Regisztráció Blogot indítok
Adatok
létezőnick

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jogosan hiányoltátok a 21 utált zenekaros cikkünknél a magyar mezőnyt. Ezt jelen írással igyekszünk is pótolni nektek! Mivel a közönség szava szent, a kedvetekért összeválogattunk egy kis háztájit, lássuk, kik azok a magyar bandák, akiket elítél a közvélemény egy része,…..
létezőnick 2016.01.19 19:45:46
létezőnick 2016.01.19 21:30:16
@panaszmuki: Tőled is kérdem: Akelával mi a baj? Vagy csak eszedbe jutott egy együttesnév a wellhellon kívül és ideírtad?
Hát kb. Persze, ez csak akkor igaz, ha úgy szexelsz, ahogy én. Ha akként közelíted a nőt. Milyen az érintése? Áramlik valami kettőtök között abban az érintésben? Izgat, vagy nem izgat? Az kevés lesz ehhez, ha jól néz ki, vagy csak a segge, melle, vagy a dereka hajlata izgató. Sőt, még az is, ha…..
 A minap készített Gyurcsány beszélgetés kapcsán "végre" megszólított a magyar média legfényesebb csillaga, a mára szinte kikerülhetetlen mogul, őfelsége Majoros Petra őnagysága (annak, aki nem tudná Majka). Nagy nehezen sikerült néki mondatokba foglalni minden gondolatát, és…..
Gyerekszoba Családi rajzasztal 2012.08.29 10:35:00
Az alkotói folyamatoknak halmozottan jót tesz a megfelelő anyagok és eszközök használata, a tér hatékony kihasználása. A gyerek fejlődésének meg a példakövetés, avagy az, ha a szüleivel, testvéreivel együtt tevékenykedhet. Valami hasonló elvek mentén alkotta meg tandem…..
Újra felbukkantak a városban a magyar kerékpáripar hajdani csúcstermékei, a Camping biciklik. A 30-40 éves gépek korukat megelőzve tudták azt, amit a mai manager-kerékpárok, nem sajnálták tőlük a nikkelt, és majdnem olyan jól lehetett velük egykerekezni, mint a későbbi…..
addict Ennél nincs gusztustalanabb 2012.07.19 10:20:00
Nincs annál zavaróbb, mint ha valakinek a foga közt marad egy kis ételcafat a reggeli lecsóból vagy éppen az ebédre elfogyasztott péknéből csülök módra. Ezzel még a kispadon fikát evő német szövetségi kapitány, de még Alekosz alsógyatyája sem versenyezhet. Hogy mi erre a…..
létezőnick 2012.07.19 12:41:39
Egy igazi futballszurkoló szívvel-lélekkel támogatja a csapatát, és áldozatokra is képes érte. Földrészeket utazik át, hogy láthassa, hóban, esőben buzdítja a lelátóról a kedvenceit, és ha kell a vérét is adja a csapatért. És itt most nem a nézőtéri csatározásokra, vagy…..
Limonádé A legegyszerűbb hűsítő ital, bárki el tudja készíteni. A nagy melegben sokkal egészségesebb, mint bármi más, a szervezetre gyakorolt hatásában lekörözi a jeges teát, kólaféléket, szénsavas üdítőket, amik magas cukortartalmukkal és adalékaikkal nem tudják igazán hűsíteni a testet, és…..
Gyerekszoba Hintaló minimál 2012.05.21 18:10:00
Az élet legtöbb területén megszívlelendő és célravezető lehet szem előtt tartani a felszólítást, miszerint: egyszerűsíts! Ez alól miért pont a hintalovak képeznének kivételt, ugye? Persze itt a blogon a számtalan korszak, és ország számtalan stílusú hátasa között voltak…..
létezőnick 2012.05.22 01:36:09
p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } „Ha nem szorítjuk ki a hajléktalanokat, akkor ők szorítják ki a józsefvárosiakat.” - mondta Kocsis Máté polgármester az évértékelőjében. Naponta járok a Dankó utcában, és nem éreztem még, hogy valamelyik hajléktalan ki akart…..
létezőnick 2012.05.05 21:29:49
@pirochkata: lehet, hogy a világ más, de a köztéri leszart pad az pont ugyanaz.
létezőnick 2012.05.05 22:00:39
@Hertelendi:
Ez a kollektív bűnösség izé a legbigottabb katolikusoktól származik.
Reformátusként és adófizetőként kikérem magamnak!
létezőnick 2012.05.06 20:30:12
@Kotkodus:
Nem egészen értelek.
Szerinted a belvárosi dugót a külvárosból shopingolni bejárók okozzák, akik viszont annyira csórók, hogy ha fizetni kell a bejárásért már nem fognak idejönni?
Ha irodavárost vízionálsz, akkor oda rengeteg ember jár dolgozni. Ha bejön dolgozni, akkor már bent van, így az általad féltett kereskedőknek tömheti a zsebét. Ha a város zsebét nem akarja tömni a dugódíjjal, majd nem autóval, hanem busszal jön, de akkor is bent van, tehát fogyaszt (kereskedőt tart el).

Aki pedig tényleg csak shopingolni vagy kocsmázni jön be, az vagy kifizeti a díjat, vagy BKV-zik.
Hidd el, ezrelékben mérhető az, aki emiatt nem jön majd. Kicsit nagyobb arányú lesz aki emiatt nbem autóval jön, de legnagyobb arányban azok, akik bosszankodnak, hőbörögnek aztán fizetnek és autóznak.
Sajnos. Belvárosiként bazira örülnék, ha a gyerekem nem szmogban nőne fel a sok autóüléshez nőtt seggűek miatt.
Összesen három összetevő kell hozzá, és szerintem egy teljes értékű, izgalmas, férfias, de mégis egyben nőies és tavaszias vacsora. Az elkészítési idő sem több 20 percnél, és még edényből se kell sokat piszkolni, összesen egy serpenyő elég. Ami kell: -egy jó steakhús…..
Gyerekszoba Ehető bútorok 2012.04.17 17:58:00
Ryosuke Fukusada és Rui Pereira keresztezte a gofrisütőt a bútorgyárak fröccsöntő részlegével, és az eredményt a babaszobák, illetve azok kicsi tulajdonosaiknak a szolgálatába állította. A Sapore dei Mobili segítségével ugyanis - mint az elnevezés is sugallja -, egy nappali…..
AfterFocus egy olyan alkalmazás, melynek segítségével egy frissen fotózott vagy a galériából kiválasztott képen a fókuszált területet és a hátteret utólag kézzel megrajzolva az alkalmazás a hátteret elmossa, az előteret kiélesíti, ezzel olyasmi hatást keltve, mintha valami…..
létezőnick 2012.04.17 13:22:14
@MaCS_70:
Abból a 10-ből 9-nek az is megfelel, ha tű éles a kép minden pontja.
Akit ez tényleg érdekel, az nem gagyizik. Illetve attól, hogy sokan gagyiznak, ez még nem olyan mint egy kis mélységélességű képek.
Kb a HDR őrülethez hasonlít, ahol hogy a Te arányaiddal éljek 10-ből 1 (de sokkal inkább millióból az egy) ami értékelhető és szép végeredményt ad, a többi öncélú fos.
De csinálja így, akinek ennyi az igényszintje.
Megjegyezném, hogy még a PS CS6-tal is csak HASONLÓ dolgot tud művelni egy profi grafikus, mint egy fotós az optikával.
Rendszeresen szoktam illusztrációkat keresni akár ide a blogra, akár különféle prezikbe. Némelyik elképszetően kínos és nehéz ésszerű felhasználását elképzelni... Mint kiderült, arra is van egy blog, hogy ezeket gyűjtse. Néhány példa "szépség" témában: A…..
létezőnick 2012.04.15 13:02:30
@spacegirl:
A vízjeles fotókat egy blogban/cikkben ILLUSZTRÁCIÓKÉNT felhasználni nem etikus, ráadásul szerzői jogot is sért.
Értsd: lopás.

A blogod kattintásszáma alapján értékesíthető a reklámfelület, így a képek kereskedelmi értéket hordoznak.
Méghozzá pont olyan képekkel teszed ezt, amik pont erre a célra készültek, fizetős oldalról loptad.
És a cikk célja, hogy ezeket fikázod.
Bravó.
És még be is szólsz.
Ja, és nem nyomlak fel sehol, ne aggódj, szerencsédre szintem alatt van a besúgás.
Pedig megérdemelnéd.
Tudod, nekünk reklámfotó stúdiónk van, és bazira viszket a tenyerem az ilyen hozzáállástól, de a stílusodból következtetve ezt Te úgysem értenéd meg.

Moderáld nyugodtan.
létezőnick 2012.04.15 15:40:34
@spacegirl: Félreértettél, nem stockozunk. Nem is szeretnénk.
Csak kritikán alulinak gondolok egy fikázó cikket amiben a fikázás alanyait elsőként ellopod.
De a legviccesebb, hogy ha a reklámszakmában dolgozol, akkor tudnod kellene, hogy a stock képeket milyen széleskörben használják fel, így pláne nem érthető a cikked tartalma.
De a siker a tied, a kattintásszám megvan, az erkölcs meg kit érdekel.
Remélem sosem érsz fel a reklámszakma csúcsának közelébe.
Szép világ.
ANNENN Egy pont és más semmi! 2012.04.14 14:27:00
Mivel újra "csodálatos" időjárást kaptunk a hétvégére, így maradnak a benti programok. Eper, dió, alma, tehát evés a program első körben, némi házi dekor és egy kis kreativitás, amelyből ma legfőképp a körmöm részül. Szeretem a minimált, ezért úgy döntöttem…..
Gyerekszoba Praktikus gumicsizma 2012.04.04 14:08:00
Bár jelenleg az időjárás nem tanúsít ráutaló magatartást, a jelenlegi évszak egyik sajátossága a jelentős csapadék. Ami a talajszinten sarat eredményez, az meg az öltözködésben legtöbbször gumicsizmát. Tudom, bőségesen el vagyunk látva e tárgykörben vicces és színes…..
OurFashion Diort a gyerekre! 2012.03.30 12:10:00
Hát persze, hogy übercuki a Dior Baby 2012-es tavaszi/nyári kollekciója - édes, foghíjas mosolyú gyerekek szórakoznak a kertben, rózsaszirmok ropognak a talpuk alatt és egy kertbéli színházi előadás a háttér (ugye mindenkinek eszébe jutott az Én, Pán Péter Johnny Deppel?).…..
Sokat áradoztam már itt a blogon a LEGO Architecture sorozatról. Különösen a Landmark Series kisebb épületei esetében érzem, hogy már szinte néhány kocka és szín elegáns megválasztásával mennyire jól vissza lehet adni egy épület hangulatát. Amikor a 21011-es Brandenburgi…..
 Sokszor már csakazértse viszem el a szebb formájú befőttes- és egyéb üvegeimet még a szelektív hulladékgyűjtőbe sem, egyszerűen sajnálom eldobni. Az üveg, mégiscsak üveg, még ha gyártósorról is került hozzám, azért mégsem konzervdoboz. Fénykorukban aranyló olívaolaj, zamatos méz, vagy éppen ízletes…..
létezőnick 2012.03.24 18:39:05
@Bird: vállalom, érte is megyek!