Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plakatmagany

22 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon is nagy sikerrel futnak a szereplők szivatására kiélezett tévés valóságshow-k, gondoljunk csak a Celeb vagyok, ments ki innenre, vagy a pár éve futott Rettegés fokára. ha az undorító dolgokat evő celebeket nézve arra gondolt, hogy ez azért elég durva - hát, azt nem…..
plakatmagany 2015.02.04 12:32:06
A Bors infói szerint a nagy átalakulás közepette a köztévénél elsunnyogták Fábry Sándor új szerződésének aláírását (pedig azt a rongyos 440 milliót csak ki lehetne gazdálkodni az évi 80 milliárdból, ugye), így jelenlegi állás szerint nem lesznek újabb humorbonbonok a…..
Ezt a kétes ismertséget is a visszájára lehetne fordítani... nem is olyan nehéz. Csak néhány közutálatnak örvendő pofát kell mellé tenni. Rögötn ő lesz az aranyos... médiahekk. Sült.....
Kirúgták Ómolnár Miklóst, a Story és a Best bulvármagazinok főszerkesztőjét, akit a magyar bulvárújságírás egyik megteremtőjének tartottak. Utódja Szalai Vivien lesz, aki eddig is a Story magazinnál dolgozott, de főleg bulvárkönyveivel, többek között a Stohl Andrásról és…..
Az európai együttműködés kereteinek újragondolására késztetheti a múlt heti választás az országok vezetőit. A legelső probléma már eleve ott van, hogy az országok vezetői más-más dimenzióban élnek-gondolkodnak. Nagy számossága okán maga az Európát alkotó lakosság is…..
Holnapután lesz a nap. A választási nap. Nagy érdeklődés nincs, mert ugyan a politikai agitátorok csúcsrajáratott üzemmódban működnek, a közvélemény döntő részét nem érdekli a választás, fejünk fölött döntenek rólunk – nélkülünk. Nem véletlenül szólalt meg Sólyom…..
Rohamléptekkel közeledik a választás. Mindenki egyre több hülyeséget beszél, se füle se farka baromságokat, a cél egyértelmű, meggyőzni az embereket... ő... tényleg gondolkozzunk el ezen, hogy kinek, miről kellene meggyőzni a választók többségét...  A Fidesz az mtva…..
Arról gondolkodtam a KLIK kapcsán nyilvánosságra került jelentés miatt, hogy ez az egész kormányzás ilyen, mint a klik: semmi sem számít, csak az orbánosság. És minél közelebb vagy orbániához, annál inkább érvényesül ez a szempont, mint mindent eldöntő mérleg. Ha Orbán…..
Namost akkor mért nem jön az, hogy az lmp, meg együttizé, meg nem tudom ki még, indítsanak egy weboldalt, ahol az istenadta nép webileg voksolhat, hogy kit szeretne közös ellenzéki min elnöknek? Kérném az ellenérveket! ..
Namost egyrészt megkérném a Tisztelt Olvasót, hogy értékelje a címben rejlő ritmikát - köszönöm - másrészt nézzük meg, miről van szó. Egy emberről, aki lesz, meg egy bukásról, ami lesz. Ez nem puszta remény, hiszen, akárki, aki józanul fel tudja mérni az utca hangulatát,…..
Azt hiszem a közelgő választások előtt érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen óriásplakát-ötlettel kéne előállni. Az egyik kézenfekfő megoldásnak tűnik, hogy az orbáni rendszer megismert, ellenszenves, tehetségtelen és talpnyaló alattvalóit állítsuk pellengérre, vagyis jól…..
Komoly történelmi vívódás ma értelmezni 2013 őszén, Orbán Vikor, a demokráciát több fronton is támadó miniszterelnök „háborús” beszéde nyomán, hogy hol is tart ez a magyar szabadság, amely Szent István királytól Mátyásig, török hódoltságtól moszkvai befolyásig…..
1. Amikor mi gyerekek voltunk és még volt előbb Bene, aztán Fazekas, meg Törőcsik, meg Nyilasi, még nem volt se akadémia, se Fidesz-megesz, se Csányi páváskodó emellesz. Se kötelező napi tesi, mégis reggeltől estig rúgtuk a labdát... 2. De már akkor is gond volt, hogy a…..
Nincs annál irritálóbb, mint amikor egy volt ős-demokrata, a PDSZ volt elnöke, aki valódi harcot folytatott a pártállami iskolai háttér-rendszer lebontásáért, sokszor személyesen is segített az akkori demokratikusan gondolkodó, ezért nem ritkán háttérbe szorított,…..
Fidesz Fi és de nélkül Szokásos fidesz ekézésem alapja, mintahogy legutóbb és azelőtt is derekasan bevallottam a totális kiábrándultság. Gyurcsány-csapat leváltásáig, és még azután egy-két hétig nem volt kétségem afelől, hogy ennek az országnak jót fog tenni a Fidesz...…..
Minket 60 valahányban születetteket rettent meg igazán a Fidesz gátlástalan politikai (le)szereplése, cinikus és aljas kommunikációs porhintése, egyre átlátszóbb píárra és reklámra idomított bohóckodása, ami mögött kezdjük sejteni szorongással, semmi más nincs, mint egyes…..
"Mi fidesz bajban vagyunk. A korona ugyan jól áll a zakóhoz, de mintha kezdene kiderülni, hogy nem szeretnek minket. Há' de mé' nem? Mi jót akarunk! Mi megmondjuk azt is, mi a jó. Megmondjuk, ki van velünk, ki az ellenség. És mi vagyunk az ország, mi vagyunk a fidesz, mi vagyunk a…..
Szavakra koncentrál a fidesz-agy. Mondani, mondani, lebeszélni, elvenni a levegőt - az ellenség az ördögtől van. Ugyanakkor nézzük meg ezeket a végrehajtókat, akik a királyt szolgálják, szagolják az ízlését, próbálnak nagyon ott lenni. Nagyobbat álmodni. Jól teljesíteni.…..
Elképesztő zavar uralkodik a közbeszédben - ezzel együtt a fejekben is, hogy mi is ez a szociáldemokrácia. Baloldal. Elvileg mondhatjuk, hogy valamiféle szociális tőke-irányította társadalmat jelent, csak ezzel is az a baj, hogy igazából nem működik. Sose működött. Se a német,…..
Megint van egy ötletem... Az ellenzéki pártok, és mindenki, aki kicsit is érzi azt a veszélyt, amit az Orbán-féle politikai stílus jelent a magyar demokráciára, minden, a Fidesz által indított sajtó- vagy egyéb politikai polémiát, megnyilatkozást, média-szereplést kezdjen azzal a…..
Jelen állás szerint, ha a regnáló politikai pártokat vesszük sorra, az általános kiábrádultság és fidesz vízfejűség mellett szinte az előadás elhanyagolható szereplőivé züllöttek az ellenzéki pártok, az ún. baloldalnak csak az a konc van, ami az emberek…..
Ez a bejegyzés arról fog szólni, hogy Horn Gyula népszerűségét nekrológjaiban a "kisember" imázsával magyarázták. Ennek apropóján kellene elgondolkozni mai miniszterölnökünk (mármint kié?) imázsáról és fölidézni, hogy mennyire itt lenne az ideje Orbánnak tanulni a…..