Regisztráció Blogot indítok
Adatok
döglött sas

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudták, hogy Baló György elhatárolódik a feleségétől? Nem arról van szó, hogy a dolgozószobában duzzog, miközben a felesége a konyhában dohog magában, nem. Baló György nyilvánosan elhatárolódik, ráadásul egy sajtóközleményben. Hogy miért? Mert a felesége részt vesz a…..
Fábry megbüntette Annácskát, semmi másról nem volt itt szó. Bilincsben hozták be a testőrök a plasztiklányt ("műanyag a fiú, műanyag a lány, műanyag az igény, műanyag a vágy" - énekelte a Warpigs anno), akinek semmi más szerepet nem osztottak, mint a szőkenőt a…..
comment:com Csintalan visszatér! 2006.09.08 12:10:00
Már alig várjuk. Főleg, amióta láttuk a rövid, de a kábeltelevíziós piacon egyedülállóan látványos, tizenöt másodperces reklámot, amiben a tűzből jön, (Hol volt eddig? A purgatóriumban?), és végül cafatokra robban. CS2. A kommunista csinovnyik visszatér, hogy a kamerák…..
comment:com Betevő Mikola 2006.04.19 12:00:00
Mi tagadás, megszerette Mikola Istvánt Magyarország. Üstökösként. Bohókás csetlése-botlása, a kalendáriumból okosodó falusi tornatanár világképét briliánsan karikírozó poénjai, meg ahogy pofákat tud vágni, hát az haláli! Fájdalmas ezért, hogy újabban keveset hallunk…..