Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolfgang (törölt)

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Meggyőződésem, hogy legtöbben jobboldali érzelműnek születünk. Mégis, én egész fiatalon, 10-12 éves koromban eljátszottam már a baloldali gondolatokkal. Bár éreztem, hogy a baloldal kicsit ügyetlenebb, kicsit esetlenebb, akkoriban mégis izgatóan hatott rám a baloldali…..
Wolfgang (törölt) 2010.12.18 21:28:27
Random Képregények RANDOM #1 2010.12.06 07:00:00
Nagyszakállú Télapó, jó gyermek barátja. Random Virtuális Képregénymagazint rejteget a zsákja. Hát íme, itt van, Miklós bácsi elhozta nektek puttonyában az első magyar virtuális képregénymagazin bemutatkozó számát, amit reményeink szerint milliók vártak, de bízunk benne,…..
Tegnap megvolt a Pixelhősök parti, ahol egyedülálló produkciót láthattak a nézők: egy asztalnál olyan veterán gamer újságírókat, mint CoVboy, Martin és Shy. Volt velük egy kicsit szétesett kerekasztalbeszélgetés is, ebből következik egy részlet. A kérdés az volt,…..
Wolfgang (törölt) 2010.12.05 11:14:21
Johnny Walker, az országutak harcosa csak azt csinálja, amit mindenki más a 2020-as évek Kárpát-medencéjében: megpróbál túlélni, ha kell, akár mások élete árán is. Folytatásos posztapokaliptikus vízió.  (Klikk a nagyobb képekért!) ..
Lali király megint böffentett egy avasszalonna-szagút. És még a kezét sem tette illedelmesen a szája elé. Igen, Boros Lajos, aki saját, külön bejáratú pr-osztályát csak kancelláriának hívja, és egy közepes poént erőltetve lassan tényleg azt hiszi, hogy ő itt a király, csak…..
Wolfgang (törölt) 2010.11.20 12:42:23
kicsifocitsa ez mi volt.:| 2010.07.23 20:17:00
uristen mekkora nap volt geciiii:|reggel szokásos.:O de ezt a délutánt sose felejtem el:| brumiénál tesowal(L) 3 teso együt..:|ennyit álatkodni..:| légpuskáwal lövöldöztünk tetöre macskáraxD elsziuvtunk 2 doboz cigit..:| szakadtunkaztán futo edzés.:| meghaltam de ien ez asport(L)…..
Wolfgang (törölt) 2010.07.23 20:33:23
Egy vicces hirdetéssel reagált a Samsung Steve Jobs azon vádjaira, hogy az antennaprobléma nem csak az Apple-t, hanem az egész piacot érinti. A Samsung Galaxy S hirdetése a brit sajtóban jelent meg ma. Hello!..
Wolfgang (törölt) 2010.07.23 20:19:29
Magyaridióta A tökéletes kép 2010.06.12 06:35:00
Szőke haj, piros Toyota Aygo és plüssállat-halmaz a kalaptartón: nekem bejön!..
Ezt is megértük, elmondhatom, hogy levelet hozott a posta, amelyben az egyik al-(al)rovatunkba, a "külföldi rendszámmal (nagy)magyarkodók klubjá"-ba küldte a következő képet Gül Baba turbója (ez meg a blogja), akinek ezúton is nagy-nagy köszönet érte! (Külön pont jár a…..
 Valami végérvényesen elromolhatott az Apple-nél. Egyszerűen nem tudják már titokban tartani termékeiket a bemutatókig. Ami rosszabb, hogy nem fotók szivárognak ki, hanem maguk a termékek. Először a Gizmodo vásárolt meg egy elvesztett új generációs iPhone-t, majd néhány…..
Wolfgang (törölt) 2010.05.21 06:53:42
Az LMP facebook üzenőfala megtelt szörnyülködő bejegyzésekkel. A párt szimpatizánsai "undorítónak", "szánalmasnak" tartják az MSZP taktikai kampány húzását, amely során az MSZP a Lehet Más a Politika szlogenjével próbál szavazatokat szerezni. Az üzenőfal…..
Wolfgang (törölt) 2010.05.18 20:53:24
Nézegetem Stohl András honlapját, amelyikről a készítői azt közlik a nagyérdeművel, hogy „Egyelőre még csak részleges feltöltöttséggel működünk, de a szerkesztők dolgoznak az anyagokon, és próbálják a lehetőségekhez képest teljessé tenni az oldalt.”…..
Wolfgang (törölt) 2010.05.09 10:21:20
fos
Magyaridióta Vesárnap* 2010.05.05 14:10:00
Alig két hete jelent meg egy cikk az indexen arról, hogy immáron uniós projektté vált az üzletek vasárnapi zárva tartása. Nem véletlen, hogy éppen a KDNP (KiDerült, hogy Nincs is Párt) állt politikai értelemben a kezdeményezés élére hazánkban, mivel az egész ötlet…..
Vannak ugye a hétköznapi tahók, a legalja, akik kerek perec a képünkbe bele piszkosrohadtkomcsi zsidóznak. Ők azok, akik nem sokat lacafacáznak, gázkamrákról álmodoznak, s Auschwitzba induló vonatokról énekelnek kedélyesen a focimeccseken. Egy szinttel feljebb - a kicsit több…..
 Több száz pályamű érkezett a „Négy év pornó” című írásban közzétett pályázatra, amelyben azt kértük: mindenki írja meg, hogy mit csinál a választás napján ahelyett, hogy papírokra ikszelget. A számtalan kiemelkedő írás közül most következzék…..
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
Wolfgang (törölt) 2010.04.18 21:21:23
@murunga: Nem így történt. Magáról az ügyről nem mondanék semmit azon kívül, hogy természetesen az Indexnek van igaza. Annak az Indexnek, amely szemben Bodokyval, nincs és nem is lesz soha egyetlen poltikai párt seggében sem. Ezt kéretik mindig szem előtt tartani ebben az ügyben, amelynek biztos lesznek még hullámai.

Azt viszont szeretném megosztani a közösséggel, hogy Bodoky a legsúlyosabb elmebeteg, akivel tíz év alatt magyar szerkesztőségekben találkoztam, a csávó most már annyira készen van (ez egyébként Magyarországon viszonylag tipikus oknyomozó-betegség), hogy én személy szerint egyetlen szavát sem hinném már el, ha pedig szakmáról van szó, akkor annyit sem.
bedemarton.tumblr.com/post/528591767/m-x-az-origo-ertesulese-szerint-a
Wolfgang (törölt) 2010.04.18 21:22:30
@Wolfgang: Bocsánat, idézőjelbe kellett volna tennem. Jellemes Bede Márton szavai ezek.
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
Wolfgang (törölt) 2010.04.17 12:16:21
  A Barikád honlapján jelent meg egy képregény arról, hogy Orbán Viktor kiáll-e vitázni Vona Gáborral. A cigány- és zsidó-vonalon a keményebb kontetot toló kuruc.info esetén a Jobbik vezetői következetesen tagadják, hogy bármi közük lenne a kiadványhoz, de úgy…..
Egy hétvégi napon az átlagember nem arra szeret kikelni az ágyából, hogy az arcába vágják, olyan világban él, ahol 25-30 fős, felfegyverkezett hordák kötekednek és gyilkolnak az éjszakában... Ezért is hatott sokkolóan, amikor majdnem napra pontosan egy éve mi, sportszerető…..
Pedig próbáltam. Tényleg próbáltam. Próbáltam valami kellemesen hangzó megfogalmazást taláni. Nem ment. Legalábbis maradjunk annyiban, hogy nem ment. (Ami vicces: az előző kb. húsz szóban legalább harminc elütést csináltam). Bár a franc se tudja, lehet, hogy ez csak nekem…..
Wolfgang (törölt) 2010.02.06 09:19:19
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
Elefántcsont bunker Johnny Be Good 2009.12.09 16:21:00
Ritkán nézek tévét, a köztelevízió reggeli műsorait pedig tudatosan kerülöm. Még a véletlenül odatévedő, a médiabéli történésekre egyáltalán nem kíváncsi magamfajtának is időszerű volt már észrevennie azonban, hogy a Nap-kelte jól megérdemelt kimúlását követően…..