Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hammm

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Megatánc nohejnmál 2006.10.12 12:55:00
Kedd este adtam még egy esélyt a táncikálós reality műfaj tévékettes képviselőjének, mér' ne, ennyit a HírTv is megérdemelt, nem diszkriminálunk. Az első két adás után most az elődöntő vagy mi volt, a másik megaműsorban megszokott csindradattától tartózkodtak…..
Szombaton megjelent posztunkra reagált az egyik érintett, Farkasházy Tivadar: 1268 leütés. Lassan ennyiszer üt le az index, egy éve a születésnapi Faludy-est miatt, pedig kizárólag a család kéréseit teljesítettem, akkor nem válaszoltam, nehogy bármily izgalmat okozzak a költőnek.…..
hammm 2006.09.05 11:28:53
Ez az egész cikk egy bulvárújságba való, nem ide. Normális ember nem is feltételez olyat, hogy szándékosan kinevették vagy gúnyolódtak Faludyn, pláne nem Farkasházy. Arra jó volt, hogy találjanak valami újabb okot Farkasházy szidására.
Azt sem hiszem, hogy komolyan gondolja a szerző, hogy a műsor szerkesztője minden felvételről leadott műsort kívülről tudjon, vagy ha nem tudja hallgasson meg minden ilyet mielőtt leadja. Ezt már egyszer valaiki meghallgatta, engedélyezte, leadták, akkor sem volt belőle gond miért kellene minden alkalommal végighallgatnia egy ismétlést mielőtt adásba kerül?
A másik: mint tudjuk az, hogy nevetnek valakin meg hogy kinevetnek valakit nem ugyanaz. Ha ez a kabaré jelenet hullagyalázás volt, ahogyan azt a szerző, mcs gondolja, akkor mit szólna ha ismerné a Monty Python tagjának, Graham Chapman-nek a temetésén elhangzott beszédet?! Ahol egyik legjobb barátja John Cleese olyanokat mond róla, hogy ingyenélő fattyú meg jó, hogy megszabadultunk tőle, remélem megsül, stb, stb. (akit érdekel itt megnézheti:
www.youtube.com/watch?v=u4uYE9cpStY&eurl=)
Ha a paródia szándékosan lett volna leadva, akkor sem kellett volna ekkora felhajtást csinálni belőle. Csak azért mert a mi kultúránkban az a megszokott, hogy úgy emlékszünk meg valakiről ahogy attól még vannak, akiknek más a természetes. Nevetve, viccelődve emlékeznek meg, pláne ha az elhunyt is így szerette volna. Faludy sem volt az a begyepesedett, savanyú vénember, hanem egy jókedélyű, vidám ember volt és biztos, hogy nem bánta volna, ha egy kabaré jelenettel emlékeznek meg róla.