Regisztráció Blogot indítok
Adatok
9289283d

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia Tibi!Sokat olvasom a blogotokat és nagyon tetszik. Jómagam is szoktam néha írni. Ezt a munkámat csak azért küldöm el, mert egy csomó ismerősöm mondta, hogy ezeket a gondolatokat nektek kéne publikálni. Úgyhogy teszek egy próbát.Olvassátok el, és ha gondoljátok, tegyétek fel.…..
9289283d 2011.01.11 09:46:04
@szaboarpi:

A kispolgári szóval vigyázzunk, mert tudtommal a századelő óta anyagi helyzetet jelöl. Na most itt meg pontosan arról volt szó, hogy néhány művész 5 óra alatt egy zöldteát fogyaszt, ami nem baj, csak akkor ne beszéljünk a művészek védelmében olyan pozícióból, mintha mindegyik krőzus lenne.
Nézzük, mi is a tribute zenekar! Olyan csapat, ami, minimum zeneileg, hűen akarja előadni egy a tagok által szeretett másik együttes dalait. Ez hol jól sikerül, hol nem. Az igazi tribute zenekar viszont külsőségekben is leutánozza az idolját. Úgy öltözködik, úgy mozog, úgy…..
Az Ektomorf még mindig lepukkant gyártelepen zenél, a White Lies furcsa szerelmi történetének főszereplője egy óriás csoki, a Neon Indian egy csajt szívat folyamatos zuhanással. A Scissor Sisters őrült jelenetekből álló, enyhén meztelenkedős klipjével egy kibontakozódni látszó…..
  Szimler Bálint a világmindenség leguncoolabb eseményén, a Magyar Filmszemlén robbant be a köztudatba. Nem mintha az ő COOL-faktorával nem tudott volna bármilyen mezőnyből kitűnni, így viszont a hatás nagyjából egy földrengéssel ért fel. A fiatal rendező egy könnyed…..
Enikő története a magyar népmesék COOL-osított változata – írtuk tavaly, és semmi okunk nincs rá, hogy változtassunk az álláspontunkon. Pláne, hogy a mese egyre csak folytatódik. Mert azt még csak-csak meg tudjuk magyarázni racionálisan, hogy Enikőnek annyira…..
Azért az jellemző Magyarországra, hogy egy ideje divat lett gúnyt űzni a hagyományos bölcsességből, amely szerint "a magyar lányok a legszebbek a világon". Ideje lenne feladni ezt az önsorsrontást, és felismerni, hogy nem csak a mi lányaink a legszebbek, hanem egyben a…..
9289283d 2010.12.09 15:03:12
www.youtube.com/watch?v=EUoVrQ9S8LE

Itt a csúcson, néhány év múlva!

Amúgy szerintem pszichológiai értelemben aggályos, hogy már idejekorán sokat gondol magáról.
9289283d 2010.12.09 16:17:29
@eric: és ha szuvas a bal felső hetes és a nagy szájméret miatt koncentráltabb a bűz?
9289283d 2010.12.09 19:56:22
@Mister Cool:

brühü-hü.
Tavaly arról beszéltünk, hogy Andris az orrunk előtt lett szemtelenül COOL kölyökből őrületesen COOL pasas. Nos, a fejlődés íve töretlen. Super Mario Andris 2010-re a COOL-ság hűvösen elegáns ágát választotta, és azt is szenvtelen arccal tudja végignézni, ahogy a legtutibb…..
Ahogy Tonyó, 2008 legcoolabbja is alapjáraton bőgette idén a coolmotort. Az ő képességeivel persze ez így is valahol a mega-, a giga-, és a terrakúl között van, de mi pontosan tudjuk, mi valójában a helyzet: a cooltigris ugrásra kész, egy őrült következő nagy dobással.…..
Ki ez a srác, aki éjszaka fekete macskaként járja Budapest utcáit? Aki Screamin' Jay Hawkins és a Horrors összes ördögi trükkjét az ujjaiban tudja? Aki nélkül nem létezne az Evil Men Have No Songs? Akinek egyedi stílusa, gótikus megjelenése a legvagányabb egész Budapesten? Azt…..
Ilyen az, amikor fényes nappal, a város kellős közepén robban fel egy igazi COOL-bomb! Szilvi először az utóbbi húsz év legkúlabb magyar filmjében tűnt fel, nem sokkal később pedig már a hazai kúlság két lábon járó apostola, Fabricius Gábor is lecsapott rá új kisfilmjéhez.…..
Akinek még mindig el kell magyarázni, hogy mi az a The Room, az gyaníthatóan még a kúlság első osztályos tananyagát sem tette a magáévá. A nemzetközi COOL-szcénában is meghatározó The Room magazin idén már annyira kúl volt, hogy kész csoda, össze nem ragadtak a lapok a…..
A magát korábban Horn Gyulával, Vágó Istvánnal, Batiz Andrással és más, azóta lejárt szavatosságú figurákkal reklámozó - éppen most önállósult - Saab autógyár magyar képviselete nemrégiben olyasmire ragadtatta magát, amelyre az ember még ebben a normatíve notórius…..
Vannak olyanok, akik bármihez nyúlnak, az arannyá változik. Ha pedig ilyenből egyszerre négyen jönnek össze... abból lesz a 4Bro. A legendás Kamionosok és kurvák partyk és néhány hasonló buli után négy elképesztően COOL srác, Máté, Sticó, Geri és Bence gondolt egy még…..
9289283d 2010.12.09 09:37:45
@alterways2:

Idén már egyértelmű, hogy poén. De tavaly meg azelőtt olyanok szerepeltek, akik tényleg nagyon jónak képzelik magukat, és gyanúsan egy körből - akkor még simán azt lehetett hinni, hogy komoly. De Rogán Antival vagy Szecsődi Karel barátunkkal már más a helyzet.
17 évesen a legtöbben még azt sem tudják, hogy kell írni a COOL-t. Az igazi csodagyerek Ármin azonban már ilyen szemtelenül fiatalon, COOL-tojáshéjjal a seggén és feje benövetlen COOL lágyával is egyértelműen bebizonyította, hogy ott a helye a legkúlabb magyarok listáján.…..
Régen folyton Liam Gallaghernek hitték, később Kossuth Lajosnak vagy éppen John Lennonnak, pedig Upponyi Muki nem valami olcsó utánzat, hanem a magyar COOL-ság utazó nagykövete, bármerre is jár a nagyvilágban! Ha feltűnik egy buliban, ahol éppen te is csapatod, megnyugodhatsz: pont a…..
Voltál már olyan buliban, ahol a budapesti éjszaka császára, Hangmás Endre tartott audienciát? Mert ha nem, akkor te aztán tényleg csak ugatod a COOL-t. A legkarizmatikusabb magyar frontember, aki idén új együttest is alapított, gyakorlatilag garancia a legvadabb, ugyanakkor…..
Tonyó életében egy csendes év is olyan, hogy az a földi halandók 99,999999 százalékának letépné a fejét. Turné keresztül-kasul Amerikán, teltházas koncertek a legkúlabb hazai klubokban, ünnepelt fellépések minden nyári fesztiválon. A hab a tortán pedig a 2010-es nyár…..
Aki COOL, az mindig COOL. Független ez attól, hogy valaki milyen szakmát választ magának – ki is lenne erre jobb példa, mint Sugar! Eszter, aki cukrászként és édességipari vállalkozóként jutott olyan magasra, ahova sokak szerint csak topmodelleknek és nemzetközi hírű…..
Szerintetek egy politikus nem lehet COOL? Hol éltek ti? 2009-ben???? A budapesti City polgármesteréről, olyan elképesztően kúl projektek ötletgazdájáról, mint a Fashion Street, a legkevesebb amit el lehet mondani, hogy veszettül COOL. 2010 legnagyobb dobása, a NOBU…..
Idén Szecsődi Karcsi vállalta a legnagyobb kockázatot a kúlságért: abban az egyáltalán nem COOL közegből, ahonnét Ő jött, bizony kinézik az olyat, aki meri vállalni Önmagát, a saját Egyéniségét. Karcsi mégis megtette, és azóta vissza se néz, hiszen ő és Nkuya Sonia…..
Julianus barát óta nem volt olyan COOL magyar világutazó, mint On The Spot Bandi. Nem is értjük teljesen, hogyan csinálja, hogy meg sem karcolódik a COOLpáncélja, miközben a világ legdurvább helyein csatangol félelmet nem ismerve. Nem is csoda, hogy riportjaiért általában egymást…..
9289283d 2010.12.07 18:46:28
 A kormány újra életre hívta a Gyurcsány Ferenc által alapított Országmárka Tanácsot. A testület feladata - a Magyar Turizmus Zrt. hasonló imázsépítő munkája mellett -, hogy kitalálja, mivel lehet népszerűvé, ismertté és azonosíthatóvá tenni Magyarországot. Az…..
9289283d 2010.12.07 12:19:09
@Rám ne mutogass, én nem rájuk szavaztam...:

Igaz is, pontosan! Meg úgy általában a mérhetetlen ügyeskedés, munkahelyi fúrás, stb!
Subba Cool List Hungary 2010 2010.12.06 08:49:00
Már megint itt az a lista, ami miatt végig lehet darázni az egész decembert, hogy nehogy valaki felkerüljön rá az ismerősök közül. Ha lemaradtál, és nem tudod, hogy ez már jó pár éve tart, akkor itt az előzmény:Cool List Hungary 2009, és az eredetije is. ..