Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vegyélvissza!

9 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt itt ez a Wekerlei Napok szeptember elején, amit mi (joggal) csak WFK-ünnepnek szoktunk hívni. Atesz sokszor sok posztban megemlékezett már ezekről a jeles napokról, de most egy igazán ízletes falat következik az idei mulatságról. Történt, hogy vasárnap este úgy nyolc óra…..
 A Wekerle-telep neve sok kisgyermek számára még ismeretlen fogalom, de létezik egy Kabócza, aki - ugyan játszóterek segítségével tájékozódik a világban - a Határ útnál irányba állítva biztosan felismeri a Wekerle-telep közepén elterülő jóféle Kós Károly teret.Igaz,…..
...az ősz, igen, ennek örülök ennyire, amire nem gondoltunk volna évekkel ezelőtt, amikor az ősz, a szeptember a nyári szünet végét jelentette, igen, valaminek a végét, ami mindig rossz érzésvilágot ültet a lélekre- főleg ha az a lélek még fiatal. A nyárvég pont ilyen cezúra…..
..
Vegyélvissza! 2012.07.21 12:17:52
Az egész úgy indult hogy 2012.03.29-én egész nap nyaggatott a Doki, hogy az előző napi Pivózáson felbuzdulva kísérjem el üveges Nagyárpit (azaz Sklepnit) venni otthona. Kell belé a futás után. Mivel a pályázat leadást eltolták a délután folyamán, nagy nehezen rábólintottam.…..
Elveszítette a "Kishombár" megnevezést Vegyélvissza, a WFK ipari formatervezője. Ma hajnalban ugyanis megszületett a Doktor és Doktorné, azaz Elemér és Zsuzsi kislánya, a WFK első, születésétől kezdve tagsági igazolvánnyal rendelkező  czukkinája. Az MTI és a WFK…..
Reggel óta elemzek, értékelek, írok, vágok, szerkesztek, javítok, módosítok, újraírok, átírok... egy jó munkapéntek. És mi tart ilyenkor lelket a gyöngéd hombárban? Mi az, ami miatt a lassan elszállófélben lévő gyomor még megnyugszik, amitől a szétfáradt agy újabb…..
Igazi, csípős február volt, nem olyan, mint amilyennek a mostani 29.-e ígérkezik. A délutáni esőcseppek után maradó nedvesség visszatükrözte a körút fényeit, amint az esti szürkületben a két fiatal srác egymás mellett, vállvetve haladt a Nagykörúton. Kb. egymagasak voltak, az…..
Vegyélvissza! 2012.03.06 08:35:57
@Tbátya: A sorszámot osztó gép mechanikus, kék henger alakja van és egy arany oroszlán figyel rajta.
Itt van, bizony! Még nem harsány, még nem sziklaszilárd, de azért már beköltözőben van Wekerlére: A TAVASZ. Kedd este még támadott egyet az ostoba, megkeseredett tél, hóval öntözve utoljára a széles platán-övezte sétányokat, kis közöket és felújított parkocskákat a…..
A WFK ezúton is köszönetet nyilvánít Fényes Tominak, aki áldozatot mutatott be az informatika isteneinek, így azok megengedték, hogy kikerüljön a saját fejlécünk a blogra! Továbbá köszönet a tegnapi focin produkált föld-levegő rakétáért, ami az ellenfél kapujában landolt!..
Jubileumi, 10. Tavaszünnepére készülhet idén a WFK geográfus frakciója. A szép hagyományról tavaly már írtunk, e mostani poszt inkább kérdésfelvetés, közvélemény-kutatás. Hol legyen kivitelezve az idei szeánsz? Miközben a tavasz még fényévekre, az egyszeri posztoló minden…..
Aki nem nyelt CHARRO-tH. Iván portréja a születésnapos edzőlegendárólCsak pár név kapásból: Idősebb Sütő Attila, Pusztai József, Sütő László. A '60-as évek Corvin Gombfutball-ligájának megannyi élő legendája. Az örökkévalóság futballmesterei. Hol van már ez az…..
Percekkel ezelőtt ért véget a VÁTI TTÉI-n első ízben lezajlott "Ki lesz a pácban" elnevezésű hermelín grand prix. Bár az előzetes esélylesések döntetlen körüli eredményt jósoltak, hogy a magyar futball NB1 jól ismert frázisát idézzük, ám maga a verseny végül…..
A hír gyors, rövid, de annál örömtelibb. Ma délután Tagai Gergő barátom megvédte doktori disszertációját az ELTÉn. Summa Cum Laude, persze (remélem így írják), de hát nem is vártunk mást. Ő egy ilyen arc. Állítólag izgult is. Ez nem látszott. Gergő nem wekerlei, ámde…..
Egyszer már elbuktam ezt a bejegyzést, úgyhogy itt a második próbálkozás:Jön a tél, az élet és az alkoholos italok körforognak tovább, jön a barna sör és a forraltbor uradalma. Ezért is jut eszembe ennek az időszaknak a totális ellentettje, a nyári fröccsszezon.Ez év (2011)…..
Ezzel a szalagcímmel nyitott az index-kultur a 2006-os budapesti Velvet Revolver koncert másnapján. Idén nyáron ismét hasonló hangulatban voltam... Egy pacalpörkölt receptjének margójára:   Nyár volt. Péntek, és meló után. Andrissal rohanunk haza Fábihoz, mint az őrültek.…..
Petőfi Sándor: Szerelem és borAzt mondom, amit mindig mondok: Ne háborgassanak a gondok, Ne háborgassanak bennünket! Legyen vidámság, tréfa, nesz; Ifjak vagyunk és ifjuságunk Idő jártával odalesz.Járjunk a szerelem kertében, Virág ott nyílik minden lépten; Ha meg talál tüskéje…..
...hát a focinak is vége lett vasárnap este, Balázsék sztahanovista arcok, szűk két órát nyomtunk, a végén kiköptem a tüdőm is, Andrison is csatakosan lóg a fehér Milan away-mez, rajtam meg a Totóajándék Gyöngéd Barbáros 30-as. Az őrmezői baráti kör még élcelődve…..
Itt az ősz, és ha itt van akkor az tavasz reloaded. Halványabb színekkel, fakóbb napfénnyel, a télbe áthajlás felé meginduló természet szomorkásság-akcesszóriáival, de azért alapvetően mégis szépséges méltóságban. Már többször is említettem, hogy mióta 2007 őszétől…..
Skacok, Doki talált hozzánk való sportot. Én már előre borítékoltam, hogy Totó benne lesz, hisz a petanque-ról van szó. Igazi trottyos, tatás sport, majd a Koós téren toljuk, amikor már nem tudunk átmászni a Deákgimibe... Dokinak inspirációként ajánlom a képet a délutáni…..
Ma reggel e-mail fogad Turcsi barátomtól, a magyar animáció Lionel Messijétől. Ez a kép volt a tartalma! Miután visszamásztam a székemre, feljöttem ide leközölni.....
Vegyélvissza! 2011.08.03 08:33:29
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} Katalónia fővárosában, a Valencia utcai edzőközpontban készül az utóbbi időben kudarcot kudarcra halmozó argentin válogatott a szeptember…..
Vegyélvissza! 2011.07.25 10:30:45