelent meg Mónika posztja, melyben azt a vívódást írja le, hogy visszaköltözzön-e kislányával Amerikából Magyarországra. Akkor rengeteg hozzászólás érkezett, ilyen is, meg olyan is, erre válaszul írta a mai posztot. Közben ugyanis megszületett a…..
NapiApp iPhone 6 teszt 2014.10.06 08:00:00
Mint azt múlt héten már láthattátok, megérkezett az iPhone 6, és végre jól ki tudtuk próbálni. Szerencsére vissza sem kell adnunk - hiszen az Egyesült Királyságban, ahol a fél szerkesztőgárda él- már kapható, így meg tudtuk venni az O2 szolgáltatónál előleg befizetése…..
Belsőség Heti merítés 2014.09.21 09:36:57
A legcsajozósabb vas A legújabb LAMBÓ! 2014 év meglepetése!! Az enyém az első Magyarországon, de lehet, hogy egész Európában sem sokadik...GIUGIARO DESING! Sportautó túrázóknak és nagycsaládos hintó A lényeg: sokáig kerestem egy autót, amibe beleférnek a biciklik,…..
Az a jó a Ken Block-féle vírusvideókban, hogy egy jó akciófilm látványvilágát kapjuk gagyi történet, gáz beszólások, és egyéb sallangok nélkül. Sokan bohócnak tartják, de szerintem csak irigységből, hiszen melyik autóbuzi csinálna mást, ha ekkora vagyonon ülne?  Azóta…..