Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzabóJózsefné

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hirtelen nem is tudunk mit mondani, hogy Semjén, Kunhalmi, vagy az ELTE viselkedik idiótábban a genderkonfliktusban. De fogadjunk, hogy ebből is Orbán jön ki jól!..
Kislányként amikor a szüleimmel a belvárosban barangoltam gyakran átsétáltunk a Ferenciek terén található Párisi udvar rövidebb útvonalat kínáló átjárójában. Akkoriban még az ott lévő hologramos dolgokat áruló üzlet volt az, ami megragadta a figyelmemet, de az épületnek számomra már akkor is volt…..
SzabóJózsefné 2018.07.26 11:56:23
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
A kép Ceausescu dolgozószobáját ábrázolja. Sokba került, ám használatbavétele előtt a diktátor sajnálatosan elhalálozott.   Kakuk Gyurinak Azt hiszem, bárkire nézve baj az, ha buta. Gyerekként kicsúfolják az illetőt az óvodában, az iskolában rajzszöget tesznek a székére, a szülők szégyenkeznek, a…..
Január 1-től több éttermi étel és ital kedvezményes áfakulccsal adózik. A rendszer azonban nem egyszerű, ezért Békeiné Kiss Andrea, okleveles adószakértő készített erre egy infografikát.  Igazi kuriózum, hogy a tej után három különböző kulcsot is felszámolhatnak, az…..
SzabóJózsefné 2017.01.04 11:24:19
@Tibi !: Ez a rendszer nem a Tállai hülyesége, az ő agya még ahhoz is tompa, hogy hülyeségeket találjon ki.
Jó a belvárosban  Fidesz-kádernek lenni: a drogosozásáról elhíresült Böröcz Lászlót alpolgármesteri címmel jutalmazták, aki havi 1,3 milliót keres. De a foglalkozását szüneteltető színművész is elég szép summát kap a majdnem semmiért. Tovább böngésztük Rogán…..
Azt nem lehet tudni, hogy a most következő történetből mi az igazság, de az biztos, hogy a zuglói Fidesz tagjainak érdekes előélete van, és amúgy a párt környékén manapság az a szokás, hogy mindenki mindenkit följelent. Kedden egy zuglói presszóban tartottak…..
SzabóJózsefné 2010.12.29 10:10:34
@HgGina: Már hogyne lenne, mikor van!
És tényleg ott a Tücsök a sarkon.
Ha nincs helyismereted, toldd meg egy térképpel:))