Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kom Szom-Ol

22 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dzsucse harcosai Boldog 102-t! 2013.01.02 16:39:50
Mi magunk is megünnepeltük az új évet -természetesen a Dzsucse időszámítása szerint. Fogadjanak az elvtársak egy rövid összefoglalót a Népi Korea újévi ünnepségeiről: ..
Kom Szom-Ol 2013.01.07 19:24:12
@Rókakígyó: Természetesen a Népi Korea munkás népe mindent, hangsúlyozom, mindent elő tud állítani, természetesen nem herdáló módon, felesleget előállítva, hanem annyit, amennyit a Szongun, a Dzuscse, valamint dolgozó nép szükségletei megkívánnak.
Visszatérő olvasóink, elvtársaink tudják, hogy mily fontos egy közösség, ország, nép vezetőinek helyes megválasztása, mint ahogyan az a Népi Koreában is történik. Mi itt ebben a virágzó népi demokráciában megbecsüljük elődeinket, szüleinket, és ezért is tartjuk helyesnek,…..
Kom Szom-Ol 2012.12.26 19:04:30
@Rókakígyó: elvtárs, kérem ne üljön fel a munkatáborokról szóló imperialista propagandának!

A lehaladóbb népi demokráciával megismerkedni szándékozó magyar elvtársaknak természetesen van lehetőségük tanulmányozni pártunk motivációs módszereit, de azt nem tudjuk garantálni, hogy ők vissza is akarnak térni az maguk mögött hagyott ún. kapitalizmusnak nevezett rablógazdálkodásba, ha egyszer megismerkednek a Dzsucse és a Szongun eszmékkel...

Mindazonáltal minket örömmel tölt el, hogy az önök vezetőinek úgynevezett unortodox konzervativizmusa erősen hasonlít az ortodox kommunizmusra.
Kom Szom-Ol 2012.12.27 14:41:02
@yard: Elvtárs, gyönyörű történet. Köszönjük, hogy megosztotta velünk. Az ilyen történetek is mutatják, hogy a mégoly nehéz sorsú népek is, mint a mieink, ha összefognak akkor könnyedén legyőzhetik az imperialista bábkormányok katonáit!

Ez világosan mutatja, hogy a Szongun eszme a éles harci helyzetben is tökéleten működik.

Éljen és virágozzék az örök és elpusztíthatatlan barátság a Népi Korea és Magyarország közt!
Kom Szom-Ol 2012.12.27 14:51:41
@felcsúti kimdzsongil fan club: nevetséges középkori babonákra épített, gúnyolódásnak szánt fenyegetése lepereg rólunk. Méghogy Ön mellé a pokolba, nohiszen'!

Bár tiszteletben tartjuk a vallásokat -ezt bizonyítja, hogy a Népi Koreában mindenki szabadon gyakorolhatja választott vallását, ha igazán szeretné...- mindazonáltal a Dzsucse eszme nem ismeri a pokol, a mennyország fogalmát, így a népi Korea lakosságának elméjét nem is mételyezik ily gyermeteg bolondságokkal.

Keresztény közösség Phenjan-ban: www.youtheca.com/data/post/21/21/cafe_bulletin_645.jpg

Ortodox pópa Phenjan-ban: www.travelblog.org/Photos/4367598
Az Észak Koreai Hírügynökség, valamint az imperialista kézben tartott külföldi sajtó is beszámolt róla: vezetőink és népünk nagyobb büszkeségére végre sikeresen sikerült pályára állítanunk a természetesen totálisan békés, polgári célokat szolgáló műholdunkat. Az…..
Kom Szom-Ol 2012.12.18 08:59:23
@wilson77:

Elvtárs!

Őszintén remélem, hogy maga nem ül fel a japán-és amerikabarát magyar sajtó (elsősorban az Index.hu) lejárató cikkeinek, és elszántsággal, hűséggel védelmezi a Népi Korea csodálatos technológiai és társadalmi vívmányait!
...hogy népünk Kedves Vezetője, a Nagy Vezér gyermeke, a Bölcs Elvtárs édesapja egy éve nincs velünk. Pártunk és népünk, valamint a világ békeszerető közössége gyászolja őt, kinek irányítása alatt a Népi Korea egy valódi progresszív állammá vált. Elvtársak! Tartsuk…..
A totálisan békés célú polgári műholdunkat az űrbe juttatni szándékozó rakéta kilövését úgy néz ki, elhalasztották az ezen a csodálatos technikai kihíváson dolgozó mérnök elvtársak. Információim szerint a rakéta 1-es fokozatának üzemanyag-ellátásával akadtak…..
A Dzsucse harcosai Gangnam Style 2012.12.07 05:42:00
Következzen egy dal, mely természetesen nem a szöuli aranyifjak életéről szól, hanem Kim Dzsong Szuk elvtársnő méltó örököseiről, "Gangnam asszonyai" címmel. Kellemes zenehallgatást kívánok önöknek, Elvtársak! ..
Az imperialista sajtóban megjelent állításokkal szemben a Népi Koreában igenis kiváló az egészségügyi ellátás, s a párt gondját viseli fogyatékkal élő honfitársainak is, mi valóban "senkit nem hagyunk az út szélén", ellentétben a kapitalizmus egészségügyi…..
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
Kom Szom-Ol 2012.12.05 18:35:58
@Lencsés lstván: hát itt vagy, te jómadár..... :D Ehhez mit szólsz, faszfejkirály? hvg.hu/itthon/20121205_Elfogadtak_keretszamok
A Dzsucse harcosai Hadgyakorlat 2012.04.25 18:55:00
A Koreai Néphadsereg  Parancsnoksága hétfőn kiadott közleménye szerint népünk fegyveres erői hamarosan farkasszemet nézhetnek a Lee Myung Bak-féle áruló déli csapatokkal. A Paektu-hegy árnyékában állomásozó Koreai Népi Belbiztonsági Erők parancsot kaptak, hogy…..
Kom Szom-Ol 2012.12.05 18:04:42
@wilson77: elvtárs, remélem örömére szolgál, hogy -egyelőre Szom Ki-Van elvtárs nélkül, aki bizonyos okok miatt egy megnevezni nem kívánt helyen tartózkodik- újra rendszeresen beszámolok Korea mindennapi történéseiről, s természetesen időnként némi ideológiai iránymutatásban is részesítem magyar elvtársainkat.
Kom Szom-Ol 2012.12.05 18:07:15
@_Toto_: A "kollaboráns déliek", -ahogy az elvtárs nevezte az imperialisták által igazságtalanul elszakított déli országrészünk sportolóit- természetesen nem jutnak hozzá olyan kiváló képzéshez, mint a Népi Korea sportolói.
Kom Szom-Ol 2012.12.05 18:08:10
@Ardarik: sajnos erre -legjobb információim szerint- egyelőre nincsen lehetősége, elvtárs. Amennyiben változás áll be hazánk biztonságpolitikájában, arról értesülni fog.
Sajnálatos módon sokáig nélkülözni kellett a magyar elvtársaknak a Csollima blogot. Sok minden történt az elmúlt időszakban a Népi Koreában...sajnos elveszítettük Kedves Vezetőnket, Kim Dzsong-Il elvtársat...ne várják tőlem, hogy szavakba és karakterekbe tudjam önteni a…..
A Reuters vezető fotósa, Petar Kujundzic készített "nem annyira rejtett" fényképezőgépes felvételeket az Országos Népi Gyűlés Házába vezető útjáról. A KKP 18. kongresszusának meghitt pillanatai. Mellékesen megjegyzem, hogy pont ilyen géppel szokták Az igazi Mao szerzőinek…..
Tudják, különösen nehéz ennyi idő után újra Önök elé állni, de ami kötelességünk, azt kérdés nélkül kell megtenni. Nem hanyag mulasztásból adódóan nem jelentkeztünk, avagy tiltás miatt. Nem volt lehetőségünk folytatni a kommunikációt, részint a kül-, részint a…..
Kom Szom-Ol 2012.04.25 13:58:38
Kom Szom-Ol 2012.05.05 22:07:03
@_Toto_: elvtárs, ne csüggedjen, a kapitalizmus olyan, mint egy múló megfázás! Ne feledje, a történelmet nem években, évtizedekben mérik! Eljő a nap, mikor az imperializmus talmi csillogásában hanyatló nyugati világ rájön, hogy csak és kizárólag a dzsucse eszmeiségével tudnak minőségi életet teremteni!
Kim Dzsong Un -a Koreai Munkáspárt főtitkára valamint a Népi Korea Nemzeti Védelmi Bizottságának első titkára- külföldi pártvezetők gratulációját fogadta április 13. és 16. között. Több meghatározó politikus mellett Renato Ravello, a Brazil Kommunista Párt elnöke és annak…..
Szeretettel üdvözlünk minden Totalcar olvasót és TCTV nézőt! Ez a poszt egy kis sorozat első része, melyben megpróbáljuk kicsit részletesebben bemutatni azt, hogyan készül a Totalcar tévéműsora. Bár az utazás, melynek keretén belül mindez megtörténik, nem volt éppen…..
Egy Chanel a diktatúrában is Chanel Attól még, hogy az egy főre jutó GDP nem éri el a kétezer dollárt, lehet kereslet a luxuscikkekre - gondolhatták Észak-Koreában, amikor megnyitották első luxusáruházukat. Valószínűbb forgatókönyvnek tűnik azonban, hogy egyáltalán nem is…..
Tegezni foglak téged is, mint az emberek emberét, ami okoz ugyan nekem némi nehézséget, hiszen konzervatív lennék a kérdést illetően, én még a házunk elé piszkító ebet is magázom, kutya úr, talán szíveskedne más portája elé szarni, ha kérhetném, de a művészetek nagy…..
Az előző posztban is említett nagyszerű évforduló remek alkalmat kínált a szorgalmas koreai polgároknak, hogy táncmulatságokat tartsanak a Kedves Vezető tiszteletére keresztül-kasul a népi Koreában. Következzék egy rövid beszámoló a jókedvű, vidám mulatságokról:…..
Kom Szom-Ol 2011.01.04 19:26:21
Igazán megható, ahogy MagyarZiZZi és Áldottgyermek elvtársak őszinte szeretete és tisztelete árad a Kedves Vezető felé. Az ilyen pillanatokért éri meg a magasba tartani a Dzsucse zászlaját!

(
@áldottgyermek: ízléstelen tréfáját természetesen ignorálom. A háromnapos ideológiai képzésre (level1) szóló meghívóját a phenjan-i elvtársak most küldték ki.

Amint hallom magának nem ez az első ügye. Fiatalember, szedje össze magát!)
Kom Szom-Ol 2011.01.04 19:54:56
@áldottgyermek: sajnos néha az embernek -még ha mégoly nagy és bölcs is, mint a mi Kedves Vezetőnk- néha alkut kell kötni népe boldogulásának érdekében olyan államokkal is, melyek politikája nem mindenben elfogadható egy progresszív gondolkodó számára.
Kom Szom-Ol 2011.02.21 16:49:55
@MagyarZizzi: Elvtársnő! Kérem, ne inogjon meg bizalma. A héten már ismét új poszttal, posztokkal jelentkezem.

Az elmúlt két hónapban a kapitalisták-imperialisták elraboltak, kizsákmányoltak... Nem is folytatom, szörnyű történet.

De a Dzsucse eszme él, és virul kis hazánkban.

Remélem Szom Ki Van et. is visszatér nemsokára.
Ilyen elnököt szeretnék.... :)Blueberry Hill -Performed by Vladimir PutinBónusztrekk: kattide. ..
Kom Szom-Ol 2011.02.13 15:32:03
@urban indian: Putyin et. letért az útról. Sajnálatos. :(
Január 8-án tartja 28. születésnapját Észak-Korea leendő ura Kim Dzsong Un, a sokat betegeskedő Kim Dzsong Il államelnök legkisebb fia. Bár az ünnepségek fényét beárnyékolta, hogy tavaly december elején vagy szabotázs, vagy az elöregedett sínhálózat miatt kisiklott a Kínából Phenjanba tartó…..
immortalis Feljelenteni Tilos 2010.12.30 15:07:00
Vajon ki lehetett, aki felnyomta a Tilost? Szerintem ő, itt. nyman válasz | megnéz | könyvjelző 2010.09.03 09:24:34 (351) http://tilos.hu/archivum/listen.php?file=2010/09/02/1730.m3u…..
Kom Szom-Ol 2011.01.03 17:15:01
@urban indian: szerencsétlen elnyomott városi őslakos barátom! Kellő tisztelettel idézném Önnek _Szom Ki-Van elvtárs szavait e témában: "Óvakodjunk kérem az elhamarkodott és eltúlzott reakcióktól! (...) Ám ami ennél is fontosabb, bánjunk csínján az ítéletekkel és még inkább a kritikákkal. Mi olyan helyről származunk, ahol ilyet egyedül a Párt fogalmazhat meg. Hova süllyednénk, ha csak úgy mindenki megfogalmazhatná a maga kis szuverén véleményét? Akkor már rögtön ne alakítsunk kis terápiás csoportokat, ahogy az imperialisták teszik, kigúnyolva a materializmust minden szinten?"

csollima.blog.hu/2010/11/29/a_nepi_korea_kesz_minden_aldozatra

Ideológiai továbbképzésük érdekében várjuk önöket a csollima.blog.hu -n, ahol bepillantást nyerhetnek a leghaladóbb ideológia részleteibe, és egy távoli, önöknek talán kicsit egzotikusnak tűnő ország mindennapjaiba.
Kom Szom-Ol 2011.01.03 18:28:41
@urban indian: Magyarország valószínűleg a fallosz rossz oldalára kerül, ez kétségtelen. Ezért is várjuk Önt az igazi népi demokrácia egyetlen hiteles magyarországi fórumán. Nálunk sokkal jobb lesz Önnek is, elhiheti.
Míg a "fejlett nyugaton" ősi babonák vak követésének álcázott konzumfesztiválokat tartottak december 24-én, addig a népi Korea inkább megünnepelte Kim Dzsong Il elvtárs főparancsnokká választásának tizenkilencedik évfordulóját. Ezen jeles alkalomból az Észak Koreai…..
Nem győzzük elégszer hangsúlyozni: az elnyomó nyugati rezsimek és bértollnokaik által sulykolt propaganda ellenére a népi Korea és  vezetői a haladó szellemű országok közt nagy elismertséget és tiszteletet vívtak ki. Ezt igazolja, hogy dél-amerikai barátaink, a peruiak…..
Mandiner blog A KDNP vajon mi? 2010.12.27 11:11:00
A Csehszlovák Kommunista Párt helyzetéről szólva Leonyid Brezsnyev úgy fogalmazott: a nagypolitika mélyszerkezete, a béketábor karakterrajza, politikai természete csak e két lehetőséget kínálja számukra: szövetség vagy felmorzsolódás. „Önök is tudják, hogy a…..
Kom Szom-Ol 2010.12.27 17:44:28
@gudmen: a google a barátod: www.baon.hu/bacs-kiskun/kultura/betlehem-es-kalocsa-testverek-lesznek-332270
kalohirek.hu/hir/kalocsa/2010-10-05/33288/kalocsa_testvervarosa_lehet_betlehem

Semjén szervezkedett Betlehem-ügyben.

A Romsics vs. Bagó ügy minimum necces. Romsics rágalmazott? Lehet. Bagó fenyegetőzött? A nyilvánosságra került hangfelvétel alapján úgy tűnt, igen. Bagó ment a levesbe (majd brüsszelbe),semjén jött, romsics kiszállt a politikából. A bíróság Bagónak adott igazat,3 vagy 4 év után.
A Dzsucse harcosai Korea állatai 2010.12.16 07:18:00
Mint arra jelen blog szerzői igyekeznek rávilágítani, a népi Koreában ugyanúgy, sőt, ha lehet magasabb minőségben zajlik az élet, mint a hanyatló nyugati társadalmakban. Virágzik a  tudomány, tudósaink, a Dzsucse eszme jegyében erejüket megfeszítve dolgoznak.  Az Észak…..
Kom Szom-Ol 2010.12.27 14:06:16
@bl: bl Elvtárs, üdvözölöm önt _Szom Ki-Van elvtárs nevében is.