Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuruc12

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy heroinista naplója (Ben: A Heroin Addict's Diary) from buzase on Vimeo.Ben Rogers egy tipikus középosztálybeli családban nőtt föl. Iskolás korában kórista volt, szerette a családi nyaralásokat, és imádott krikettezni. Ez az idill szép lassan rémálommá változott, ahogyan…..
 Általában hajlamos vagyok úgy gondolni, hogy a problémák (igen, minden egyes probléma) megoldhatóak azzal, hogy az ember beszív (a szó füves és alkoholista értelmében egyaránt). Nem azért, mert akkor effektíve tényleg megoldódnak a dolgok, nem, ahhoz sajnos tenni is kell…..
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
hogyvolt VV5 - 1X42 2011.10.24 15:55:00
Vigasztalhatatlan vagyok. A Tuja marcangolta szét tegnap este a Pitbullt. Soha többé nem hallhatjuk a Villa falain belül, „namivanöccsém”, vége a fingolászásnak, nem születik többé olyan műremek, mint a „csicskacsicskacsicska”, és nem kell olyan sűrűn…..
    A film, amit még nem is láttunk, de már kiakadtunk. Ezt kell mondjuk. Vártuk már, hogy a világ egyik legnagyobb szexszimbólumának tartott nőjéről, Marilyn Monroe-ról elkészüljön a mozi. Emitt a trailer. Hű - ezt tudtuk mondani rá megtekintés…..
SF.blog Piknik Luke Skywalkerrel 2011.09.08 11:36:00
Volt egyszer egy TV műsor Angliában. A BBC-n futott, 1975 és 1994 között. Gyerkőcök levelet írhattak a műsorvezető bácsinak, kinek mi az óhaja-sóhaja, a szerencsések álma pedig megvalósult. Három kívánság a ködös Albionból - ez volt a Jimmy'll Fix It. Aztán voltak itt elég…..
kuruc12 2011.09.09 03:06:05
 "Decemberben moziba kerül az első, állami támogatás nélkül készített, független magyar SF-játékfilm, a Sorsvonalak." - írtuk még 2009 októberében, a Hatvani Balázs rendező-producerrel készített interjú bevezetőjeként. A Sorsvonalak sajnos azóta sem készült…..
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Ő hazajött, megette a kaját, és azt mondta, Ő így már nem tud élni, hogy mindig zavarja a lányom, meg nem megyünk el sehova sem. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Én most követem el szerintem életem legnagyobb hibáját! Van egy 5 éves…..
A mexikói hadsereg Tijuanától 350 km-re délre, San Quintin mellett találta meg az ország eddigi legnagyobb marihuánaültetvényét. A 120 hektáros farmon cseperedő 2,5 méteres növényekből becslések szerint 120 tonna füvet lehetett volna szüretelni. A 120 tonna nagykereskedelmi ára…..
A tavaszt ugyan felváltotta a nyár, de főszereplő most is az LMP. Scheiring Gábor vállalta magára a feladatot, hogy egy 500 forintos műanyag jedikarddal offshorelovaggá üsse a Rogán Antalt jelképező feketecsuklyás, kartonarcú figurát. "Míg hangosan zajlik Orbán…..
Szegény Bucira rájár a rúd. Nem elég, hogy részegen/bevalamizve megnyomorított egy embert autóbalesetben, a sajtó most még azért is baszogatja, hogy hülyeségeket beszél a fiataloknak balesetmegelőző píárroadshowjában. Dr. Németh Zoltán, az SOS Egyesület a Szenvedélybetegekért…..
kuruc12 2011.06.28 23:08:36
A premiernek szánt orfűi bemutatkozást tegnap elmosta az eső, ettől függetlenül meg lehet hallgatni a Soerii & Poolek Fluor Tomival közös dalát, amit itt és itt harangoztak be viccesnek szánt videóikkal. Elvileg maga a dal is vicces:..
kuruc12 2011.06.24 15:27:33
Pénteken megígértem az Imperium Galactica-cikkben, hogy külön posztot kaptok arról, miért nem készült el az Imperium Galactica III, illetve hogy miért volt helyette két másik űrstratégia három fejlesztőcégtől. A történet tanulságos, és egyik szereplője sem lehet büszke rá.…..
kuruc12 2011.03.28 14:40:09
@DominoFX:
De elötte még kapcsolatba került ifju ambiciozus kommunista lányokkal és szerelmes lett.
De mondja el ezt ő maga.
videa.hu/videok/hirek-politika/vamosi-vallomas-alairas-birosag-csalas-5TUvi6mhOKVi4sH9