Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pauszköpködő

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HÖKös oldalam Céljaim 2011.10.07 01:06:00
"Ha blogod felnőtt, erotikus tartalmat vagy szélsőséges ill. indokolatlan erőszakot tartalmaz, amely bizonyos személyek számára sértő, el nem fogadható lehet..."Mottóval kezdenék. Remélem nem tévesztett meg senkit. Én szóltam.Ezek:-Először is szeretném, ha mindannyian…..
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
  Cikksorozat Finta Józsefről A cikksorozat befejező részében Finta József néhány meg nem valósult terve következik - a teljesség igénye nélkül. Aki sokat tervez, annak sok meg nem épült műve lesz. Vagy mert nem ő nyer a pályázaton, vagy mert az egész projektet…..
Pauszköpködő 2011.02.26 12:35:58
@fénycsepp: Az "olyan mintháktól". Semmi sem "az, ami", csak hasonlít vmi originálisra, ettől formalizmus az egész, és pont nem originális, hanem provinciális. Egy mindig "mai" anyagokkal, "mai" formákkal korszerűséget mímelő látszatarchitektúra.
Pauszköpködő 2011.02.26 12:43:26
@fénycsepp: Az "olyan, mintháktól”. Semmi sem önmaga, minden adaptált, semmi nem önálló és originális, és pont emiatt provinciális. Mindig „mai” anyagokat, „mai” formákat és már meglévő megoldásokat alkalmazó formalizmus. Látszatarchitektúra.
Fővárosi Blog A Westendbe rohansz 2011.01.29 07:00:00
Cikksorozat Finta Józsefről  INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/fovarosiblog/westend/feed", "width":"600", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..