Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forlan

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Aranypart 1x27/28 2011.10.07 07:55:00
A retró buli másnapján vagyunk, akkor, amikor Levi a Szara miatt széjjelrúgott egy kerti széket és azt mondta, basszameg. A buli hozadékaként Niki tanítja főzni (?) 95D-t a konyhában, és mint jó anyós vagy muter, a tegnapi estéből csak egy dolog maradt meg a fejiben: Zsibbadt Száj…..
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
Modorosblog A realista drukker 2011.09.02 21:48:00
Rendhagyó sportközvetítés: meccs közben írtam a posztot az igazi, mérkőzésekről már jól ismert vészmadarak (köcsögök) stílusában. Bejött. Mindig ugyanaz a lejárt lemez. Láttunk biztató jeleket a fiúk játékában; az edzőtáborban nagyon összerázódtak a srácok;…..
[update 2012. január: sajnos azóta megnőtt az ár, jelentősen lecsökkentek az adagok és eltűnt a kenyér is a menüsorból. Kár érte...][update 2013. újra hasonlóan jó, csak az árak emelkedtek.] Miután a korábbi hasonló témájú írásom kapcsán barátságosan kioktattak a…..
forlan 2011.08.25 15:29:37
@fogash:
bocs,de azt hiszem Pusztavacs az ország közepe... régen meg talán a szarvasi arborétumban volt.
A Funny Car tréfás autót jelent, de valójában a gyorsulási versenyzés egyik osztályát hívják így – és ezekben a több ezer lóerős szörnyetegekben igazából nincs semmi mókás. Különösen ha nem sikerül megtartani az egyenest, azaz szükség van némi kormánykorrekcióra.…..
Köki Turistaparadicsom 2011.08.09 14:00:00
A KÖKI-parajelenség mindig is attól különbözött a többi lerobbant, lepusztított, koszos átszállóhelytől, hogy Ferihegyről időtlen idők óta ide érkeztek meg azok a turisták, akik taxi helyett a tömegközlekedést választották. Tehát számukra ez volt Budapest kapuja,…..
Belsőség Mi van a Mergákkal? 2011.07.17 06:00:00
Valahogy így működnek a vulkánok – évtízezredeken át dolgoznak a gigászi erők a mélyben, aztán egyszer csak gőz, füst, robaj, repül a hamu, szökell a láng, ömlik a láva, remeg a föld, és óriási dolgok történnek. Persze túlzás lenne a fentiekhez hasonlítani azt, ami…..
  Narancsoljatok, ez itt Mihalik Enikő legújabb munkája. A Boss Orange őszi-téli kampányában pózolt és huncutkodott a magyar topmodell. Tudjuk persze, hogy a narancsra mindképpen küldtök egy-két kommentet, de ez a márka neve, nem tehetünk róla. Enikő mostanában…..
forlan 2011.07.12 06:54:32
forlan 2011.07.16 14:42:22
@belekotty:
Kösz a linket,de csak azért nem megyek fel oda,hogy az adatlapodat megtekintsem. Másrészt meg az ízlésről nem érdemes vitatkozni.Ez a lány csúnya és kész.Gondolom ezt is le lehet írni,tudtommal ez nem a rajongói oldala.És mielőtt belekezdenél,és jönnél a szokásos "megkeseredett, fikázós, örülnél ha ilyen barátnőd lenne" közhellyel,elárulom,a barátnők az én ízlésem szerint nála sokkal szebbek voltak.Ő sosem kellene és kicsit már túl is van ragozva.Ennyit nem ér meg sem ő,sem a hozzád hasonlók.Na,további szépeket kispatak.
Autónepper Ki vagyok én? 2011.05.20 10:14:00
Hogy ki vagyok én?Csak egy vidéki egyszerű "murvástelepesfaházas" nepper a sok közül,aki megpróbál becsületes lenni,ami néha elég nehéz,ehhez mondjuk a kuncsaftok/autók hozzáállása is rátesz egy lapáttal,de azért próbálom magamat tartani,de széllel szembe pisálni…..
A Jersey Shore 2009-es permierje óta hajtogatjuk, hogy a magyar közönség megérett egy olyan reality-re, amiben igazi gyökér fiatalokat zárnak be egy villába valami vízparton, adnak nekik piát, kaját, elviszik őket bulizni, és a történéseket rögzítik. A Jersey Shore című műsor…..
Oké, a cím nem hazudik, mert tulajdonképpen Csik volt az 1. számú hülye, hogy sátáni fénnyel a szemében rábeszéljen egy ekkora marhaságra. Én meg a második, hogy rábólintottam neki. Igaz, azóta valahányszor eszembe jut a két, matuzsálemi korú furnérlemezes-vaskerekes Opel,…..
Az állatok kedvesek, szépek, vagy jó az ízük. De mindezen jó tulajdonságuk ellenére a történelem több jelentős eseményének is ők az okozói. Csokorba szedtük a 7 legdurvábbat. Az elszabadult elefántok néha agyontaposnak falvakat, medvék támadnak piknikelőkre, vagy torkunkon…..
Gondolta a Homár, hogy lesz még móka a becsődölt MÁV Biztosítóval, de ilyen szörnyűségre nem számított: Párommal 2006 év elején karamboloztunk az egyik madaras áruház parkolójában. Érvényes felelősségbiztosításunk volt (vesztünkre a Mávnál.) Kedvesem elismerte a…..
„Nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen. Én spanyol vagy olasz csapatban játszanék szívesen, csak azért nem mennék el Törökországba, hogy ne legyenek anyagi gondjaim.” (Dzsudzsák 2010-ben, via Markoferko)   Nem is ment…..
Andrew0807 küldte ezt is.A helyes megfejtés után kaptok képet a belteréről is. Határidő: Este fél 9...
Amit sejtettünk, hogy így lesz, az be is következett. Mivel nagyon kevés új autó fogy, és ezeket sem magánemberek vásárolják. Ők - a szűkösebb anyagi lehetőségek és a rossz hitelfeltételek miatt - inkább vennének valami használtat (jelenleg a használtautó piac kb. a…..
forlan 2011.05.09 22:26:18
Jajj,de csúnya! Proto(n)típus 2011.04.20 22:52:00
Vannak bizony olyan egyedivé varázsolt autói a malájoknak, amiken még a mi blogmotorunk is ledifferál. Ezúttal cork77 kedveskedett ismét egy ilyen gyöngyszemmel:Ember legyen a talpán, aki ez alatt a bodykit alatt megmondja, milyen Proton is ez a Proton. De ha a Mitsubishivel való…..