Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matheoss

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadó:Wazoo Music GroupHonlap:www.garyhoey.com Gary Hoeyt véletlenül ismertem meg. A megboldogult '80-as években, amikor még nem volt internet és az új lemezmegjelenésekről csak a szakirodalomból (értsd: Metal Hammer) tájékozódhattunk. És volt miről tájékozódni, mert Yngwie…..
Trivium – In Waves(Roadrunner/mTon)Már évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy ha valamelyik metálzenekar még egyszer katonás, indulószerű introval kezdi a lemezét, azon nyomban kihajítom a francba az egészet. A Trivium képes volt így kezdeni az új albumát, amire csak annyi mentsége…..
zappa pont ...és jól seggberúg? 2011.05.16 11:00:00
Sokan akkor sem ismernék fel a jó zenét, ha direkt a seggükbe harapna  Ismerősen hangzik? Pedig csak hasonlít: ami ismerős belőle, az ismét egy dezinfó, egy félrefordítás a múlt ködéből. Az amúgy igen szeretett és méltán magasztalt Dézsi-féle életrajz mottója is innen jön, aminek az eredeti angol…..
zappa pont Az égi bankbetét 2011.05.14 00:01:00
(Heavenly Bank Account) You Are What You Is | You Can't Do That On Stage Anymore Vol. 1 << mindenki dinka és randa mint a bűn mindenki dinka és randa mint a bűn... s ha nem adnál hitelt az iménti szavaknak pénztárcád tartalma könnyen elapadhat s ha jön valaki s az égi…..
Viszonylag hosszú ideje készíti második nagylemezét a Turbo, a várakozásnak azonban ma vége. A Lángoló Gitárok most bemutatja a Lost Measure albumon található mind a 11 dalt az elejétől a végéig. A zenekar szerint a az anyag sokkal érettebb és összetettebb, mint eddig bármely…..
Matheoss 2011.05.13 17:55:47
@bulvárcsávó az rtlklub sztárja: Kicsodát, a Rudán Joe-t? :)
Matheoss 2011.05.13 18:14:24
@J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása:

Én is remélem, hogy siker lesz ez a lemez. Bár félek, hogy a tömegek nem lesznek képesek pl. a Liquid Silverben 3 percet várni egy akkora refrénre, hogy a plafon leszakad...