Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naturicumtanacsok

32 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazánkban a rosszindulatú daganatok következtében évente több mint 30 ezer ember hal meg. Az irodalmi adatok szerint a rákos megbetegedések keletkezésének mintegy 60 százaléka az életmóddal és ezen belül tekintélyes százalékban a táplálkozással függ össze. A vizsgálatok…..
naturicumtanacsok 2011.01.08 18:00:48
A székrekedéses panaszok döntő többségéért a nem megfelelő táplálkozás a felelős. Az ember tápcsatornája az évezredek során úgy fejlődött ki, hogy igen nagy mennyiségű salakanyagot, tehát a szervezet számára nem hasznosítható, a bélből fel nem szívódó anyagot…..
naturicumtanacsok 2011.01.08 17:46:03
Ezek a korunk jelei. Ezt ön is leírta, hogy mik az okok és jól analizálta önnönmagát. Mégis mi a megoldás akár az ön bajára is? Mi a leglényegesebb és ez a legfontosabb kérdés, akár az ön esetében is.
Az immunrendszerünk 75%-a a belekben van és ezzel alapból nem tudunk mit kezdeni, mert ez tart minket kalodában.
Ha sokáig van a széklet a traktusban, akkor a széklet vízkészletét a belek visszaszívják, kiszárítva a tartalmat s ez által a széklet állaga szilárd és száraz lesz. Ez még a legkisebb probléma. A fő gond a székletből elszívott folyadék, ami tele van méreganyaggal s ezek a visszamérgeződések okozzák a degeneratív folyamatokat a szervezetinkben. Magyarul saját magunkat mérgezzük vissza, ha nem távozik időben a széklet. Egyszerű a megértése, ha egy kisbabát veszünk alapul. Belázasodik és az egyik leggyorsabb megoldás, hogy egy lázlehúzó kúpot nyomunk fel a fenekébe. A végbél felszívó ereje itt világossá válik! Igen a végbélkúpok gyorsan felszívódnak, akkor a méreganyagok miért ne?! Sajnos ez játszódik le a belekben! Ősi mondást a mai orvostudomány sem oldotta meg, hogy a "halál a belekben lakozik!" Érthetőbben, ha egy ember naponta 3X eszik, akkor legalább egyszer menjen a wc-re és végezze el a dolgát! Ha ez nem sikerül, akkor a fenti tünetek megérkeznek és legyengült immunrendszert könnyen felborul. Ha a másik véglet van, hogy hashajtózik, akkor az értékes ásványi anyagok is távoznak és megint csak megborul a szervezet. Mértékesség lenne a fontos az ön esetében is. Rost tartalmú táplálkozás és sok gyümölcs. Az is igaz, hogy nagyon megfontolandó a kínálat, hisz a génmódosított élelmiszereket vagy engedéllyel vagy engedély nélkül de beengedték az országba a multikon keresztül. A táplálkozás lehet most már csak evésnek hívni, mert tápanyagszegény az élelmiszerünk. Tehát ki kell egészíteni az "élelmiszerekben" a tápanyaghiányt, táplálékkiegészítőkkel.
naturicum.com/product.php?id_product=81
Ebben az anyagban a földön megtalálható összes ásványi anyag benne van!
Az immunrendszer erősítéséhez és az aranyér visszahúzódásához naturicum.com/product.php?id_product=32 ez az anyag 4 havi kúrában segíthet önnek is!
Ha van kérdés a fogyasztásukhoz írjon ide. Üdv
A zsírmáj túlzott zsír (lipid) felhalmozódás a májsejtek belsejében. Néha a zsírmáj oka ismeretlen, különösen újszülöttek esetében. Általában az ismert kiváltó okok valamilyen módon károsítják a májat. A zsírmáj rendszerint nem okoz panaszt. Ritkán sárgasággal,…..
A különböző típusú májmegbetegedések egymástól való elkülönítésében, egyáltalán a májbetegség kimutatásában segítségünkre vannak a laboratóriumi vizsgálatok. Az aminotranszferázok (aszpartát-aminotranszferáz - ASAT, régebbi nevén…..
A jobb bordaív alatt elhelyezkedő máj az egyik legérdekesebb szervünk. Vérellátását is két irányból, a portalis vénából (ez a belek felől jön) és a szív-aorta útvonali arteria hepaticából kapja. A kevert vér a májsejtek közötti szinuszokban áramlik, majd a májból a…..
Mi a betegség lényege? Különböző okok (vírusok, vegyszerek, drogok, gyógyszerek, alkohol) vezethetnek a májsejtek pusztulásához. Ez gyulladást vált ki, amely a szervezet védekező reakciója. A gyulladásos reakció kapcsán olyan anyagok szabadulnak fel, amelyek további…..
Az alkohol és egyéb májmérgek Bármilyen eredetű is májbetegségünk, még ha jelenleg kezdeti stádiumban is van, szigorú és teljes - mindenféle alkoholra kiterjedő - tilalmat kell tartanunk. Nem lehet olyan alkalom vagy indok, amely ez alól kivételt jelent. Szó sem lehet…..
Bár a májgyulladás kellő körültekintéssel legtöbbször megelőzhető, egyes változatai ellen védőoltás is létezik, mégis világszerte az egyik legveszedelmesebb, nem könnyen gyógyítható, és számos formájában igen hosszadalmas lefolyású betegség. Többféle, különböző…..
Az alkoholos hepatitis - avagy kinek az egészségére iszunk?   Még egy kupicával? - Hogyan pusztít? - Májzsugor előtt A nyugati társadalmakban - beleértve Magyarországot is - a különböző májkárosodások legfőbb oka az alkoholfogyasztás. Szemben a más kultúrkörbe tartozó…..
Általánosan ismert, hogy a rendszeres, túlzott mértékű alkoholfogyasztás jelentősen károsítja a máj működését. Általában a krónikus alkoholisták 40-50%-ában fejlődik ki a májzsugor klinikai képe, amely mintegy 10-15 évig tartó napi 60-80 g-ot meghaladó, rendszeres…..
Vannak betegségek, amelyekkel a sajtó sokat foglalkozik, úgymond benne vannak a köztudatban. Félünk tőlük, megpróbáljuk elkerülni, vagy legalább időben felismerni őket.  Társalgási téma lehet a szívinfarktus, agyvérzés és a rák vezető szerepe a halálozásban. Ám az a…..
Napjainkban Magyarországon a második leggyakoribb halálok a májzsugorodás, ez évente 8000 ember halálát, valamint körülbelül egy millió (!) beteget jelent.   Mit jelent a májzsugorodás? Bármilyen károsító tényező éri a májat, az - ha nem képes elhárítani - májsejtek…..
A máj sejtjeinek és kötőszövetének rendszere majdnem mindig egyszerre betegszik meg. A betegség eredetének tisztázása nemcsak a megelőzés miatt jelentős, hanem fontos a folyamat kimenetelének szempontjából is, mert bizonyos kórokok (például a fertőző májgyulladás B és C…..
A májat és az epeutakat együtt kell kezelni, hiszen az egyiknél kialakult elváltozás kihat a másikra is. Vizsgálatuk során az esetleges elváltozások megtalálásában, beazonosításában, illetve azok további kezelése és nyomon követése során az orvosok számára nagy…..
A klinikai spektrum igen széles, a reaktiv hepatitisektől, a progressziót mutató krónikus aktiv hepatitisen át, a cirrhosisig illetve a malignus gócos intrahepaticus folyamatig terjed. A két legfontosabb etiológiai tényező: az alkohol-abuzus illetve a hepatotrop vírusok (hepatitis B…..
A májgyulladás általában vírusfertőzés (leggyakrabban A, B, C vírus) következménye, de kiválthatja gyógyszer és alkohol is. A gyulladás lehet heveny (hat hónapnál rövidebb ideig tart) vagy idült. A hepatitisz A fertőzés rendszerint rossz higiénés viszonyok következménye.…..
Tejcukor- és szorbit intoleranciaA tejcukor bontása a vékonybél nyálkahártyájában zajlik le, az ott helyet foglaló bontóenzimnek, a laktóznak a működése során. Nem ismerjük az okát, hogy négerekben és dél-amerikaiakban 2-4 éves korra miért szűnik meg a tejcukorbontó…..
A tejcukor-érzékenység oka a tejcukrot bontó enzim, a laktáz hiánya, vagy elégtelen működése. Ha a vékonybélben a tejcukor nem tud egyszerű cukrokká bomlani, akkor a vastagbél bakteriális flórájának megváltozása révén bekövetkező lebomlás, más néven fermentáció…..
A jobb bordaív alatt elhelyezkedő máj az egyik legérdekesebb szervünk. Vérellátását is két irányból, a portalis vénából (ez a belek felől jön) és a szív-aorta útvonali arteria hepaticából kapja. A kevert vér a májsejtek közötti szinuszokban áramlik, majd a májból a…..
Az esetek többségében olyan embereken fordul elő, akik epekőhöz társult, ismétlődő epehólyag-gyulladásban vagy alkoholizmusban szenvednek. Az epehólyag elvezetőcsöve összeköttetésben áll a hasnyálmirigy kivezetőcsövével, és a kettő rendszerint közös vezetékbe…..
A hasnyálmirigy heveny gyulladására hirtelen kialakuló rosszullét, és görcsös hasi fájdalom jellemző.   A betegség visszatérő vagy idült formája súlyos betegség, ami tartós fájdalommal és hosszú távon a hasnyálmirigy működésének elégtelenné válásával jár.…..
A hasnyálmirigy idült betegségeiA hasnyálmirigy egy elnyújtott, lapos, 10-15 cm hosszú, kb. 100 gramm tömegű mirigy, mely a gyomor mögött helyezkedik el. Fő kivezetőcsöve a Vater-papillánál éri el s szájadzik a patkóbélbe.  A hasnyálmirigy kettős feladattal rendelkező…..
A hasnyálmirigy kettős működésű mirigy, mely belső és külső elválasztású részből áll. Külső elválasztású része emésztőnedvet választ, mely a gyomor utáni bélszakaszba, a nyombélbe jut, ahova a közös máj és epevezeték is nyílik. Ez az emésztőnedv olyan…..
Amilyen kicsi, olyan nagy problémát okozhat, ha megbetegszik. A hasnyálmirigy rendellenességei gyakorta csak előrehaladott állapotban adnak figyelmeztető jelzéseket. Éppen ezért rendkívül fontos rendszeres szűrővizsgálata... A hasnyálmirigy (pancreas) betegségét elsősorban…..