Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szúnyog69

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabadságon voltál? Holnaptól újra dolgoznod kell? Akkor jó ha felkészülsz! Most megmutatjuk, milyen stációi lesznek a holnapi borzalmas első napodnak, kapaszkodj! Holnapután garantáltan új ébresztőt kell venned! Annyira fáradtnak érzed majd magad, hogy a reggeli mellett…..
Silver Fox Dolgozó nagyik 2013.02.19 09:10:26
Húsz év alatt 85%-kal emelkedett azoknak a nyugdíjasoknak a száma, akik idős korukban is a munkát választják – derül ki a brit statisztikai hivatal 2012-ben készült felméréséből.  Két évtizede a dolgozó nyugdíjasok száma 753 000 volt Nagy Britanniában, most…..
Gondtalan tininek lenni jó. Ezt persze csak azok hangoztatják, akik nem tinik. A tizenévesek maguk ugyanis meglehetősen sok minden miatt aggódnak. Emlékezzünk csak vissza: továbbtanulás, beilleszkedés, párkeresés. Ez már önmagában épp elég. Egy amerikai felmérés viszont azt…..
szúnyog69 2012.04.18 22:24:47
@mulire93: én csak akkor adok zsebpénzt, ha dolgozik! nem gyerekmunkáról van szó, csak arról, hogy érezze, semmi sincs ingyen - lehet hogy közhelyes, de működik. Meg a sport, az megtanít küzdeni. a mai gyerekek nem küzdenek!
Rögtön az elején a már korábbi coming out öles ismétlése következik: radnótisok vagyunk. Ezért senkit sem hagy közülünk hidegen, hogy a kormánynak hála az ország egyik legjobb iskolájának veszélybe került a fenntartása. Nem nagy összegről van szó, mindösszesen 22 millió…..
Szentendre nyakára egy technokrata csődgondnokot ültet a Raiffeisen, mint Olasz- vagy Görögországban a pénzvilág. Szentendre Bajnai Gordonja veszélyezteti a népképviselet elvét. A folkgiccs tobzódásáról, az Angyal kocsmáról, lejárt szavatosságú képzőművészeiről…..
szúnyog69 2012.02.23 10:39:00
@lostrider: waoo, végre valaki megértette a sajtószabadság lényegét!!! Az információ! Köszönjük!
Ghostwriter Csak a dohány... 2012.02.20 19:23:00
A végső döntés még nincs meg, de a FIDESZ, úgy néz ki, valóban államosítani fogja a dohánykereskedelmet. A lényeget tekintve ugyanezt tették a magánnyugdíj-pénztárakkal, és ugyanez a képlet a mobiltelefonos parkolás, az étkezési utalványok, és a negyedik…..
szúnyog69 2012.02.21 11:28:36
@idelle: gondolkodni nem szabad! egyetértek, sőt ajánlkozni kell! Amit még nem vettek el, ajánjluk fel mi magunk!
themostwanted.blog.hu/2012/02/20/a_fizetesnel_is_lehet_fontosabb
Annyit talán már mindenki tud Dubajról, hogy az emirátus szülötteit nem érik olyan kihívások az életben, mint a napi kosztpénz megteremtése, ahogy nem kell rettegniük a munkanélküliségtől vagy a helyi valuta, az emirátusi dirham gyengülésétől sem. A dubaji emirátus lakossága…..
Tegnap megvolt a nagy Összefogás koncert, 100 zenész, 2 helyszínen, fergeteges hangulat, óriási buli, "fékezhetetlen tömeg"....Ízelítő, hogy miből is maradtunk ki, ez a 40 másodperc bőven elég is: A hvg.hu-n egy hosszabb is videó is megtekinthető. Sajnos az államadósságból…..
szúnyog69 2012.02.20 16:49:03
 Egyre gyakrabban merül fel ez a kérdés a költségvetés fenntarthatóságáról, az államadósság finanszírozhatóságáról, a foglalkoztatási helyzet romlásáról és általában a gazdasági válságból fakadó társadalmi feszültségekről szóló vitákban. Az Európai…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Egy kérdéssel szeretnék önökhöz, illetve olvasóikhoz fordulni, megköszönném, ha válaszolnának. 8 esztendeje dolgozok a munkahelyemen,eddig minden rendben is volt, a fizetéseket időben kapjuk, a kollégák is rendesek.    A problémánk…..
 Az EU-tól eddig nem tapasztalt, határozott és radikális lépésnek lehettünk tanúi a múlt héten. Egyre szélesebb körben elterjedt vélemény ugyanis a nyugati világban az, hogy Irán atomfegyver készítésén fáradozik, ami miatt az utóbbi években már szankciók sorával…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Én is a Zepternél dogozom Decemberóta. Nekünk is ígéreteket tettek, hogy nem kell semmi után menni csak az irodában kell lennünk és az ügyfeleket fogadni. Minden az irodában fog történni. De ez sajnos nem így van. Mindent nekünk kell csinálni,…..
A Glamour magazin most közzétett éves ‘1000 férfi felmérésének’ főcíme az volt, hogy „A megkérdezett férfiak 31%-a maszturbál a munkahelyén”. A többi válasz is segít betekintést nyerni a 2012-es férfi agy működésébe.A 7 legfontosabb dolog, ami a…..
szúnyog69 2012.01.23 13:30:10
   Tisztelt hölgyeim és uraim!Köszönöm, hogy tegnap öltönyt vettek, inget és a legszebb nyakkendőjüket. Emberemlékezet óta Magyarországon ekkora tömeg még nem demonstrált a kormány és politikája mellett. Az önök kormányszeretete megértette az…..
Meglehet a szépsége annak, ha az ember a Dubai Marina egy felhőkarcolójának tetején él. A tenger kék vizének látványára ébredni és a város esti fényeit látva zárni a napot olyan kiváltság, ami csak az extrém burzsujoknak jár. A 45 szintes, 179 méter magas Trident Grand…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Orbán Viktor Wilfred Martens-szel, az EPP vezetőjévelForrás: belfoldihirek.comKOMMENTÁROrbán Viktor legnagyobb külpolitikai baklövése az, hogy nincs „hátországa” Nyugaton.     Orbán Viktort és kormányát számos jogos kritika érte az utóbbi…..
Bajnaiék már egy éve létrehozták a Haza és Haladás alapítványt, de Bajnai nemigen láttuk azóta sem. Az elmúlt hetekben is korrekt elemzéseket lehetett olvasni a honlapjukon a költségvetésről, vagy az alaptörvényről. Nem is lehetett erre egy rossz szavunk sem, hiszen az…..
Egyértelmű. Perspektivikusan: felvirágoztatni az országot, második államalapítóként bevonulni a magyar történelembe. Rövid távon: megmaradni cselekvőképes politikusnak, elkerülni, hogy a gazdasági, s most már politikai gőzhenger apróra lapítsa össze, kinyomva belőle nem csak a…..
Benne vagyunk az új évben és az új politikai rendszerben, életbe lépett mindaz, ami halva született. Azt mondta Martin Schulz, az EP szocialista frakcióvezetője, hogy Orbán maga alá gyűri az államot. Szerintem ellenkezőleg: maga fölé. Új rendszerünkkel az állam erősödik…..
No, miután múlt pénteken végre Orbán megadta a zöld lámpát a teljesen irreális számokon nyugvó költségvetés újratervezésére (1,5%-os növekedés, 268 forintos euróárfolyam), Matolcsy Gyuri és lelkes csapata turbó üzemmódba kapcsolta magát és újratervezte a számokat.…..
Kétféle munkamódszert vett át a japán kultúrából az európai és az amerikai szervezetfejlesztés. A horshin a hirtelen, robbanásszerű változtatás, növekvés módszere: egyik napról a másikra 180 fokos fordulatot veszünk. A kaizen lényege, hogy minden nap egy egészen kicsit…..
Rövidke pályafutásom volt egy vidéki igen kis cégnél 3 kocsi ,három sofőr. Egy családi vállalkozás Békésmegye. Röpke 5 napot dolgoztam náluk az alábbi eredménnyel.Egy jellemző kör.A francia tengerpartról németeken át a cseheken keresztül jöttem haza.   A távolság…..
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..