Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_serenic_

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A március 15-i tüntetéseket a kormány úgy próbálta megakadályozni, hogy Budapest összes tüntetésre alkalmas terét lefoglalta. A felháborodás után február 17-én a KIM, a Főváros és az Egymillión a magyar sajtószabadságért civil mozgalom megállapodtak, hogy mégis megkaphatja…..
Ha nem férsz be a kikötőbe, parkolj le a strand előtt!A kis Roman csak egy hajót akart. Akkorát, amekkora senki másnak nincs. Meg egy focicsapatot a Premier League-ben. Aztán eltelt bő 30 év és azon kapta magát, hogy már nem a homokozóban tologatja a Mihail Kutuzov miniatűr…..
Egy holland ekönyveket terjesztő oldal, a bol.com véletlenül tette ki az új Sony ekönyv-olvasóról a képeket. Azt még nem tudni, hogy mikortól lesz kapható az új olvasó, de valószínűleg 165 euró körüli áron lehet majd megvenni. E-inkes lesz, wifis, 2 GB memória lesz benne, 6…..
Ha valaki azt mondja: "Golf-kategória", szinte a világon mindenhol, minden autó iránt érdeklődő tudja, hogy kompakt méretű autókról van szó. Az is, aki imádja, az is, aki utálja a Volkswageneket. Viszont, ha azt mondanám: "Twizy-kategória", nos, akkor ma még a…..
Hihetetlen versenyzéssel a semmiből előretörve, úgy látszik meg fogja nyerni az Egyenlítő blog a Goldenblog szavazását! Míg pénteken még 2.9% alatt voltak és be se fértek a top 10-be, addig szombatra már elérték a top 10-et és a 2,9%-ot, vasárnap eljutottak az 5%-ig, hétfőre…..
Kettős Mérce Idegen testek 2011.07.22 13:54:00
A zsidózó jobbikos képviselő nem ámokfutó, hanem próbatámadó. A Véleményvezér bloggal nem értek egyet abban, hogy a politikai logika az antiszemita Lenhardt Balázs lemondását kívánja. Talán inkább pont ellenkezőleg. „mert Lipótváros büszkesége, amely a hazai…..
_serenic_ 2011.07.22 21:15:23
Ül az ember a cseresznyefán, szedi azt a kurva cseresznyét, és közben nem tud szabadulni a gondolattól, hogy ez a Jóri András egy mekkora egy szemétláda. Mármint nem én mondom, hogy szemétláda, hanem a Vezér Szája mondja: az ő szívének kedves szóvívője, személyesen a…..
_serenic_ 2011.06.09 23:20:19
A Fortune-ban elég alapos összeállítás jelent meg az Apple-ről, ami főleg arra a kérdésre keresi a választ, hogy mitől lett olyan sikeres a vállalat. Ezek közt szerepel, hogy Jobs tényleg benne van minden fontos döntésben, hogy a vezetéstől óriási felelősségvállalást várnak,…..
Üdv Despota!   Sokszor olvasom a blogodat, amihez gratulálni is szeretnék. Én magam nem keveredtem semmiféle munkajogi vitába, inkább az álláskeresőknek szeretnék 1-2 jó tanáccsal szolgálni.   Cégünknél nemrég bővítést hajtottunk végre, és kerestünk egy fő…..
Két héttel ezelőtt, Antall József halálának és a Kacsamesék félbeszakításának kapcsán arról írtunk, hogyan gyalogolt keresztül a politika a meséinken – a néhány értetlenkedő kommentből is kiderül, hogy az eggyel felettünk járó generáció az akkoriban kezdődő…..
Sziasztok! Amíg mások karácsonyra 13. havi bért, bónuszt stb kapnak addig minket meg kiraktak az utcára.Egy elektronikai cégnél dolgoztam Nagykőrösön. A cégnek vannak saját úgynevezett céges dolgozói és vállalkozós dolgozói akik csak kölcsönzött munkaerők. Én is ilyen…..
_serenic_ 2010.12.20 10:41:03
@Girhes macska: Engem úgy rúgtak ki, hogy a főnök megvárta, míg kimegyek az ajtón, de még egy munkatárs kísért, biztos ami biztos. Holott hűséges és csendes munkatárs voltam. Igaz, ami igaz, az utolsó előtti nap kiabáltam a főnökkel. Na de miért? Mert az állatja elkezdte előttem összetörni a berendezést, erre rászóltam, hogy ez mégsem járja. Erre kirúgott. És így, hogy felállított a gép mellől.
Sziasztok!   Szalag mellett dolgozok már idestova 10 éve, az utóbbi időben kijutott sajnos a "jóból". Volt egy 50 feletti női főnököm, aki ott szívatott, ahol csak tudott. Szerencsére azóta sikerült új munkahelyet találnom, de nagy szerepe volt abban, hogy…..
Kedves Praxis blog! Nem panasz ez. Inkább csak érthetetlen.A Mátraházai Gyógyintézet pulmonológiai osztályára utalták be édesanyámat december 7-től három hétre, ún. klímaterápiára.Örültünk neki, mivel III. stádiumú COPD betegségben szenved, egyre rosszabbul veszi a…..
Magyarország újabb leminősítése miatt a parlament költségvetési bizottságának összehívását kezdeményezte Varga Mihály, a testület fideszes elnöke. A politikus szerint a Standard & Poor's, majd a Moody's adósminősítésével a kormány feltette a koronát eddigi…..