Regisztráció Blogot indítok
Adatok
supertroll2000

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
supertroll2000 2011.01.10 13:55:39
Kumin szerint B125 - aláírom 2011.01.08 23:04:00
Bemelegítésnek egy kevésbé zaftos, ám szívemnek igen kedves ügy.Szívesen tettem volna már múlt időbe a címet, úgy mégis ütősebb lett volna, de pénteken későn kaptam észbe, és a legközelebbi motoros bolt, ahol volt aláíróív a B125 kampánytérképe alapján, a téli szezonra…..
És még mindig CES, pár meghökkentő játékos fejlesztést találtunk még a show-ról szóló hírekben. Mindenekelőtt egy 5000 dolláros kontrollert – igen, az több mint egymillió forint. A Procedure Trainer nevű irányítópultot a Saitek készítette, és az egyik amerikai…..
supertroll2000 2011.01.09 20:08:59
A CES kiállításon a Samsung bejelentette egy csak wifis Galaxy Tab érkezését. Az új gép az első negyedévben jelenik meg az USA-ban és 500 dollár alatt várható az ára...
supertroll2000 2011.01.09 19:30:51
@vau: exactly, én használok iost és androidot is. kb annyi a hasonlóság, hogy az android próbálja koppintani az ios funkcióit. arról nem is beszélek, hogy a háttérben rakat process fut, ami eszi a gépet és ha nem raksz fel valamilyen task managert mert az (android multitaaskoool), akkor szaggat is a rendszer, meg van úgy, hogy hívás előtt 80% az akksi utána meg 10%. az Android egy barkács linux. ennyi. Az IOSban, amit kapsz azt tudja a gép 100%ig, itt nincs olyan, hogy letöltöd és fehérkép, meg félképernyőn fut meg teljes képernyőn negyedképet látsz csak. minőségi rendszer. Az android fostalicska ehhez képest, nézz szét az andoid marketen, olyan mint valami bolhapiac. Az Apple nem véletlenül korlátoz, nem véletlenül mondja meg, hogy mi jó neked. Azt akarja, hogy ha megveszed sokpénzér a cuccát, akkor minőséget tapasztalj. Namost ez az igény az androidos koreai hulladékáradaton nem létezik.
A BoschTechnikus újabb horrorsztorival szórakoztatja a nagybecsűt – most egy beindíthatatlan Peugeot agytekervényeibe túr bele. Közben megismerünk egy zseniális, régi trükköt is. Vélemények az azonos című írásunkról...
supertroll2000 2011.01.09 14:18:56
Az előző poszt Zombik vs. Szupermodellek témájához kapcsolódva, íme, egy látványos infografika Christian Bale elképesztő átalakulásáról. Ő az a színész, aki egy-egy karakter tökéletes megformálásáért bármire képes. Az elmúlt néhány évben elképesztő változásokon ment…..
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
supertroll2000 2011.01.08 14:16:01
Hát erre sem sokat kellett várni, a megnyitó napján bejelentette egy hackercsapat, hogy kijátszotta az alkalmazások védelmét, és akár fizetős tartalmakat is meg tudnak szerezni ingyen. Csak ki kell cserélni néhány fájlt, és vagy egy alkalmazást telepíteni a Macre, ezután már…..
Gurul az első válogatás idén! Köszönjük a beküldőknek, a bennetek lakó aljas féregnek!Pszichopata állatRómeóCholaNutellás Fifiék esküvőjeCsinos Fotosop ArtistaAlaposan dokumentált barátnőAlaposan dokumentált tükörbe dőlésMilfBagázs  ..
supertroll2000 2011.01.07 21:56:26
New York a folyton lüktető város a föld alatt is számos kalandot tartogat. Steven Duncan várostörténész és Andrew Wonder operatőr New York elzárt területeire lógott be egy gerillaakció keretében.   New York láthatatlan infrastruktúráját, metróalagútjainak és…..
supertroll2000 2011.01.07 20:41:44
„Senki sem szeret így kezdeni egy elnökséget, de nincs módom ezen változtatni, együtt kell ezzel élni – mondta tegnap Orbán Viktor külföldi újságírók előtt. Nehezen vitatható, hogy a tavaly május végén hivatalba lépett kormány – elsősorban saját politikai…..
Komolyan mondom, néha sírni tudnék kormányunk kommunikációjával kapcsolatban. Nem is sírni, inkább zokogva fejelgetném a falat.Nem, most nem a médiatörvényről szeretnék említést tenni, sőt még csak nem is a kormány közvetlen kommunikációjáról. Hanem a jelenlegi kormányhoz…..
Kijött a Snow Leopard 10.6.6 update, ami egyet jelent azzal, hogy az Apple megnyitotta a Mac App Store-t. Az operációs rendszer  frissítését a szokásos módon, a Sofware Update-ből vagy az Apple weboldaláról letöltve telepíthetjük, az újraindítás után a Finder ikonja mellett…..
Nem közvetlenül a Zugügyvédhez, hanem a szerkesztőséghez érkezett az alábbi albérlős sztori, nem fizető albérlővel, zárcserével, nemzetbiztonsággal, rendőrséggel. Mint ahogy számos korábbi bejegyzésből kiderült, a  lakáskiadás elég jó terepe mindkét fél részéről…..
Orbán Viktornak annyi. A veszély Tolnából, az ország harmadik legkisebb megyéjéből leselkedik rá, ahol a teol.hu tudósításának címe szerint „Nagy dobásra készül az MDF és az SZDSZ”. A cikkből kiderül, hogy azért nem eszik annyira forrón a kását, inkább csak…..
supertroll2000 2011.01.06 17:51:22
Igen érdekes eset következik, ugyanis egy új csajozási praktikáról rántjuk le a leplet. Használatát csak saját felelősségre javasoljuk, mert a lebukás esélye minden áldozatnál egyre nő. Így járt a következő sztoriban szereplő lány is, aki megismer egy helyes legényt. A srác…..
Az alábbi bejegyzés a magánnyugdíj-pénztárban   maradás egyfajta jogi vetületét taglalja. A Zugügyvéd a felvetést társadalmi vitára bocsátja.Kedves Zugügyvéd!A magánnyugdíj-pénztárban való maradást szeretném felvetni ezen a fórumon, természetesen kizárólag jogi…..
A különleges sörökre nyitott szemű vásárló már rég tudja, hogy az IKEÁban svéd söröket is lehet kapni. De vajon érdemes-e beruházni?A dobozos, félliteres Mariestads a büfében is kapható, de talán érdemesebb a pénztárak után következő IKEA Food boltban megvásárolni. Ha…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Tegnap bemutatta az Intel a legújabb processzorcsaládját, a Core i-t. Bezony, óriási fantáziával a Pentium-Core 2-Core i-termékcsoportok után a legújabb generációt is úgy nevezték el, mint az előzőt. Látszólag annyi csak a változás, hogy hozzáteszik, második generáció, vagy…..
  Én mondom, olyan ezeknek a kétharmados Orbán-kurzus, mint párkányra dermedt légynek a reggeli napfény. Nyilván minimum egy ciklus óta készítik a patronokat, hogy nyugi, nem kell sokáig égni az offshore-király igazmondók segge alatt, lesz még a Köztársaság is ellenzékben…..
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír), Vélemény rovat Örvendezzünk! Örömteli, hogy van az országban egy ember... nem, nem is csak egy ember, hanem az Ember, aki önnön életét, annak minden pillanatát feláldozza, hogy nap mint nap, év mint év rámutasson gyarlóságainkra, hibáinkra,…..
supertroll2000 2011.01.04 09:44:51
@Ringlósztár: csak kíváncsiságból, látezik ilyen jobbos bullshit generátor, rendőrállam, kilövette, elmúlt nyolcév, öszödibeszéd, hazukságspirál, pofátlan 2002utáni, államcsődközeli, bezzeg, azabaj, gyurcsányahibás meg hasonló szavakkal? :D
Kiss Norbert a KEH Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. Az esztergomi ferences gimnáziumban végzett, harmincas éveiben jár. Kamaszkorában kosárlabdázott, majd sportdiplomáciai pályára készült, így került kapcsolatba a Magyar Olimpiai Bizottságot 1989 óta irányító…..
supertroll2000 2011.01.03 22:20:02
@kíváncsivagyok: választási műsorokban azért ment a lefety az elmúlt 5 évben.
Nem kell megijedni, mi biztonságban vagyunk, egyelőre csak Nagy-Britanniában próbálkozik ezzel a gyorsétteremlánc, és úgy látszik, ott sem különösebben nagy meggyőződéssel. Állítólag a kelbimbó része az ottani tradicionális ünnepi menünek, és innen jött az ötlet, hogy…..