Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zksf

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Axl Rose 20 millió dollárra perelte az Activisiont, mert szerinte a játékgyártó nem olyan módon használta fel a Guns N' Roses Welcome To The Jungle című számát, ahogy ő arra engedélyt adott. Az énekesnél a még 2007-ben megjelent Guitar Hero III csapta ki a biztosítékot, amiben…..
A Guns N' Roses ismét aktív, ami menetrendszerűen együtt jár Axl Rose balhéival. A frontember még december 7-én agyalt meg egy szerinte nagyon erőszakos paparazzit a Los Angeles-i reptéren, aminek persze óriási sajtóvisszhangja lett, és ez mellesleg a soron következő koncerteknek is…..
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..
zksf 2011.03.01 22:51:19
@agyamelhagyom: Nem, én nem a rendszerváltozás után születtem,sokkal elötte!!Miért fáj az nektek,hogy végre valaki mást csinál,próbál valami "nyugatit" létrehozni!!Mi az,hogy előveszik a 2000-es ügyeket,te nagyokos?Azokat elővehette volna a te drága gyurcsányod 8 év alatt,akkor miért nem derült ki semmi?Számold össze hány fideszes és hány komcsi haverod ül a sitten!!!kb 10-0-ra nyertél!!!!
zksf 2011.03.01 22:54:58
@agyamelhagyom: Azon gondolkozzál,hogy a te istenített gyurcsányod,lendvaid,veresed,demszkyd....stb milyen pozitív dolgot hagyott itt maga után!Félek sokáig kellene gondolkoznod,hogy találj valamit......na megyek a wc-re felfordult a gyomrom ezektől a nevektől.....
Gyarmati Panka nemrég ünnepelte a 18. születésnapját és hosszú utat tett meg Eger városából. Jelenleg már a második évét tölti Ausztriában a schladmingi SkiHandelsSchule-ban, amely egy téli sportokra specializálódott közgazdasági középiskola. Itt minden feltétel adott ahhoz,…..