Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bársonyszemű borbála

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
bársonyszemű borbála 2012.10.27 13:12:33
@Kúl a Bácsi: nagy bunkó vagy, apukám. jó, hogy "németh" lettél, nem rontod itthon tovább a levegőt.
Megjöttek a hiénák. Gyülekeznek mind, ahányan csak vannak. A frissen alakult választói mozgalmat kerülgetik. Bele-bele marnak, s láthatóan cseppet sem félnek attól, hogy rúgással, pofonnal, haragos mordulással zavarják őket el. Ez az ő zsákmányuk. Ez az ő mozgalmuk. Ez a zsíros…..
bársonyszemű borbála 2012.10.26 19:54:03
@pánpéter: Pán Péter. az egy jó könyv. tetszik.
Egyik rendszeres kommentelőnk, Váj mi küldte a következő írást. Mit is mondjunk, alighanem okoz majd némi meglepetést, mert nem túl hosszú, viszont elég ütős... Nem is mondok többet, jöjjön a történet! „Jelenleg Dél-Németországban élek, illetve ott van a bázisom, mert…..
bársonyszemű borbála 2012.10.05 17:25:08
@Bohooo: ez a poszt tényleg semmiről nem szólt. beígér a címben valamit, aztán semmi. szerintem kamu az egész.
és tényleg, miért van tele vesszőhibákkal, ha valóban újságíró volt a szerző???
Azt mondta, hogy 18 évesen ne foglalkozzak a szexuális élettel.Annyira stresszes lettem, hogy el is sírtam magam. Tisztelt Praxis blog!   Nemrég találtam rá az önök oldalára és nagyon örülök neki, hogy itt elmondhatom a velem történteket. Azt szeretném ha a nevem nem kerülne…..
bársonyszemű borbála 2012.10.05 17:11:48
@VaTi: Szerintem te meg hülye vagy. A dokit igenis megértem és értékelem, hogy nem írt a kicsikének fogamzásgátlót. Senkinek nincs arról fogalma, mennyi kárt tud okozni a női szervezetben??? És csak egészségügyi problémák indokolhatják a korai szedését. A védekezést oldja meg ártalmatlan módon (gumi). Ennyi.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
bársonyszemű borbála 2012.08.23 22:51:47
@tildy:): akinek melege van, az pl. bevizezheti a haját és az arcát, az jól hűt, míg megszárad.
Mandiner blog Nekünk a magyar 2012.08.20 08:01:00
„Túléltem mindeneket, kormányt és féldeciket” Neked a magyar? – tettük fel a kérdést a nemzeti ünnep alkalmából mandineres bloggereinknek és barátainknak. Akik válaszoltak is. Hogy mi nekünk a magyar? Többünknek Cseh Tamás, Latinovits Zoltán, Jankovics…..
Még a londoni túrám előtt elhatároztam és meg is ígértem, hogy be fogok jutni valahogy a csak sportolók számára fenntartott Olimpiai Faluba, hogy megtudjam, hogy mit esznek az olimpikonok. Ezt sikerült is végrehajtani, Madaras Norbi (kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó)…..
bársonyszemű borbála 2012.08.17 21:56:40
@romesz: hogy lehet már ekkora baromságot írni??? Van a kajában az a szint, ami egyszerűen nem megy le. Ha se íze, se bűze, hányingerrel küszködve lehet csak megenni. És a profi sportolóknak márpedig szükségük van zavartalan étkezésre.
Valószínű viszont, hogy azért a kaják az ehetőség határán belül voltak, ha nem is a topon...
bársonyszemű borbála 2012.08.17 22:13:00
@romesz: Azt fejtegeted, hogy ezeknek mindegy, milyen ízű a kaja, lényeg, hogy kalória és tápanyagok szempontjából megfeleljen. na ez baromság. valamint hogy akkor nem lesznek betegek, ha íztelen szarokat esznek.

amúgy elnézve a videót, egyáltalán nem tűnik hitelesnek a poszt. kikapott 4-5 kaját a 100ból, és azok épp nem voltak ízletesek. viszont a látvány, a választék alapján majdnem biztos vagyok benne, hogy remek kínálattal rukkoltak elő.

ez a poszt feltűnési viszketegségből lett így megírva.
Mai szerzőnk nem mostanában, hanem majdnem 30 éve vándorolt ki, Izraelbe. Nem volt egyszerű megteremteni az egzisztenciát két gyerekkel, de sikerült. Éva azt mondja (írja): minden nehézség egyúttal pozitív energiákat is jelentett. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
bársonyszemű borbála 2012.08.17 15:26:30
@Frengi: De beengednek nem zsidó magyarokat is, viszont az a megalázás, amit előtte a reptéren elművelnek, undorító. Én voltam ott, széthajigálták a csomagom tartalmát, két fülbevalómat is eltörték, és úgy faggatnak ki mindenről, mint egy bűnözőt. Szóval Izrael politikája úgy ahogy van, nagyon de nagyon gáz.
Szigetes nagykoncertje után mentők vitték el Ákost, az orvosok nyilatkozatai szerint még felépülhet. „Rémülten figyeltük a Nagyszínpad mellől, egyértelmű volt, hogy nagy a baj” - mesélte a történteket az MTI-nek Szabó Emese ügyeletes mentőtiszt, aki közelről látta az…..
bársonyszemű borbála 2012.08.09 00:02:20
@KKKKKKK: a teljesítménye is látványosabb volt, nem? 6 millió zsidó ... nos, a zenének soha nem volt, és nem is lesz ekkora hatalma, szerencsére.
bársonyszemű borbála 2012.08.09 00:26:51
@Könnyen elkaptuk, uram!: zeneileg miről koppintás? linkeld be, ha tudod, mire utalsz.
Aranyt pedig hagyjuk ki ebből, ő más műfajban utazott. Az esernyőt nem szokás a hűtőszekrénnyel hasonlítgatni.
Elméláztunk már azon, hogy mit tegyen a férfi a nője vagy neje hűségéért, meg mit tegyen a nő a férje vagy embere gáncstalanságáért, de ne ringassuk magunkat abban a hitben, hogy csak olyan polgártársak léteznek, akik az örök hűségről álmodnak. Biztos meglep jónéhány…..
bársonyszemű borbála 2012.08.02 20:28:19
@Vegha: szerintem azért nem csaltad meg a barátnőidet, mert "vegha" vagy, nincs is gusztusod a finom libahúsra :). viszont jó, ha felkészülsz, hogy a feleséged téged bizony meg fog :).
A lakás Manhattan egyik felhőkarcolójának tetején található, alig 740 négyzetméter és egy ingatlanmágnás tulajdona. Szép, kerek, 100 millió dollárért el is adná a rengeteg extra szolgáltatást is nyújtó ingatlant. Steven A. Klar egy meglehetősen jó nevű építési…..
www.youtube.com/watch?v=I5EvWZ4Tydw..
bársonyszemű borbála 2012.05.18 13:12:26
@gombosg: nem értem, és sose értettem, miért küldenek a kifutókra ilyen szörnyűségeket. kinek tetszik ez? szerintem senkinek. a fotómodellek már másak. azzal az ideállal semmi baj nincs, egészségesek, vékonyak és szépek, mint én :).
Ahogy ígértem, sikerült megszerezni a két csillagos lyoni Le Bec-nél, majd a három (világszette összesen 27) csillagos londoni Joel Robuchonnal dolgozó Bernáth Józsitól a tökéletes steak elkészítésének módját. Biztos vannak, akik a képek alapján rámondják, hogy ehetetlenül nyers, olyan is lesz, aki…..
bársonyszemű borbála 2012.05.03 21:42:03
@Ugocsa: abban biztos lehetsz, hogy steaket nem ér vegeta. de az előkészítés valóban az egyik legfontosabb momentum, amit itt kihagytak. nem is értem.
bársonyszemű borbála 2012.05.03 21:46:45
@Ugocsa: aztán meg nagyanyáink korában nem voltak ilyen szarok, mint vegeta. só, bors, paprika, kertből fűszernövények. szóval te nem nagyon vágod a témát, ne szólj bele :).
  Face Team a nevük, ha még nem hallottál a srácokról. Szerintünk fantasztikusak. És most már Anglia is ismeri őket! Drukkoljunk tovább a fiúknak, hisz nem pite, amit előadtak.  A weboldaluk se semmi, ITT nézheted meg az újabb tagokat is kereső csapatot. (Britain's…..
bársonyszemű borbála 2012.04.15 23:00:48
@hoppá rézimi: igazad van, ügyesek, de ne már, hogy pont nekik legyen külföldön sikerük. csak bele kell nézni a magyar csillag születik-be, és kapásból 10 jobbat találni ezeknél. ügyesek ugyan, de üresek.
bársonyszemű borbála 2012.04.15 23:12:23
@bazd meg: na és igen, ez a baj, hogy ezek alapján ítélik meg külföldön Magyarországot, hogy tud ugrani kettőt, és kecskebukát hány, aztán abban ki is merül. szomorú, hogy itthon ennyi ember hanyatt vágja magát, csak azért, mert magyarok, és mert az angolok egy gyenge pillanatukban bekajálták...
A Fidesz elnökségének döntése értelmében szinte biztosan Áder János lesz Schmitt Pál utóda. Most nem akarunk azon lamentálni, hogy mennyire lesz pártok feletti, ha kb. öt évet dolgozott a politikán kívül és huszonkettőt Fidesz képviselőként. Legalábbis félő, hogy Schmitthez…..
bársonyszemű borbála 2012.04.14 23:13:22
@gondrom:
egyszerűbben fogalmazva: a tagolást a logika alapján bátran el lehet végezni, ami szegény studkellnek nagyon nem ment...

hátha ádernek legalább ez megy, végülis magyar elnöknek elsősorban magyarul kell művelten írni, beszélni.
comment:com Tévétorna Hesnával 2012.04.07 16:34:00
Egészen megdöbbentő érzés, ha a köztévén olyan produkciót lát az ember, amitől nem önti el a mások helyett érzett szégyen, a tehetetlen düh, az információk lecsekkolásának kényszere, vagy minimum a halálos unalom. Al Ghaoui Hesna első saját műsora, a Bábel ilyen, sőt, alig…..
Kedvenc Viktorunk már nem csak nekünk tartogatja szellemi sziporkáit, hanem külföldi sorstársait is szórakoztatja velük. A kettős beszéd csillió danos nagymestere újabban nem fárasztja magát a helyszínekhez és hallgatósághoz igazított szófordulatokkal, a Központi Ideológia…..
bársonyszemű borbála 2011.11.12 16:59:35
@NA YA!: nahat, en biza nem szavaztam, ugyhogy nem tudom, ki hogy mit csinalt, hogy ez jott ki belole. de demokracia leven, lehet ugatni, sot lehet menni kepviselonek, es lehet partot is alapitani, ha mar annyira jol tudja mindenki a dorgest.
bársonyszemű borbála 2011.11.12 17:15:31
@orvian: Kedves orvian! En nem vagyok magyar allampolgar, de egyutt erzek veletek.
bársonyszemű borbála 2011.11.12 17:36:06
@NA YA!: Esetleg egyik sem, de azert drukkolok nektek, polgartarsak, hogy jojjetek ki a szarbol valahogy. Hajra Magyarorszag, hajra magyarok! :)
Leléptem, nem hagytam mást, csak egy papírcetlit rajta egy rövid üzenettel.    Üdv Mindenkinek!   Ma találtam rá erre az oldalra, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem leírom eddigi egyetlen szakításom tanulságos történetét. Nem lesz rövid, de úgy gondolom,…..
Könyvesblog >>>> A Spiró György: Drámák, Átiratok 1., Scolar, 2008, Budapest, 260 oldal   Egy ismerősöm mondta nemrég, amikor a Fogságról beszélgettünk, hogy szerinte Spiró György sokkal jobban olvas, mint ahogy ír. Ezt, amellett hogy nem értettem vele egyet,…..