Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Autosmotoros

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
Robogó Még mindig káromkodom 2011.07.09 08:40:00
Sőt, most már kicsit jobban. Megint csalok, mert megint nem "igazi" robogóról lesz szó, hanem az úgynevezett underbone vagy cub néven ismert kategóriáról, amely hasonlít a robogókra, de inkább az ős-robogók jellegzetességeit viszi tovább. Keleten komoly kultusza van…..
Csoporttársam, A Pajtiarc látott el pár járgánnyal. Köszönet értük!1. versenyző:Régi ismerős. Vagy nem sikerült még eladni, vagy az újabb tulaj árulja.2. versenyző:Minden, mi szem-szájnak ingere. Csekély 650 ezer forintért!3. versenyző:Szintén 650, de legalább V6.4.,…..
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..