Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naturicumtrade

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyersanyagok Szénhidrát (g) energia (Kcal)           Gabonafélék, lisztesáruk, kenyerek             Alföldi kenyér 55   250 Bakonyi barna kenyér 50   245 Búza (teljes liszt) 65   555 Búzacsira   40   510…..
A heveny bélhurut - hasmenés diétájaHeveny hasmenés esetén az első feladat az elvesztett folyadék és pótlása a kiszáradás megakadályozására. A betegnek bőven adjunk teát, sós teát, gyümölcslevet, ásványvizet, sós nyáklevest vagy zsírtalanított húslevest. A sózott…..
A hasmenés diétájaA fertőzéses vagy étkezési hiba miatt bekövetkezett hasmenés az egyik leggyakoribb betegség. Mindez fokozottan érvényes nyáron, amikor a nagy meleg miatt az élelmiszerek hamarabb romlanak, éd a bennük lévő néhány baktérium nagyon gyorsan elszaporodik.…..
A daganatos betegségek és a táplálkozásA kétes második helyMagyarországon a szív- és érrendszeri betegségek után a daganatos betegségek foglalják el a kétes második helyet a halálozási statisztika élén. Ezen betegségek gyakoribb előfordulását több tényezővel…..
A daganatos betegségben szenvedők diétájaHazánkban is folyamatosan nő a daganatos betegek száma. A statisztikák azt mutatják, hogy a rosszindulatú daganatok kialakulásáért az esetek 35%-ban a helytelen táplálkozás a felelős. Ez arra hívja fel a figyelmet, hogy sokkal jobban…..
A cukorbetegség lényege A cukorbetegséget az orvosi szaknyelv diabetes mellitus névvel jelöli. Lényege az, hogy az inzulin, a hasnyálmirigy egyik alapvetően fontos hormonja a szervezetből hiányzik, vagy jelen van ugyan, de hatását nem fejti ki kellőképpen.  Az…..