Regisztráció Blogot indítok
Adatok
int he

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karakter A séf megmítingelt 2019.04.26 10:00:00
Az úgymond helyes nyelvhasználattal kapcsolatban sokféle babona terjedt el, ezek közül az egyik legkitartóbb az idegen szavak használatának a tilalma. Az idegen szót én most kissé pontatlanul köznyelvi értelemben használom, nyelvészként inkább kölcsönszót kellene mondanom. Vannak emberek, akik úgy…..
Dani mamájának felújították a mosógépe motorját, de összeszerelés után az első mosásnál szikrázva elszállt. A következő szerelő megállapította, hogy az előző egy vezetéket egy csavar alá szorított be, aki azóta természetesen elérhetetlen: Édesanyám mosógépe…..
A Discovery Channellel közös játékunkban címet kerestünk egy kőkemény keleti kopókról szóló sorozatnak, amit angolul Ultimate Cops-nak hívnak. Kaptunk kismillió megoldást, jobbat és rosszabbakat, a nyertes címnek a csatornával karöltve és vállvetve a Keleti kopókat…..
via FB..
int he 2012.02.28 21:13:57
Február 27-től teljesen megújult esti programstruktúrával jelentkezik az RTL Klub. Hétfőn debütál az 1 perc és nyersz! című vetélkedő, szerdánként újra látható lesz a Legyen Ön is Milliomos!, vasárnaponként ismét szórják a poénokat a Heti Hetes sztárjai és vadonatúj…..
Ember legyen a talpán, aki képes követni, hogy mi folyik a TV2 magazinműsoraiban. A legújabb fejlemény, hogy szombat estétől Aktív Extra lesz a Magellánból. A történéshez hozzátartozik, hogy nemrég megszüntették az Aktív Extrát.A TV2 programigazgatója úgy indokolja a döntést,…..
Az "ötfajta minijáték tízféleképpen időre" kategória legújabb indulója a Binga 2. Túl sok hozzáfűznivaló nincs, egyszerű cselekvéseket kell megoldani, olykor meglehetősen gyorsan. Eleinte könnyű, aztán az ember elkezdi a fejét fogni, az enyém a képen látható…..
int he 2011.12.17 19:36:52
Subba Brasch Bence lecsapja Fluort 2011.12.17 14:15:00
Sokunk régi vágyát váltja valóra a csillagszületikes fiú pofonja, de sajnos erősen fake gyanús..
Megint kaptunk egy navit tesztre. Látszólag semmi újdonság a nagyobb képernyőn kívül, kezdetben így éreztem. Aztán jött a Spanyolország-próba... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
int he 2011.12.14 16:38:37
@Bambano: Nekem iGO8 alapú Navonon van Navteq térképekkel. Akkor hogy is van ez?
Hihetetlen, de igaz: a közszolgálati tévé műsorainak híre a tengerentúlra is eljutott. Na nem a Hacktion jogaiért könyörög sírva a Fox vagy Jimmy Kimmel szeretne tanulmányútra jönni a DTK-ba, egyszerűen annyiról van szó, hogy az NBC decemberben mutatja be a Maradj talpon! amerikai…..
Subba Subba Politics: FEMEN 2011.11.07 15:08:00
Remélem mindenki hallott már a rendkívül média hatékony, ámbár látszólag teljesen céltalan FEMEN mozgalomról, a szomszédos Ukrajnából! Mivel sem a politizálás, de főleg a feminizmus nem nagy erőségem, így inkább csak ennyit összefoglalva: nagyon mérges, közepesen jó szar,…..
Subba I'm a lady! 2011.10.17 17:18:00
int he 2011.10.18 00:35:38
Berlinből hazafelé, kevéssel Prága után kezdett el csálézni az autó hátulja. Először ugye nem hittem el, olyan valószínűtlennek tűnt, hogy defektet kapjak az autópályán. De két kormánymozdulat után világos volt, lapos a bal hátsó. Kigurultunk a leállósávba, a meglehetősen…..
Carlton Cuse és Damon Lindelof hatalmas üdvrivalgás közepette lépett színpadra a Comic Con-on, egy évvel sorozatuk, a Lost sok vihart kavart fináléját követően. Már maga a belépő sem volt mindennapos - Cuse birodalmi rohamosztagosnak öltözve, Lindelof egy Dharma-kezeslábasban…..
IDDQD Zelda és Zelda 2011.06.16 15:34:00
Azt a sztorit nyilván mindenki ismeri, hogy Robin Williams óriási gémer, és a saját lányát is a nintendós játékhős után nevezte el Zeldának - az igazán érthetetlen az, hogy a Nintendónak csak most jutott eszébe erre reklámot építeni.   Zelda egyébként nemcsak szexi, de…..
Egy átlagos, Szulák Andrea gyomorpanaszaival, Puhl Sándor jó döntéseivel és egy matyával súlyosbított reklámblokkot végignézni sokszor tényleg büntetésnek tűnik, szerintem az egyik leghatásosabb vallatási eljárás lehetne a CIA szimulált vízbefojtásos technikája mellett.…..
int he 2011.06.19 18:07:17
Ennek a videónak nincs sok mondanivalója, vághatjuk rá elsőre. Azonban ha végignézzük, és átlapozzuk a galériát, majd kicsit elmerengünk a látottakon, megváltozhat a vélemény: ebben minden benne van, amiről a motorozás szól. Vonatkoztassuk el a helyszíntől, meg a filmecskében…..
Robogó A Fos 2011.06.13 09:03:00
Szombaton megvolt a Mopedrally, de még nem írhatom meg, mert a kronológiai sorrendben még csak ott tartunk, hogy megvettem a másik robogót is. (Pedig lesz ám videó meg minden!) A Motowell mellé ugyanis eleve kellett még egy. Eredetileg úgy volt, hogy a barátnőm jön velem, de végül…..
Beszédhibásként nem is tudok annál viccesebbet elképzelni, mint amikor valakinek beszédhibája van. Legfeljebb, ha mindezt a Barátok köztben akarja bemutatni kőkemény motorosnak maszkírozva, aki ugye nemveszhajótlovatmotortmegnőtkipróbálásnélkül. Így egy szuszra. Mindig is…..
int he 2011.06.01 16:50:22
Az ötletes Nitrome-játékok egy szép példája a Faultline, ami a Kongára is felkerült. Hőse egy robot(?), aki karjait a pálya megadott pontjaira kilőve össze tudja rántani az adott pályaszakaszt. Ezt a képességet kihasználva kell továbbjutni a játék 30 pályáján, néha egészen…..
int he 2011.05.24 22:15:51
 Ez az új svéd nyelvű útikönyv a parlamentes, zöldséges, szabiszobros borítójával nem tűnik túl különlegesnek egy budapestinek. Pedig az. Én legalábbis még soha nem láttam olyan Budapest-kalauzt, amelyikben mind a 23 kerület önálló fejezetet kap, pláne nem ilyen klassz…..
int he 2011.04.16 12:48:42
Az új médiatörvény hozott magával sok vízfejű, kancsal gyermeket, akiket persze a készítők pont annyira szeretnek, mint filigrán, csókos szájú kuzinjaikat, például a reklámok hangerejéről szóló passzust, ami ellen senkinek nincs kifogása. A törvény többi részében viszint…..
A Richter-skála szerinti 4,7-es magnitúdójú földrengés rázta meg tegnap kora este Magyarországot. Az epicentruma Oroszlány térségében volt, de Budapesten, azon belül  Újbudán is erőteljesen lehetett érezni. Gazdagrét tetején lévő lakóépületben kisebb károk keletkeztek,…..