Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béluka

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt a The Walking Dead hetedik évadának premierje, amiben a szokásosnál is durvább dolgok történtek, itt nem akarunk spoilerezni, van ebből a célból létrehozott poszt. Viszont itt egy videó arról, hogy milyen nyomokat hagyott a 7x01, az érzékenyebb lelkű nézőkben. ..
béluka 2016.10.25 22:11:43
Roland egy hónapon át járt a pénze után, mivel a MÁV jegypénztárában rossz jegyet állítottak ki neki. Az ügyfélszolgálat azonban vagy nem értette a problémát, vagy mindenki azt várta, hogy majd megoldódik magától, a napok meg csak teltek és senki nem tett semmit. Kivéve Rolandot.  Kedves…..
A rendszeres Homár olvasók biztosan kívülről fújják már, hogy webshopos vásárlás esetén 14 nap indoklás nélküli elállás jog illeti a vevőt. De vajon ez jár akkor is, ha először valami hiba miatt akarjuk cseréltetni a cuccot? Szép napot! Bestmarkt.hu/Hardverker Online Kft. internetes webáruházból…..
Próbáltuk rendezetlenül, próbáltuk kitett szabályzattal, próbáltuk tiltással, beszélgetéssel, nem ment. A posztok alatti társalgás nagy része megreked az értéktelen, semmirevaló, időrabló személyeskedés szintjén, a becsületsértéstől a rágalmazásig van itt minden. Hát jó, akkor mostantól…..
Rossz napja/hete/éve lehetett az érdi Auchan-járat egyik sofőrjének, aki előbb egrecéroztatta az utasokat, majd leugrott egy megállóban és ordítani kezdett: Ma reggel, azaz 2014. február 27.-én történt a következő incidens: Érden, a Bem téren felszálltam az Auchan járatra…..
béluka 2014.03.10 09:34:14
HamPLÓ Esti fények Amiga zenével 2014.03.09 18:00:00
A múltkor mutattam pár kedvenc Amiga zenét - ezek többsége (talán az összes?) modul volt, ami egy négycsatornás, mintavételezett hangok modulálásával operáló formátum volt. Az ember fogott 15 hangmintát - ami lehetett szintetizátor hangmintája, valódi hangszer, vagy akármilyen felvett zaj -, ezeket…..
hogyvolt Emberek! Redesign! 2014.03.01 14:40:24
2006-novemberében jelent meg az első hogyvolt, akkor még a comment:com-on. A beharangozó ez a poszt volt. Aztán olyan tempóban és számban jöttek az epizódleírások, hogy a comment:com amúgy is meglehetősen magas napi posztszámában (8-10) egyszerűen elvesztek a zajban. Ezért SzabóZ…..
béluka 2014.03.03 14:22:51
Ilyen is van: Andrást felhívta a postás, hogy merre van, mert a lakása előtt áll a csomagjával. Mivel 5 percen belül áthidalta a távolságot, a kézbesítő megvárta. Én egy mai történetet szeretnék megosztani Veletek, ami a sok anti-Posta poszt után talán egy kis felüdülés…..
béluka 2014.02.14 18:47:23
Ma indul útjára a magyar FOX (ez lett a végleges neve, és nem Fox Magyarország vagy Fox Hungary, hálistennek), első blikkre nagyszerű műsorkínálattal és olyan műsorstruktúrával, ami hosszú távon is sikeres lehet. Ezt nem benyalásból mondjuk, hanem mert mind az ismétlések (Így…..
Nyakunkon a 48. Super Bowl, azaz az amerikai foci gigadöntője, ahol idén  a Denver Broncos és a Seattle Seahawks csapata csap össze magyar idő szerint február 3-án, hétfő hajnalban, 0:30-as kezdéssel. Nekünk, tévéfüggőknek ez amiatt is fontos, mert a Super Bowl-gála az egyik…..
Míg nálunk az eladók és a sorban álló többi vásárló is enyhe lenézéssel kezel azokat, akik esetleg kuponokat váltanak be abban a pár üzletben, ahol erre lehetőség nyílik, az USA-ban ez egy teljesen elfogadott spórolási módszer, és nemcsak azok élnek vele, akiknek valóban nem…..
Facebookról csenve, a készítő kommentárja: "Egy csávo láncon hozta az utcán aztán oda láncolta az oszlophoz,kőzben az egészet vették kamerával" Tényleg nem lehetne máshol forgatni ezeket a szarokat? És kinek áll fel erre? Bárki lát ilyet, nyugodtan hívja a…..
béluka 2011.06.08 21:14:03
www.kink.com/k/model_call.jsp

800-1500usd / alkalom a díjazás nem olyan "óriási" összeg mint sokan képzelik...
Halad a MÁV a korral, nem mondhatjuk, hogy nem, hiszen már több mint két éve belföldi e-Ticket vásárlást is felajánl utazóinak, megkönnyítendő a jegyvásárlást, minimalizálni a kilométer hosszú sorokat a pályaudvarokon. Az ötlet egészen kiváló, bejött a légitársaságoknál…..
A csokkervám avagy az asshole tax egyre népszerűbb és egyre változatosabb formákat képes ölteni a válság előrehaladtával. PIN-kód elvesztése esetén például 200 forintot számol a T-Mobile, ha az ügyfélszolgálatosuknak fel kell olvasnia egy új kódot: Azt hittem a T-Mobile már…..
Az idén ősszel harmadik születésnapját ünneplő Comedy Central új arculattal jelentkezik április 1-től, követve anyacsatornáját. „A logónk megváltozott, senki nem látja többé a felhőkarcolókat és a glóbuszt. Az ok nagyon lírai, mi mindezek felett állunk” –…..
Seth MacFarlane népszerű animációs sorozata a Csillag háborúja-saga harmadik (vagy hatodik, kinek, hogy) darabjával is elbánt - aki még nem szedte le magának, és esetleg hezitálna, nézze meg az alábbi videót, és döntsön.  ..
béluka 2010.12.24 00:20:01
BPO478 történetéből a címben szereplő, nem különösebben meglepő következtetést vontam le. Továbbmegyek: sose jutott volna eszembe ilyesmi. A partvonalról persze mindenki okos. 12 üveg méz nem lehet olyan kis üvegben, hogy ne legyen egy kisebb vagyon. Borzalmas lehetett kinyitni a…..
Több sztorink volt már arról, hogy milyen lassan építi a Digi a hálózatát. Hát legalább építi, nem? Viszont van, ahol egyáltalán nem épül, és csak a szutyok-ADSL érhető el. Lacinak  még ez sem lenne baj, ha nem hónapok alatt derítené ki az ügyfélszolgálat,…..
béluka 2010.07.27 13:15:50
Cecília csak szerette volna tovább használni az internetet, mert már úgy megszokta a pajkosan villogó reklámokat, de sajnos erre nem volt lehetőség. Miután a DigiTV átvette a Rubicom hálózatát, 2 hónapja várja, hogy kiépüljön az új hálózat, mert a régihez inkább nem nyúlnak.…..
Íme egy oktatófilm arról, hogy miért kell a brainstormingokat úgy szervezni, hogy a szóviccelő kolléga ne érjen rá, vagy ha mégis elhangzik egy-két agyrepesztő humor, miért engedjük ezeket inkább elszállni csöndben a légkondicionált levegőbe. Azért, mert ha a szóvicc megragad,…..
A hétvégén Kolumbiában fellépő Biohazard pornósztárrá avanzsált bőgőse a kissé retardáltnak tűnő gyereklány csaja nevét varratta a maradék szabad bőrfelületei egyikére...
béluka 2010.07.05 11:51:11
ez még a korai munkái
littlelupe.com/

azóta meg kapott szilikont...
Vezetékes netet szeretnék bekötni. UPC és T-Home különböző okoknál fogva nem jöhet számításba. Úgyhogy gondoltam, megkérdezem Twitteren, hogy kinek mi a tapasztalata alternatív szolgáltatókkal.A szempontok: a XII. kerületben legyen elérhető a szolgáltatás. Viszonylag…..
Gabriella hónapok óta keményen küzd a Fibernettel, most végső elkeseredésében a Fogyasztóvédő és Érdekszövetség Alapítványhoz és a A tévé ügyvédjéhez, na meg a Homárhoz fordult. Az ügyfélszolgálat töketlenkedése/félretájékoztatása/ostobasága miatt tartozásra…..