Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pacza

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szervezeti struktúrák fejlődése során a formák színes kavalkádja alakult ki. Alapos elemzéssel azonban kimutatható, hogy ezek néhány alaptípusra vagy azok kombinációjára vezethetők vissza. Három jellegzetes szerkezet lelhető fel:-    közvetlenül centralizált…..
A legerősebb kultúrastílus Magyarországon a perfekcionizmus és az alkalmazkodás - derül ki a 101 szervezet eredményein alapuló I. Magyarországi Szervezeti Kultúra Kutatásból.Kutatást a Human Synergistics® módszertanával, az Organizational Culture Inventory (Szervezeti Kultúra…..
A Stratégiaalkotás sorozat harmadik kötete a Stratégiai tervezés és a Stratégiai menedzsment után a vállalati kultúrát mint a stratégiai menedzsment egyik meghatározó pillérét veszi vizsgálat alá. Végre egy jó, magyar nyelvű összefoglaló mű! - gondoltam, amikor kézbe vettem…..
A vállalat irányítás rendszerében a vezetők gyakran tapasztalják, hogy az irányításuk alatt álló, működési gondokkal küzdő szervezeti egység jelentős energiákat és forrásokat von el a stratégiai célkitűzések megvalósításától. Gyakran vizsgálat tárgyává kell tenni,…..