Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keetongu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy tavaly, én idén sem úsztam meg a karácsonyi legótlanságot. Remélem ti kaptatok ném műanyagot! Jöhetnek kommentben az ajándékok, irigykedni szeretnék! ..
Három posztban (1., 2., 3.) próbáltuk megmutatni nektek a következő évet. Rengeteg kommentet hagytatok, jókat is, rosszakat is. Próbáljuk hát megmérni, mit is gondolnak a blog olvasói az előttünk álló évről! (De előtte még nézzetek meg két nagyon várt, ám a posztokban nem…..
Mikor a legutóbbi Elfeledett készletek nyomában posztot írtam, felmerült bennem egy gondolat. A cikkben azt írtam, hogy: "Nem valami részletes, és mélységében megrendítő háttér sztori azt kell, hogy mondjam."Eszembe jutott, hogy hasonlóakat írtam a többi szériánál is a…..
A zenei, komolyabb eredményre nem vezetett áttekintés után lássuk a filmeket, ahol a LEGO szereplőként jelent meg. Ebben a válogatásban már sokkal könnyebb találni igazi menő arcokat, sőt, hellyel - közzel híres filmeket is.  A filmes felhasználásoknál persze nem játszik az…..
Bár tegnap kiélhettem a grafikonokhoz, diagramokhoz, vagy csak úgy egyáltalán a statisztikához való totálisan érthetetlen vonzódásom, ma mégis újabb technikai jellegű dologgal untatnálak titeket (ígérem, ezután egy ideig csend lesz). Szeretnénk egy kicsivel többet megtudni…..
Keetongu 2011.02.05 08:15:34
@tutuka:
Úgyse menő ezen az oldalon ...
Hiánypótló végigjátszással kezdjük hetet (és folytatjuk a karácsonyi készlet-rohamot). Bár a blog olvasói között sokan ellenszenvvel tekintenek a Bionicle és Hero Factory készletekre, mégsem hagyhatjuk őket tárgyalatlanul. Egyrészt mert szeretni, vagy nem szeretni őket ízlés…..
Keetongu 2010.12.06 22:09:26
Most olvastam végig, hogy mit írtam és elég sok hibát vétettem.
tutuka:
peeron.com/inv/parts/60918
Ez a Makuta torzó (az a baj, hogy a Bionicle-ben sok karaktert duplán adtak ki, a Makutánál az a baj, hogy Makuta egy fajnév és ezért keverik össze sokan a Makuta és Makuta faj készleteket.)
peeron.com/inv/parts/53568
Ez pedig a Piraka kétlábujjas lábfej.