Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a putnoki halottlátó

72 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a vasárnapi ebéd nem húzódik el túlzottan, ha nem fulladsz meg a papírvékony  (igazi hungarikum!) rántott hústól, ha nagymama nem ragaszkodik a déli harangszót követő 360 perces nótablokkhoz, ha faterod nem találja ki, hogy nézzétek meg együtt a Váratlan utazás…..
Mindenkit szeretettel vár a Fiatal Írók Szövetsége holnap Kapolcson a Királyi udvarban!A programot lásd a plakáton!Kapolcs, Művészetek völgye, Irodalom, Vers, Próza, retro, Ballabox vagy Ballabook, Tóth Kína Hegyfalu, Fiatal Írók Szövetsége... terveink szerint: semmi unalmas, semmi…..
- A Kínai Népköztársaságot önvizsgálatra késztette a Fiatal Írók Szövetségének public art- projektje, az Irodalmi Peep Show! Ezért döntöttünk Weiwei elengedése mellett - mondta el nemzetközi sajtótájékoztatón Pekingben Ven Csia-pao tegnap helyi idő szerint 18 órakor. Az…..
                 2011. június 24. Múzeumok Éjszakájához csatlakozva, a Fiatal Írók Szövetsége és az Írószövetség közös szervezésében a patinás Bajza utca…..
A nemrégiben felháborodást keltett Hozzátok fel az angyalokat! című dráma mellett Gregoria Samsa újabb művével borzolja a kedélyeket. A most megjelent Beképzelt riport gyökerei ugyanis – ahogy a cím is sugallja - Déry Tibor Képzelt riport egy amerikai pop-fesztiválról című…..
Hazánk azon lakosai közül, akik esznek és rendszeresen lélegeznek elsőként engem ért az a megtiszteltetés, hogy a Pápa nyilatkozzon nekem, hogy társadalmi létkérdésekben és szociális problémákat érintve az egyén legmélyebb bugyraiba kalauzoljuk olvasóinkat. Lessék eme bölcs…..
Most kaptuk a hírt, hogy néhai özv. Vakara Bella temetése után betelt a városi temető utolsó, még temethető sírhelye. A rendkívüli helyzetre való tekintettel Fik Tivadar polgármester soron kívül elrendeli a település minden lakosa számára a meghalás azonnali tilalmát.…..
Cáfolja a magyar sajtóban megjelent értesülést a MÁV szóvívője, miszerint emberi mulasztás miatt gurult volna ki az elszabadult szerelvény tavaly szeptemberben Tüskevár állomásról Devecser irányába.Egy új kísérletnek köszönhetően gurult ki az a szerelvény tavaly szeptember…..
A hír igaz, az ország elsőszámú tinibálványa, és a magát csak dekoratív médiaszemélyiségnek aposztrofáló Kiszel közös produktuma már karácsony előtt kapható lesz a könyvesboltokban és a 100 forintos üzletláncnál. Az igazi rajongók csak ma, a www.lickmydildo.com-on…..
Szentesi tudósítónk jelenti:Nagymágocs és Kardoskút határában találkoztak először a helyi polgárőrség emberei Schmidt Pál klónozott másaival. Az önkéntesek bejelentést kaptak az Ivartaknyosi tanyáról, hogy már napok óta nem tudnak aludni, mert valahonnan furcsa zajok…..
Márkás, használt, ám jó állapotú, verbálisan kiművelt visszhang keresi gazdáját.Áthallás kizárva.Alkalmi áron eladó három, komplett, fonnyadt mályva tő.Locsolás mentes állapotban garantált pusztulás.Szerelmében csalódott, alig kopott királyfi keres csendes, hínáros,…..
Idősebb Parakonkáv Imréné, a Tiszaszétszaródi Hóvirág Daloskör (TiHoDa) nyugdíjas elmefestője valamint az Official Zámbo Árpy Fan Club jogtulajdonosa aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy felhívja a világhírű Oscar díjas rendező – Peter Jackson figyelmét a magyar…..
A brit tudósok mindig ki- vagy feltalálnak valamit! Ezúttal a hölgyek körében oly népszerű téma, a fogyókúra került vizsgálódásaik középpontjába. Ez év novemberében megjelent egy tanulmány a Without High (Háj nélkül) című tudományos szakfolyóiratban, melynek címe:…..
A citromos cukor „hattyúdala”. Végzetes szóváltás a Margitszigeten, félbetört hurkapálcika. November 11-én vasárnap, a délelőtti órákban végzetes kimenetelű szóváltásnak volt tanúja, a budapesti Margitszigeten sétálók egy csoportja. Néhány perccel azután,…..
Éva örök„Szívmelengető és egyszerre vérpezsdítő kis darab ez! – nyilatkozta lapunknak a felvillanyozott Jókai Anna, miután lángoló arccal kilépett a Nemzeti Színházból. A János vitéz megtekintése után sikerült megszólaltatnia stábunknak a Kossuth-díjas írónőt,…..
Méltatlankodást oktató okj-s tanfolyam indul cégünk szervezésében, először a világon!!! Garantáltan méltatlan helyen, igen magas szinten méltatlankodó munkatársaink az Ön igényeihez igazodva, rövid határidőn belül bevezetik a méltatlankodás berkeibe.Tantárgyak: mél, tatlan…..
Eladták a Szabadság-szobrot! A Sothebys aukciós ház árverésén kalapács alá került az egyik legismertebb amerikai szimbólum, a New York-i Szabadság-szobor. A franciáktól 1866-ban ajándékba kapott, magasra emelt kezében fáklyát tartó római istennőt megformáló alkotás…..
A Varjú-akták további titkai: Továbbra sem tudják a világ madártani szakemberei megcáfolni az osztrák környezetvédő testvérpár, Thomas és Nicholas Sanktirmen állítását, miszerint a varjak mindössze két állapotban léteznek: vannak, illetve nem vannak; ezzel a világ…..
Kolompár Lajos a Dunára telepített és a fővárosunk új büszkeségeként számon tartott Búvár Kund üzleti és innovációs központban megnyitotta a Magyar Géniusz Hetét. A kormányfő elmondta, hazánk mind a hét millió állampolgára méltán lehet büszke a világ szellemi…..
A magyar tudósok által megrendezett, a Miért beteg a tudós konferenciáján elhangzott, hogy hazai tudósok több éves kutatása alapján bebizonyosodott, hogy a nemzetközi és a hazai tudósok agytérfogata jóval kisebb, mint az átlagemberé. És ez az arány az évek múltával…..
Mellnagyobbító baktérium: Észak-koreai orvosok egy különleges baktériumtörzset tenyésztettek ki. A törzs a szervezetbe kerülve spontán mellnagyobbodást okozhat, teljesen kontrollálható módon. A felfedezés egyenlőre nem került a nagynyilvánosság elé, csupán…..
Megszületett az első Tesco-bébi! December 8-án, este 7 óra után megszületett az első Tesco-bébi. Az 53 centiméteres 3400 grammos egészséges csöppség a mosonmagyaróvári áruházban látta meg a napvilágot, az esemény komplikációmentesen lezajlott. A 24 éves anya a Szabó Márió…..
Jelentős, logikus, költségkímélő újításnak lehetünk szemtanúi, ha a jövő évre tervezett Vívó EB-t nyomon követjük. „A tradíciók megóvása –kis túlzással persze- szinte 100%-osra sikerült!” - mondta szerkesztőségünknek Plasztron Ervin technikai igazgató,…..
Amerikai tudósok nemrég kimutatták, hogy a Marson elefántok élnek. Körülbelül akkorák, mint egy házi tapír, viszont nincs agyaruk, ezzel szemben két ormányuk van, azonban hátul, a farkuk helyén. Teljesen alkalmazkodtak a vízi életmódhoz, ugyanis úszósapkát hordanak és…..
A napokban került nyilvánosságra egy nemzetközi tudóscsoport a NASA által is igazolt szenzációs felfedezése, miszerint: Minden rendben lesz! A több éves kutatómunka eredményeként megszületett dokumentum végre eloszlathatja kételyeinket világunk működésével kapcsolatban,…..