Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrhoward

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úristen! Értem! Már mindent értek! A Bruce szabadidejében fest -- ez mindent megmagyaráz! Perölöl sztrákcsörz -- napersze! Egyszerűen csak szereti a fákat és az ágakat... Úgymond arboszexuális (na nem azért, persze én is az vagyok)...
10 fánk mindenkinek, aki nem akar mogyoróvá változni Tromsø-ben:1) Ne lepődj meg, ha délben felkapcsolják az utcai lámpákat...továbbá:2) Azon se ütődj meg, ha az általad kedvelt többemeletes szórakozóhelyen egy vidám norvég ifjú úgy dönt, az emeletről kihajolva az alant…..
Gondolom mindenki emlékszik Boldog Bobby-ra a Jóbarátokból -- ő volt az a srác, akiről kiderült, hogy csak azért vicces, mert folyton iszik. Boldog Bobby-nak minden története úgy kezdődött, hogy "A múltkor jól eláztam...", legalábbis amíg le nem szokott. Hát most én is…..
#ezt kábé három-négy hete írtam, így nem túl releváns; talán sosenemis volt az:Nem tudom honnan jött, nem tudom ki ő, és múltja talán örökké sötét talány marad számomra. Még az eredeti nevét se árulta el. Már vagy egy hónapja rójuk együtt Tromsø esőáztatta útjait,…..
Ez a történet egy fiúról szól. Egy fiúról és Oszkárról, aki egy bicikli. A fiú és Oszkár sok izgalmas kalandban vesznek részt, ám mivel a fiú lusta, Oszkárnak pedig nincsen keze, a kalandoknak csupán töredéke kerül lejegyzésre. A fiú ezért az igentiszteltolvasó elnézését…..