Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kocsis Zsuzsa

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezért nem tudnak lemenni az úszógumik, vagy csak egy újabb hóbort?..
Kocsis Zsuzsa 2020.03.10 11:59:21
Az előző posztban azt igyekeztem bizonyítani, hogy a bankok a bedöntött kölcsönök után, a ténylegesen  devizában kapott kártérítést  átadták a Magyar Államnak, és részben ennek köszönhető a deviza államadósság felére csökkenése. Most egy  másik oldalról fogom bizonyítani a bankok és az állam,…..
Kocsis Zsuzsa 2017.07.03 09:02:35
@bankvezér: Nagyon várjuk a megoldást mert a végrehajtók erre a nyárra nagyon készülnek. Kérem jelentkezzen és segítsen a tömegeknek akik benne ragadtak ebben a dologban és minden vagyonukat meg a jövőjüket is vinni akarja a bank meg a kormány együtt ÁLLAMÉRDEKBŐL :(
Hiteles Választás 2018
június 8., 13:54 ·
TÖBB, MINT 600 000 MAGYAR ELLEN FOLYIK
végrehajtás és 2018-ra ez a szám elérheti az 1 milliót.
.
.
A 600 ezer folyamatban lévő végrehajtás túl-
nyomórészt devizahitel-tartozás miatt indult el.
.
2015 elejétől 2016 végéig 50 százalékkal nőtt
a végrehajtások száma, amely többek között
az árfolyamgát megszűnésének következtében
mostanra felgyorsult és jövőre elérheti az1 milliót.
.
EZ AZT JELENTI, HOGY:
Európában egyedülálló módon, Magyarországon
a megválasztott kormány kilakoltatja a lakosság
10%-át.
.
EGY OLYAN ORSZÁGBAN ÉLÜNK,
ahol a parlamenti pártoknak olyan hatalmuk van,
hogy megtudták szervezni a devizahitelt és általa
el tudták rabolni 4 millió ember vagyonának nagy
részét.
.
ENNEK SOHA NEM LESZ VÉGE, KIVÉVE HA
- kirobbantunk egy népfelkelést,
- vagy összeállunk egyetlen egységes szavazótá-
borrá és a 2018-as választáson szőröstől - bőrös-
től likvidáljuk a devizahitelt
.
a végrehajtások számadatainak forrása:
A Magyar Követeléskezelők és Információ
Szolgáltatók Szövetsége
Az előző posztban azt igyekeztem bizonyítani, hogy a bankok a bedöntött kölcsönök után, a ténylegesen  devizában kapott kártérítést  átadták a Magyar Államnak, és részben ennek köszönhető a deviza államadósság felére csökkenése. Most egy  másik oldalról fogom bizonyítani a bankok és az állam,…..
Kocsis Zsuzsa 2017.07.03 13:45:02
Kárpótlást a devizahiteleseknek! (LMP - Politika) Hadházy Ákos felszólalása a Parlamentben.
www.youtube.com/watch?v=eBFMcui9l1M&feature=youtu.be
Völner Pál államtitkár...azt mondja ha visszaadnák a devizahiteleseknek azt a pénzt amit a CSALÁSSAL vettek el a bankok akkor újra lejtőre kerülne az ország...NA EZ HAZUGSÁG!!!! -szerintem...
Várom erre az Ön válaszát. Tényleg csődbe menne az ország? Ha mindenki csak annyi forintot fizetne vissza mint amennyit megkaptak? Bár most már a kártérités is jár a biztosítási csalásért !!!! Szerintem....
A Wellmann György kollégium vezető nevéhez köthető jogsértő kúriai jogegységi határozatok a megtévesztett adósok számára hagynak egy kiskaput.Ez a kiskapu a nem megfelelő tájékoztatás bizonyításának lehetősége.De nagyon nehéz bizonyítani a nem megfelelő tájékoztatást úgy, hogy a közjegyzői okiratba…..
Azzal kezdem, hogy ebben a részben is a véleményemet írom le. És ha ez a vélemény részben, vagy egészben megegyezik a valósággal, arról nem tehetek.Eredetileg a biztosítókról akartam írni a IV. részben, de kénytelen vagyok a kamatparitásról írni, és kénytelen vagyok újra a kockázatkezelést is…..
Megkerülhetetlen ez a Falus Zsolt (Bankcsapda) .Nem az én számomra, hanem az Unicredit bank számára, mely beperelte  rágalmazásért, a bank jó hírnevének megsértésért, stb.A bank töröltette is azt a videó interjút, melyet a HIR TV rögzített, s melyen Falus arról beszélt, hogy a bankok valójában…..
  Sokszor ekéztük a jelenlegi kormány-t a dilettáns "adóstemetőmentő" csomagjai miatt, most mégis dicsérnünk kell: Ragyogó és bátor húzás az, amire Orbánék készülnek az ún. családtámogatási program bevezetésével. Mivel vészesen közeledünk a kampányidőszakhoz, ezért állítható: A programmal nemcsak a…..
Kocsis Zsuzsa 2017.06.08 01:40:55
@bankvezér: jé itt tudok hozzászólni :)
A fél ország megörült és megőrült a kormány év végi bejelentésével kapcsolatban, aminek a lényege az volt, hogy ha kellően patent leszel az ország családpolitikájába, akkor megdobnak téged egyszer 10 millió forint vissza nem térítendővel, másrészt hozzád vágnak államilag támogatott hitelt 10 millió…..
Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: senkinek nincs "joga" a jobb élethez. Együttérzek a menekültekkel. Ezt nem iróniából írom. Szívből…..
Kocsis Zsuzsa 2015.09.09 19:31:33
Nagyon felkavaró képek következnek! Islamic State terrorists have begun their promised killing of Christians in Mosul, and they have started with the children. According to a report via CNN, a Chaldean-American businessman has said that killings have started in Mosul and children's heads are…..
Húsz másodperc csend. Máshol is soknak tűnt volna, de Csányi Sándor irodájának bőrkanapéján érthetetlenül hosszú idő volt. Az OTP elnök-vezérigazgatója a jobb tenyerébe engedte az arcát, és gondolkozott. Az nem valószínű, hogy a kérdésemen, azt már végiggondolhatta…..
Teljesen átlagos, középkorú, sokgyerekes, egyedülálló anyuka vagyok. Vagyok egyébként sokminden más is, de ezek a paraméterek azért eléggé behatárolják a mozgásteremet. Pár évvel ezelőtt írtam egy könyvet A nagy Ő címmel, aztán rögtön utána bele is haltam a saját…..