Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fadel

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig még sosem futottam bele ebbe a hibába, és talán azért nem, mert nem sokszor volt dolgom SVG-vel. A minap viszont tizenakárhány grafikát kellett mentsek SVG formátumba, amelyek közül eggyel kifejezetten meggyűlt a bajom, ugyanis az Illustrator nem tudta megnyitni, csak a következő…..
Két év után megérett az idő, hogy az egész Win7-et újratelepítsem, és legnagyobb meglepetésemre (és bosszúságomra) az eddig hibátlanul működő Wacom tábla nem akart működni. Indításkor megjelent a szöveg, miszerint a tábla drivere nem töltődött be, és indítsam újra a…..
fadel 2014.06.18 10:49:22
@BonFire: Hát igen... Ez a paint.NET átmenet a Paint és a Photoshop között, valahol a Painthez közel :) Szóval úgy tűnik, h a Paint.NET nem tudja, "kívül" megy a nyomásérzékenység. Csak akkor nem értem, miért ezt csomagolták a Geniushoz. Annyit okoskodtam ki, hogy új layerként be tudom hozni a Paint.NETen kívül, nyomásérzékenyen megrajzolt ábrát, de ez a maximum... Köszönöm a válaszod! :)
Majdnem éppen egy éve írtam "Szöveg egyéni alakzatba illesztése" címmel egy tutorialt, ami a Photoshop egyik remek szövegkezelési lehetőségét boncolgatja. Valójában már akkor, majdnem pontosan egy éve felmerült bennem (és másokban is), hogy szép-szép a módszer, meg…..
Ez a fejezet, sokszor méltánytalanul mellőzött a Photoshopban. Szinte kizárólag csak akkor használunk szöveges elemet, ha valamilyen különleges effeket szeretnénk létrehozni, vagy kimondottan csak dekorációs célból használjuk. Mindazonáltal nem mehetünk el szó nélkül a téma…..