Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Atis-

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Interjú 2010.05.16 08:06:00
NINth és dj Sis LD50.huA www.ld50.hu közösségi oldalt tán senkinek sem kell bemutatni. Oszlópos dj-i e zenei közösségi oldalnak Sis és NINth, az utóbbi az oldal jelenlegi mindenese. Az interjú szavazáskor jelezve lett, szívesen olvasnátok róluk/velük készült…..
Hoze Felhívás 2010.05.08 15:02:00
Modellkedés dárkosoknakRészletek hamarosan!!! Egyenlőre ami fix, 10-15 db dark-goth-extrém stílusú modellt keresnek, FIX juttatásokért, amik a következők lesznek: - 5000 Ft, - teljes belépő a Múzeumok éjszakájára, - egy profi fotósorozat, - és egy kisebb nyilvánosság (akár…..
Hoze Polip titka 2010.04.11 12:01:00
Szavazzunk ma serényen!Én már leadtam a voksot ma. Fideszre szavaztam, ám ímmel ámmal, fenttartásaim vannak eme párttal, de beálltam azok soraiba, kik a sok fos közűl a legkevésbé bűzösebbet majszoltatják meg. Az Index.hu hírportál szerint meglepően magas a…..
-Atis- 2010.04.11 20:50:46
@Petruschan: Hát gratulálok..a zöld szadeszre voksolni..te se vagy normális és legfőkkép tájékozott...ez az új SZDSZ!!!! Ehh szerencsétlen..
Hoze Képek 2010.03.15 01:06:00
Képek a fejlődő OroszországbólHiába Putyin, meg hogy atomhatalom, Oroszországnál viccesebb hely nincs a földön. Kreatív tahóság ötvöződik balkáni szelekben minduntalan. És még mi kesergünk néha, mily szomorú is a helyzetünk. Csodás képgyűjtemény jön, e csodás…..
-Atis- 2010.03.15 12:30:15
Hoze Gyorshír 2010.01.30 15:31:00
A TV2 megint nem normálisMost hívtak, elkezdtük tárgyalni a közelgő Aktív interjúnkat, amire a Dr.Melancholia együttest is meghívom. Erre rámbasszák a telefont, hogy "pillanat". Oké...:xD. Remélem ez nem a tipikus "köszönjük, majd…..
Hoze Képek 2009.11.16 08:31:00
XXI század - forgatásKépek / SM's CaféUpdate: Lent még +2 kép Napiszar-nak! Mit lehetne fűzni a tegnaphoz, ami itt lejátszódott 200 kommentben? Nagyon semmit. Megint hullik a társaság, mert nekem meggyőződésem volt bár korábban, hogy nem ilyen gyorsan, nos mégis. Egy balul…..
Subba SÜN 2009.03.27 15:01:00
Ennél pedig nem létezik aranyosabb a világon. Talán ha kettő SÜN rágcsálna répát.     ..
-Atis- 2009.03.31 11:50:44
Pimasz úr Vasárnap ellenőrzünk 2009.03.25 15:58:01
Furcsa, de mióta napokat volt szerencsém hivatalos minőségben eltölteni a BKV különböző járatain, egészen máshogy figyelem az ellenőrökkel meg a tömegközlekedéssel kapcsolatos híreket. Az ellenőr-balhé – mikor négyen lebuktak, hogy saját zsebre bírságolnak és végül…..
Pimasz úr Személyes 2009.03.25 14:57:00
Múlt hét csütörtökön, épp a melegekről szóló riport forgatása közben estem be a Főpolgármesteri Hivatal dísztermébe. Demszky úr tartott fogadást március 15-e és a magyar sajtó napja alkalmából. Még volt annyi időm, hogy levessem szado-mazo bőrgúnyámat, tányérsapkámat…..
Fontosnak tartom elmondani a mostani Pimasz úr verzió lényegét. Az átalakulásét és a rejtett kamerázásét. Megmutatni és megélni. Nem lebuktatni, tényfeltárni, oknyomozni stb. áll szándékomban, hanem egy-egy jelenséget bemutatni és közben szórakoztatni. Meg persze valamelyest…..
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...
A mai közvetlen családi videó egy gyönyörű témát dolgoz fel. Rozika kiszalad a kert végébe pürézni, és közben próbálja elzavarni a rettentő jófej kamerázó unokát. Látjuk jól, hogy a jópofaság a családban generációkra visszamenőleg jelen van. Mi az unokával…..
-Atis- 2008.03.20 15:00:18
www.nevaranjeans.com/im/verseny12.php

A nEveran Jeanson semmi nem változott:)
A mai Bors hatodik oldalán találtuk az alábbi döbbenetes, drámai, lélegzetelállító, vérfagyasztó, horrorisztikus történetet a fiatal modellről, nem túlzunk, szinte nyárfalevélként reszketett a kezünk közt az újság, miközben fél szemmel faltuk a sztorit (a másik szemünket…..
Ez megvolt? Kattintsatok! Asztakurva. Sőt. Várdy Zoltánt pedig az újkeresztényi értelemben vett szeretettel üdvözöljük. ..
-Atis- 2008.03.12 15:27:43
www.youtube.com/watch?v=m8F0d77pajE&eurl

Ezen így sírtam, az ötutcaiakat is üti:DDDD Figyelem ez nagyon fáj!
"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."…..
Subba De3,14sek vagyunk irtóra 2008.02.11 15:32:37
Kezünk közé került Magyarország legsiralmasabb zenekarának új píárosának friss promóciós anyaga, és megállapíthattuk: az új kolegina nem fukarkodott a kreativitással, sikerrel összegereblyézte az összes létező popipari sablont. Van itt minden: büntető szóviccek (DePikálás,…..
Jaj, csak most vettük észre, hogy micsoda dráma bontakozott ki előttünk a patakyattilás posztban! Hiszen itt egy a szíve legmélyén szenvedő ember védi mintegy testével ATTILÁT!! Mi meg nem hagyjuk, hogy pusztába hányt borsó legyen a kommentek közé rejtett segélykérő üzenet!!!…..
Soha nem adjuk fel a kutatást! Az amatőr szórakoztatóipar művészei dolgozói minden megnyilvánulását meg kell találnunk, ennek szenteljük mocskos életünket. Pár órája még békesen ringattuk magunkat az orosz barkács-zeneipar dallamaira, hogy ilyesmi nálunk azért…..
-Atis- 2007.11.09 08:31:26
Subba A nap képe 2007.10.19 18:22:00
"Sztori" is van hozzá, de az kit érdekel? ..
-Atis- 2007.10.24 08:32:42
Az utóbbi napokban elárasztottak bennünket - szerencsére csak közvetve - a Koltai-féle MyVip szpemek, így mostanra érkezett el az idő a tockos kiosztására. Feltehetőleg mindenki ég a vágytól hogy a Megy a gőzös klub tagja legyen, szóval akinek nem jutott a tréfás meghívóból,…..
Magasröptű verbális armageddon van kialakulóban a Nevaran Jeans farmerszépségversenyének oldalán, gondoltuk szólunk, hátha valaki beszállna. A "biztonsági cégben érdekelt" webmester egyre lendületesebben osztja az oldalára beszabadult "bunkókat",…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
-Atis- 2007.08.24 15:05:00
Balfake 2007.08.24. 11:48:47
Jajistenem.

Nagyon kérem a t. egybegyűlteket, a bakancsos-feketepólós szubkultok amúgy igen szerteágazó családját ne azonosítsák csuklóból se ezekkel a primitív picsákkal, se a Ladaötven nevében hülyeségeket ömlesztő naivákkal (Atisra gondoltam, igen).

Vászka, képzeld, rajtad kívül sok ezren rohangálnak az országban, akik olvastak Gibsont meg Dicket, és meg merem kockáztatni, tán még Besterről vagy a DCD-ről is hallottak. Akkor mi van?

(Most meg visszajött. Ki érti? Bocs a duplázásért, aki akar, takarítson.)

1, Ha megnézted volna alul a feliratot: „Megjegyzésed csak előzetes moderációt követően fog megjelenni” Tudod, idő kell hozzá! Sötét vagy mint az aszfalt! Még te magyarázol „Gibsont meg Dicket, mi több, tán még Besterről vagy a DCD-ről is hallottak” ezek után azon se csodálkoznék ha valami sampon márkának néznéd. LOL Először szólsz itt be, azt is minek? Ehh

2, Azért került a nevem mögé az ld, mert ott található a profilom, és nem az oldal nevében nyilatkoztam! ( Igazából basztam belinkelni a profilom, ha akarta volna valaki, akkor ott meg is találhatja, de nem tartottam szükségesnek hogy ebbe a szutyok posztba betegyem, most ha ezzel valakit boldoggá teszek akkor be is raktam, csak nem akartam hosszabb időt itt eltölteni és nem volt ingerenciám erre eddig.) Mondtam én olyan dolgot hogy " Az LD50 nevében ez meg az van? Nem..Megint sötét vagy...Ez is lezárva.

3 Minden bejegyzésem szerintem korrekt és vállalom is őket. Nem, pedig egy tököm nick mögé bújva gerinctelenül faszságokat írok és ugatok, mint te! Vita lezárva részemről te vagy a
"hülyeségeket ömlesztő" aztán csivitelj, amit akarsz te szerencsétlen..Ebbe a posztba már nem kívánok több hozzászólást írni.
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..