Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nasri

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mérai Katalin Mai Ebéd:) 2011.02.26 12:28:00
Mostanában kicsit még zaklatottabb és sűrűbb volt az élet mint általában, éppen ezért úgy gondoltam, hogy szeretném magunkat meglepni valami nem szokványos szombati "végre nyugiban együtt vagyunk" ebéddel. Na azért természetesen az is szempont volt, hogy most, hogy végre…..
Mérai Katalin csupa-csupa könyv:) 2011.01.08 01:48:00
Ezzel is egy adóságot törlesztek:) Ugyanis maga az olvasás még 2010. decemberében  volt, csakhát nekem is év vége lévén, kicsit nehezebben jött össze minden. Nem nagyon akaródzott időt találni, ha meg igen, akkor inkább mindíg közbejött valami:)))) de elkészült és…..
Tehát! Többen vannak közzületek, akik már ilyen-olyan fórumokon "követelőztek", hogy végre legyen közkincs a könyvbemutató anyaga. Mivel azt gondolom, hogy kedvcsinálásnak éppen elég ennyi, és egyúttal nem szerettünk volna belebonyolódni a vágás közben esetlegesen…..
Nagy meglepetésemre és nagy örömömre megkeresett engem a Galaktika  Könyvkiadó, hogy most megjelenő könyvük bemutatóján én olvassak fel néhány részletet. Mielőtt igent mondtam volna azért kicsit utánanéztem és ezt a videót találtam. Nekem tetszik. Mindenkinek szeretettel…..
Ilyenkor karácsony előtt Én már javában azon töröm a fejem, hogy milyen apró sütiket készíthetek az ünnepi asztalra, nem titkorva azt, hogy nassolásra csábítsak vele mindenkit, mert hát a "bűnbeesés" is többen jó:) Tavalyi karácsony volt az első, ahol Fanni…..
Mérai Katalin Boldog Karácsonyt 2010.12.13 15:15:00
MEGHITT PILLANATOKAT,ÉDES KARÁCSONYI VÁRAKOZÁSTÉSSOK APRÓ FIGYELMESSÉGET KÍVÁNOK MINDENKINEK!                    Mérai Katalin..
Kedves Barátaink!2010. december 17-én délután 5 órától a WestEnd City Center 1. emeletén találkozhattok velünk, hiszen a Class FM Karácsonyi kitelepülésén Garami Gabival szeretettel várunk benneteket.Ezt az interjút a rádió nem közvetíti, úgyhogy akkor, abban a pillanatban…..
Kedves Barátaim!     Kérlek benneteket, hogy az általam nagyon kedvelt Arany Tamás - itt mint zeneszerző -, valamint Vadkerti Imre előadásában felcsendülő "Rólad szól a dal" című remekműre minél többen…..
Szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe kedves kollégám és barátom előadását, melynek bemutatója 2010. december 17. este lesz a Thalia Színházban.Ha valaki nem tud esetleg eljutni, már 2011. januári előadások időpontjai megtekinthetők a színház honlapján.Esetleg egy…..
 ..
Mérai Katalin Beköszönő 2010.12.06 14:45:00
Szeretettel üdvözlünk minden idelátogatót!Remélem hasznos információkkal tudunk majd szolgálni nektek ezen a blogon keresztül. Pillanatnyilag még szerkesztés alatt áll a blog, de örömmel veszünk minden segítséget az oldal bővítésében, éppen ezért a merai.katalinblog@gmail.com…..