Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caesar

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha pontosak akarunk lenni, nem szűnik meg, csak átalakul. A Tilosos hagyományokat folytató reggeli, beszólós-politizálós rádióműsor áthelyeződött az esti műsorsávba.A reggelibe meg lecsúszott Fiala műsora. Ez két dolog miatt is érdekes. Aki hallgatta Fiala esti műsorát, az…..
Caesar 2006.09.06 20:29:43
"Fiala számtalanszor hangoztatja a tévedés kockázatát"
Aki sokat hallgatta (mint én régen), az tudja, hogy Fialánál ez nem szerénység, hanem álszerénység, fontoskodás, bölcsész szöszölés. A helyzet az, hogy a világ kicsit keményebb dolog, mint ahogy Fiala kezeli.
Abból is látszik, mert a hallgatókat bezzeg legtöbbször a tévedés kockázata nélkül dobálja ki az éterből, sokszor fel sem téve magának a kérdés, hogy a szerencsétlen lehet, hogy most telefonál be először a műsorba és ezért nem tud olyan szabatosan fogalmazni, ahogy a műsorvezető úr ezt elvárná. Ennyi empátia nincs benne...

A másik: vajon miért van az, hogy gyűlölködő telefonok tucatjait kapta, Puzsérék meg egyet sem... Pedig mindkét műsor figyelmen kívül hagyja a mainstream-et. Folyamatosan hülyézték, zsidó viccek, gorombaság, miegymás. A vége felé a műsoridő 60-80%-ában ezekkel foglalkozott (válasz formájában vagy épp dacos hallgatással, sztrájkkal, stb.).
Puzsérékkal könnyebb azonosulni, ám nem azért, mintha könnyedebb figurák lennének. Puzsérék negatívuma a helyenkénti demagógia, hőzöngés, Fialáé a kékvérűség és a rossz értelemben vett, humortalan arisztokratizmus. A kettő közül még mindig inkább az előbbi.

A reggeli rádiós szcéna többi darabjáról meg szó se essék.

Egyébként egy másik, fialás topikban valaki érdekes kérdéseket feszeget az ÁA Rt és Fiala kapcsolatáról. Valóban nagyon feltűnő (és röhejes) volt a rengeteg autópályás (ál)interjú.

C