Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rocky

0 bejegyzést írt és 832 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek, sőt évtizedek óta volt a bakancslistám élén Szaúd-Arábia. Furcsa, néha abszurd, de érdekes országnak tűnt távolról. Mert, ugye, a közelébe magunkfajta gyaúr nem nagyon merészkedhetett. Nemrég aztán sikerült kilenc napra eljutni a sivatagi királyságba - sok helyen talán mi voltunk az első…..
A mai napon, 2016. április 9-én tölti be 90. életévét Hugh Hefner, a Playboy legendás alapítója.  2012-ben, egy Playboy-konferencián találkoztam Hugh Hefnerrel. Mondjuk, találkozásnak nevezni enyhe túlzás a dolgot: a külföldi szerkesztőkkel besétáltunk a neogótikus mesekastélyába, a Playboy…..
Rocky 2017.09.28 13:24:19
@sdani: te miért gyökérezel?
Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egy színvonalon. Mindenki más és más szinten van.
Van aki megrekedt a gyökérezésnél.
Rocky 2017.09.28 13:26:52
@common: A rabszolgaságot tudod miért számolták fel? Mert olcsóbb volt a munkást megfizetni, mint rabszolgát tartani. Ráadásul ha a rabszolga belehalt a munkába, az anyagi veszteség volt, ha a munkás halt bele, az nem volt gond mert jött helyette másik.
Imáink meghallgattattak, legalábbis ha lehet hinni az előzetesnek, Buci ugyanis egy csinos szöszi melleit markolássza, aki utolsó menekülési útvonalként megemlíti, hogy van barátja, de Buci búgó hangon megnyugtatja: - Nekem meg feleségem. Eksön!..
Először is, sehol sem igaz az általánosítás. Nem, nem igaz, kedves kivitelezők, hogy egyik tulajdonos sem fizet ki a végén és mindegyik ingyen dolgoztat! Nem, nem igaz, kedves tulajdonos, hogy minden kivitelező lenyúlja a pénzedet és aztán eltűnik...
Rocky 2016.12.20 11:29:48
@Van_mikrohullámú_sütőtök?: :) hát nyilván nincs is jó "kőműves, festő, bútoros, vizes, gázos" hiszen te mikrobiológus létedre jobban értesz ezekhez a szakmákhoz! Sőt mondjuk ki, mindenki jobban ért :DDD

Na erről beszéltem!
Annyira értesz hozzá, hogy egy idiótát nem tudsz elsőre felismerni, lásd 2-4 cm!
Michael Owen Perry 1955-ben született Louisiana államban. Ő volt családja legfiatalabb gyermeke. Az iskolában kitűnő tanuló volt, és egy népszerű helyi zenekarban a Great Pretendersben is játszott. Minden remekül alakult egészen 13 éves koráig. Ekkor halt meg a bátyja, Ronnie egy munkabalesetben, ez…..
Rocky 2016.12.05 08:03:38
@lillioom: én azt nem értem, hogy miért nem lehet likvidálni az ilyen embert? Nem fog meggyógyulni, veszélyes, örömet se magának se másnak nem okoz.
Azt sem értem, hogy miért nem engedik, hogy aki öngyilkos akar lenni a börtönben, az megtehesse.
Ehhez képest meg támogatják az eutanáziát 14 éves korban, mert lelki bajai vannak az illetőnek...
Vallásellenes plakátok a Szovjetunióban UPDATE: képaláírásokkal..
Hogy miért jó kutyát vagy macskát örökbe fogadni? Mit tudnak adni nekünk a talált, gyakran ismeretlen múlttal rendelkező szőrös, büdös, éhes állatok? A mi történetünkön keresztül megpróbálom elmondani és megértetni.   Aki követ Facebookon, Instagramon vagy Youtube-on, az tudhatja, hogy van egy…..
  Tévedésben vannak azok, akik szerint a demokrácia azt jelenti, hogy pár évenként a szavazólapon egy x-et húzunk az egyik rubrikába, akár választásokról, akár népszavazásról van szó. Ha ez így lenne, akkor Azerbajdzsán vagy Oroszország ugyanolyan demokratikus ország lenne mint Németország vagy…..
  Beth Morris, az idei brit The Voice egyik végső esélyesének tartott versenyzője a műsor élő negyeddöntője előtt távozott a produkcióból másodmagával, írja a brit sajtó. A Telegraph szerint Morris önként, könnyek közöt hagyta ott a műsort Chloe Castro társaságában, más források szerint…..
Rocky 2016.03.28 17:15:40
Ma 71 éve bombázta szarrá Drezda belvárosát az egyesített amerikai-angol légiflotta.   A II. világháború egyik legnagyobb felháborodást keltett terrorbombázása volt ez, aminek a lakosság pusztításán kívül semmilyen célja nem volt. Gyújtóbombákkal szórták meg a katonai jelentőséggel egyáltalán nem…..
A filmtörténet tele van jobbnál jobb háborús filmmel, így nem könnyű feladat a 12 legjobb kiemelése. Mi mégis megpróbálkoztunk vele azzal a kitétellel, hogy értékelésünk és rangsorolásunk kettős: egyrészt az 1 -től 12 -ig terjedő listán kifejezetten a "háborús kategórián" belüli helyezést adtuk meg,…..
Rocky 2016.01.23 22:26:45
filmtrailer.hu/film/a-25-legjobb-haborus-film/

jó pár kimaradt...
Levelek Iwo Dzsimáról
Az őrület határán
A szarvasvadász
Pearl Harbor
A fegyverek szava
A tizedes meg a többiek
Becstelen brigantik
stb...
Haha. @donlemon is officially cut off. #CNNNYE #nicerackkathy pic.twitter.com/tKwrbmBRRf— Mike B. (@42MikeB) 2016. január 1. A tegnap esti szilveszterezés, pontosabban az elfogyasztott alkoholmennyiség igencsak az agyára ment a CNN riporterének, Don Lemonnak, mert amikor élőben kapcsolták…..
Rocky 2016.01.01 22:23:39
Kakuk József idén 69 esztendős lenne. Minden bizonnyal nyugdíjasként játszana unokáival. Netán barátaival sakkozna a téren, esetleg kertészkedne, vagy várná a hétvégi futballfordulót. De egyiket sem teheti. Ugyanis 1956-ban, mindössze 10 évesen agyonlőtték…..
A háború rossz, gonosz dolog. Bennünk, 1956 után születettekben a korábbi nemzedékekkel ellentétben talán nem is tudatosult igazán, milyen szerencsések vagyunk, hogy a háború szörnyű, közvetlen "élményétől" megkímélt a sors, a történelem. Mindez a közelmúlt egyik tragikus eseménye, a donyecki utcák…..
Rocky 2015.11.30 23:34:46
mno.hu/szembeszed/budapest-ostroma-hitler-vegul-felaldozta-a-fovarost-1272418

budapest-ostroma.hu/

Kicsit olvasgasson az aki nem érti, hogy miért van ennyi golyónyom még mindig a falakon...
Az a csoda, hogy maradtak régi házak...

plusz 1956
plusz IKV
plusz Demszky
Nincs ezen mit szépíteni! A kövér nők senkinek sem kellenek! Persze áltathatjuk magunkat, hogy a sikeres párkapcsolat vagy a sikeres pasizás nem a külalakon múlik, hanem a belső kisugárzáson, az önbizalmon, de ez a legtöbb esetben nem így van. Ez csak azon hamis pozitív…..
Rocky 2015.08.19 16:39:11
A Balaton történetében nemcsak jól sikerült fajbetelepítés (pontusi tanúrák) fordult elő, mellényúlásra is volt példa: az angolnával (Anguilla anguilla) mindenki csúnyán elszámította magát. A nem túl bizalomgerjesztő megjelenésű, kígyószerű hal fogyóban van ugyan, de…..
Rocky 2015.07.01 21:26:32
@The Game:
Mi ezt Siófokon kishal nélkül csináltuk.
Félméteres bot, fél méter 50-s zsinór, hármashorog.
A feje alá kellett bejátszani óvatosan és megakasztani vele az állkapcsát.
És gyorsan kirántani mielőtt befeszített volna...

A nehézség az volt benne, hogy tudni kellett hogy melyik kő alatt laknak és úgy megközelíteni, hogy ne húzza vissza a fejét.
De pl. amikor időnként leszakadt a csapda és elzárták a Siót, akkor rengeteg volt a gát előtti kövezés alatt, szóval elég könnyen ment a dolog...
Közízlés Sebaj, Tóbiás! 2015.06.24 13:55:12
"Halihó, itt a Trendőrség, kezeket a magasba! Tóbiás József, Ön le van tartóztatva közízlés ellen különös kegyetlenséggel elkövetett erőszak alapos gyanúja miatt! Jogában áll hallgatni. Bármi, amit mond, felhasználható Ön ellen a bíróságon!" Számos oka van annak, amiért…..
Mindennapos események.  130-cal mész az autópályán, egyszer csak beláll a seggedbe egy BMW, villog, dudál, jobbra-balra rángatja a kormányt, aztán kielőz jobbról, látszik, hogy a sofőr üvölt, mint a sakál, kidagadnak az erek a nyakán és 180-nal leelőz. Pár másodperc múlva…..
Akkor te is tagja vagy annak a rétegnek, amely még emlékszik arra a korszakra, amikor nem volt internet, nem fonta be a mindennapjainkat az azonnaliság érzése. Mit veszítettünk el a felgyorsult világban és mit nyertünk vele? (fotó: flickr.com / Ron Reiring) Nagyjából az 1985 előtt…..
Ezt tényleg nem vettem volna észre, ha nincs rajta az a bazi nagy EV-matricázás. Á, valaki csak hülyéskedett, ez egy legkorábbi fajta Toyota RAV-4, ilyenből sose volt elektromos. Aztán leszálltam a bicikliről és alaposabban körbejártam. Oppá, hol is van a kipufogó? Mi ez a…..
Rocky 2015.05.29 22:05:10
@Shadowbull:
Atyaisten te milyen egy idióta baromállat vagy.
Csak azért képes vagy kommentelni, hogy odaírd bármiféle indoklás vagy vita nélkül, hogy
OSTOBASÁG???
Mindenki tudja, hogy az lenne a leghelyesebb, hogy a sok megélhetési hajléktalan visszamenne oda, ahonnét jött, de sajnos valamilyen megmagyarázhatatlan félreértés következtében ők is magyarnak számítanak, legalábbis egyelőre nem lehet elkobozni tőlük a magyar állampolgárságot.…..
Fantasztikusan szép, II. világháborús, újraszínezett és feljavított képekből osztok meg veletek néhányat. Talán elárulhatom, hogy a "Napi érdekes" képek mellett ez a másik kedvenc kategóriám, ha tehetem mindig begyűjtök újabbakat. Szerencsére egyre több készül, hála az ügyes programoknak, no és…..
Volantis Nehéz a volantisi halászemberek élete, nem elég, hogy büdösek a haltól, és hajnaltól napnyugtáig melóznak, még le is ütik őket néhanapján, és elviszik a csónakjukat, hogy abban szállítsanak egy gúzsba kötött és kipeckelt szájú törpét Mereenbe. Mint teszi azt a…..