Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bp-motor.hu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy annak is legyen mivel eltöltenie az időt, aki nem jön a ma esti találkozó megbeszélő találkozóra, kiteszek egy posztot mára is. Érdekes ellentmondás, hogy míg az autópályák fölötti nagy kijelzőkön rendszeresen hirdetik, hogy leállósávban csak vészhelyzetben álljunk meg,…..
Tisztelt Praxis blog,   Ez a történet életem egyik legkeményebb kórházi története, úgy hogy a családomban több orvos is található és azt hiszem nyugodtan mondhatom, alaposan ismerem az egészségügy helyzetét, a közalkalmazott orvosok és ápolók körülményeit,…..
Vannak bizonyos szakkifejezések az internetes hirdetésekben, amikkel nem árt, ha tisztában van az ember, ha bármilyen használt motort venne Magyarországon. Természetesen csak irónia. Vagy nem.-Az okmányiroda szerint forgalomba helyezhető: kurvasok utánajárással talán lehet magyar…..
Ha már most tízmilliárdos nagyságrendű az áramlopásból eredő éves kárösszeg, amikor "csak" világítunk, fűtünk, háztartási gépeket működtetünk (valamint kütyüket, esetleg elektromos biciklit töltünk árammal), mi lesz még itt a villanyautózás beindulásával? A…..
Hiszik vagy sem, de úgy látszik, vannak autóimportőrök, akik látják a lehetőséget kezdeményezésünkben és érzik, hogy ha sikerül elérni akár csak azt is, hogy az autósok-motorosok szapulásán kívül végre a problémáikkal is foglalkozzon a Tisztelt Ház, az precedens értékű…..
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..
bp-motor.hu 2011.01.07 21:51:56
Javaslom az aláírást, a www.bp-motor.hu támogatja! És mindent elkövetünk hogy elérjük az aláírás számot. Ha az autós rá ül egy motorra lehet hogy jobb, mintha olyan motoros van robogóval az utakon, aki nem ismeri az autósok viselkedését, néha még a kresz fogalmát sem. A túlélés ezen múlik, hogy kezelni kell a más járművek hibáit.
8ker Kukázásért 50 ezer 2010.12.15 21:01:00
 Bírság. Naná, nehogy má egyesek a mások szemetéből éljenek! Milyen dolog az már, ami ki van dobva, az már nem használható semmire, értem!? De hogy visszakanyarodjunk a címbeli összeghez, a kerületi testület hosszas és érdemi vita után megszavazta az előterjesztést,…..
A triálozás szórakoztató és ügyességet kívánó sport. A jó egyensúlyérzék mellett megfelelő motort és intelligenciát is igényel az akadályok taktikus leküzdése. Az utóbbi kettő biztosan hiányzott a simsonosnak...
Szerkesztőségi képregény-felelősünk, Szűcs Gyula csodás motoros-autós-világvége hangulatú történetet teremtett tettestársával, Budai Dénessel. Itt bent hétről hétre láthattuk az újabb és újabb lapok születését, de önöknek nem kell türelmetlenül várni a friss…..