Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shadowman1

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
F-22 Total Air War & F-22 Air Dominance Fighter   Az F-22 Total Air War, az F-22 Air Dominance Fighter az EF2000 által kitaposott ösvényt követik. Az EF2000-nél használt motor fejlesztett változata működik a játék felszíne alatt. Ennek köszönhetően, aki ismerte az EF2000-et, az viszonylag…..
EF2000   A soron következő alany a Digital Image Design által fejlesztett, 1995-ben megjelent EF2000. Ez a még fejlesztés alatt álló európai vadászgépet választotta főszereplőnek, ami már a TFX-ben is helyet kapott. A Typhoon nevet később kapta csak az Eurofighter, ezért a játék EF2000 címmel…..
shadowman1 2023.09.06 12:04:39
@molnibalage: Hehe.
Ezért fogom először ezt repülni és utánna a Falcon-t. 9-)
Ez utóbbi egyébként is klaszisokkal nagyobb bili konfigot tartalmaz, így kell "kis" idő amíg hozzászokom.
Van valami link amin elérhető még a reloaded verzió?
Mindenhol csak a combatace van meg az pedig már nem él. 8-(
shadowman1 2023.09.06 15:21:10
@molnibalage: Köszi, azt +köszönném.
Na ennek utánanézek otthon, mert nekem meg az rémlik hogy anno még talán leszedtem valahonnan.
Ráadásul ha jól emléxem akkor patchek is vannak hozzá.
U.S. Navy Fighters, Jane’s Combat Simulations: U.S. Navy Fighters ’97   US Navy Fighters (USNF) 1994 novemberében jelent meg, ekkoriban PC a hardverek fejlődése fénysebességgel zajlott. A US Navy Fighters megjelenése már a CD-ROM korszak kezdetére esett. Ez volt az első CD-n kiadott szimulátor,…..
Egy darab egy fotóból, amiről talán nem azonnal világos, melyik típus lesz a következő, hosszú ismertető tárgya, de annak ellenére is egy jellegzetes részét mutatja meg, hogy építés közbeni kép, és fekete-fehér ráadásul. (Elvileg a képkereséssel nem lehet megtalálni, miről van szó, de az amúgy is…..
shadowman1 2023.06.12 11:13:44
Tornado   A soron következő alkotás az 1993-ban kiadott Tornado, aminek fejlesztője a Digital Integration (a továbbiakban DI), a kiadója a Falcon 3.0 szimulátort is jegyző Spectrum HoloByte volt. Ez utóbbi jelzésértékű volt arra vonatkozólag, hogy mire számíthat a játékos, hogy a Tornado az arcade…..
TFX   Az 1993 végén megjelent TFX (Tactical Fighter Experiment) egy igen furcsa összképet mutató alkotás. A kortársak többnyire szimulátornak tekintették, és ma is ebben a kategóriában szerepel a legtöbb weboldalon. Ezzel szemben néhány vonását leszámítva inkább arcade kategóriába sorolható. A…..
Előszó. A blog.hu terjedelmi korlátai és a szimulátorok komplexitásának növekedése miatt ebbe, és néhány elkövetkező epizódba csak egy játék bemutatása fér bele. Remélhetőleg a részletesség kárpótolja ezért az olvasót. A sorozat összes része a linkre kattintva érhető…..
Említésre méltó alkotások a '90-es évek légcsavaros szimulátoraiból   Ebben a fejezetben néhány olyan játék kerül sokkal rövidebb terjedelemben bemutatásra, amik tényleg csak szűk területen voltak egyediek, emiatt a fentiekhez hasonló részletes leírást nem indokolt véleményem szerint. Nem meglepő…..
Előszó A cikksorozat publikálását megelőzően az IDDQD gamer blog egy kétórás podcast keretében fogalakozott a szimulátorokkal, melynek a vendége voltam. Az adás a lenti helyen érhető el: https://iddqd.blog.hu/2019/10/30/checkpoint_5x20_harci_repuloszimulatorok Az podcastben sokkal több játékról…..
shadowman1 2023.02.24 08:51:04
@molnibalage:
Nagyon jó, várós lesz nagyon.
Csak egy kérdés még.
Strike Fighters?
Az F.1-est és F.1A-t követő, összes, a Royal Air Force által alkalmazott Lightning változat ismertetőjét tartalmazza a sorozat 7., félidei szünetet követő része. Épülnek kétüléses változatok is, miközben a típus elveszti, majd visszakapja gépágyúit. Megjelennek a szárny feletti póttartályok; a…..
Két különböző statisztikai összefoglalót is megnéztünk, milyen tendenciák, trendek, mozgások látszanak a tavalyi évben keringő phishing üzenetek terén...
shadowman1 2023.02.08 10:24:32
A maratoni hosszúságú 5. rész először bemutat egy szokásos, gyakorló felszállást egy kiképzőváltozattal, majd jönnek a Lightning műszaki részletmegoldásai, beleértve a radart is. Összefoglalva csak ennyi, egyébként nettó 12 oldal és 36 37 fotó. :) A sorozat első része ITT olvasható, míg az előző…..
shadowman1 2022.12.05 15:20:45
A Lightningot bemutató sorozat második részében még a P.1 jelzés alatt folyik a fejlesztés, amit az állami szervek egyelőre még inkább egy kutatási célokat szolgáló típusként tartanak számon. A változó és minduntalan növekvő igények különféle áttervezéseket eredményeznek, melyek egy részét…..
SZIASZTOK! HIÁNYOZTUNK? Ti is nekünk! Lassan beindul a blog újra! Az ehavi gyártörténettel kezdünk... Az izzólámpagyártás európai megteremtője, egy nyughatatlan orosz-zsidó mérnök, az első cionisták egyike Budapesten igyekezett lefőzni a legnagyobb európai vállalatokat. Hol legharcosabb konkurense,…..
shadowman1 2022.09.12 13:34:33
@Watchdog: Így szép az élet nem, nem kell félni, hogy alábbhagy a vásárlási "láz".
Az elmúlt évek fejleményei, így az MSPO kiállítások is meggyőzhettek minket arról, hogy milyen magasra tették a mércét Lengyelországban az ország biztonság- és védelempolitikai, ezzel együtt haderő- és hadiiparfejlesztési ambícióit illetően. Az ukrajnai háború kezdetét követően tett bejelentések…..
shadowman1 2022.09.12 09:39:14
@Kelepisti: Azért gondolom (remélem) nem csak az itthoni sajtót majszolják be(ha már ki nem jutnak ilyen helyekre), hanem tájékozódnak máshonnan is (ha nem hát innen) a minket körülvevő országok fejlesztéséről is így levonhatják a konzekvenciákat ebből is.
Az English Electric által tervezett, rögtön felismerhető, amolyan jellegzetesen angol formavilágú Lightning a kétszeres hangsebességre először képes vadászgépek közé tartozik. Mint ilyen, a létrejöttének története akár csavaroktól mentes is lehetne, hiszen feladata, célja látszólag világos. Ez…..
shadowman1 2022.09.02 13:31:16
Itt a blogon már sokszor esett szó az egyre terjedő akkumulátoros kisgépekről (elektromos kéziszerszámokról). A legtöbb esetben ez jó megoldást jelent, nincs több elvágott, útban lévő tápvezeték, nem kell aljzatot meg hosszabbítót keresgélni, teljesítményben pedig már ugyanazt nyújtják az akkus…..
Az Indiai-óceánban található Seychelle-szigetek lakossága a legkisebb Afrika államai közül. A Seychelle Köztársaság népessége alig 100 ezer fő, és a szigetek a 16. századik lakatlanok voltak. Jelenleg főként francia, afrikai, indiai és kínai bevándorlók leszármazottjai lakják. Az ország 155…..
A felkentek életmentő amulettje — nagy becsben tartották A kereszt használhatóságáról vagy tilalmáról nem ír a Biblia. A vezetőtestület mégis az alaptanítások között szerepeltetve a kereszt használata ellen érvel. Az Éleslátás és az Érveljünk könyvek is tartalmaznak szócikkeket a…..
Július 1-től megszűnt a 22 euró alatti termékek vámmentessége, mégsem változik szinte semmi...
A TFX pályázati szakasza a kacskaringós útja után lezárul, meglesz a nyertes. A politikai jellegű viták azonban tovább folytatódnak. A számos, komoly technológiai újdonságot tartalmazó típussal pedig közben bőven akadnak gondok, jelentős áttervezéseket szükségessé téve. A sorozat kezdő része ITT…..
shadowman1 2021.03.01 15:48:42
Krisztina története nem kevés tanulsággal szolgál, hiszen külföldről átmenetileg hazatérve megpróbált elhelyezkedni Magyarországon. Sikerrel járt, de a tapasztalatai nem túl szívderítők. Vajon mi kellene ahhoz, hogy a határátkelők tömegesen térjenek haza? Téged mi tudna visszacsábítani? Mikor…..
Az elmúlt napok egyik legfontosabb magyarországi híre az volt, hogy a kormány elszánta magát az orvosi fizetések jelentős emelésére. Jobb későn, mint soha – mondhatják erre az érintettek, azonban (mint oly sokszor) az ördög ezúttal is a részletekben rejlik. Méghozzá olyannyira, hogy a lépés akár…..
shadowman1 2020.10.07 11:28:57