Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BAR0KKER

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap már utaltunk rá, ma azonban valósággá vált, hogy 2011-ben végre nem csak a drogbotrányai miatt lesz aktuális Amy Winehouse, hanem zenei teljesítményt is fel fog tudni nekünk mutatni, ugyanis ő lesz az idei Sziget egyik headlinere. Ezzel persze nincs vége a listának:…..
BAR0KKER 2011.03.29 15:54:32
@java786: Szerintem NEM mindenki. Az én haveri köröm max fele tud egy-két előadót a szigetről, aki érdekli, amúgy meg 100%-ban fingunk nincs semmilyen tévészereplőről. Ezek a tények, az igénytelen tömegemberek pedig attól tömegemberek, hogy sokan vannak, ez van...

Én inkább azt emelném ki ebből a sztoriból, hogy JÉ NAHÁT MÉGISCSAK LESZ SZIGET, pedig a gonosz Tarlós majdnem megakadályozta, hát még ilyet :D

Most akkor tud területhasználati díjat fizetni szegény-szegény Gerendai úr a fővárosnak?

Ne menjünk már el ilyen lazán egy ekkora szenzáció mellett :D
BAR0KKER 2011.03.29 18:39:36
@java786: Ja, értem én.

De a szemfényvesztés nagymestere az az úriember is, aki elhiteti egy egész országgal, hogy folyamatosan veszteséges neki az összes vállalkozása, szegénynek.

Jártam már a szigeten, mint (ingyen)dolgozó, tudom, milyen az igazi szemfényvesztés....

....azóta tudom, hogy az ilyen alakok semmivel nem jobbak, mint a politikusok.

De nyilván neked is egyértelmű ez.
BAR0KKER 2011.03.29 18:54:26
@doggfather: Valahogy én se :D
Az alábbi kérdés egy jogi patthelyzetre keresi a megoldást. A haszonélvezeti jognak pont ez az egyik  funkciója, hogy a haszonélvező akarata ellenére ne lehessen semmilyen ügyletet kötni az ingatlanra. Tisztelt Zugügyvéd, kedves Fórumozók!Haszonélvezeti joggal kapcsolatban…..
BAR0KKER 2011.03.29 18:47:04
Nem siklottam el fölötte, azt, hogy kifizetitek, már akkor kellett volna egy kis készpénzes kisszínházzal megtámogatni, amikor a második átverés volt, amit mesélsz. Tetszik érteni.

A nagyobb értékű ingatlan meg felejtős, ismerek én olyan 20 milliós vidéki házat, amit nem szeretnék cserébe egy 15 milliós belvárosi lakásért. Pedig szebb, újabb, nagyobb, stb.

Nem látjuk a másik fél indokait. Nem látjuk, mi az egész igazság. Nem tudjuk, hogy hogy került a tulajdonos tulajdonába az ingatlan, ki fizette ki, ki dolgozott érte meg.

Ismerek esetet, amikor egy ilyen haszonélvezet mentette volna meg a család lakását, de nem volt rajta, így apuka eladhatta, abból messze vidéken építkezhetett egy jót, konkrétan egy tetőtérre volt pénz belőle meg a fűtésre, nagy háznál jellemző... egy lakás ára ráment. Apukának nem volt annyi esze, hogy egy belvárosi lakás sokkal komolyabb értéket képvisel, mint amennyit kapott érte hirtelen, a gyerekei meg nagyobbak lettek és járhattak KOLLÉGIUMBA, amikor Pesten jártak suliba, s mindez miért? Mert apuka úgy érezte, hogy neki akkor kell a pénz, meg is kapta, akié meg a haszonélvezet lett volna, de nem volt, az nem tudta megakadályozni. Később mindenki bánhatja a történetet, egy vidéki ház van meg jelenleg egy azóta ismét felújításra szoruló tetőtérrel, ahol nincs ott a család, hiszen a gyerekek nem csak tanulni, de dolgozni is csak a fővárosban tudnak (ahogy sokan mások is) szóval meg kéne hallgatni a másik felet is, addig ez a történet úgy bűzlik, ahogy van.
BAR0KKER 2011.03.29 18:53:02
@L.Zs.:

"Azt hiszem, mindenre válaszoltam"

Nem.
 8 éves gyerekek küzdenek étkezési zavarokkal, és már 6 éves lányok is arról panaszkodnak, hogy túl kövérek.Minden harmadik lány és ötödik fiú a 10 éves korosztályban aggódik az alakja miatt. A celebek és a reklámok hatásának betudható testképzavarok egyre gyakoribbak…..
BAR0KKER 2011.03.25 10:33:07
A média tehet erről, a gyerekek túl sok időt töltenek a tévé előtt és túl sokmindenben formálja a véleményüket. Magyarországon elképesztően sokat néznek tévét az emberek és a gyerekek is, naponta több órát, ráadásul a gyerekek manapság sokkal tovább fent vannak és jóval kevesebbet alszanak még a 10 évvel ezelőttihez képest is, pedig már akkor is probléma volt ez.

A másik dolog, hogy legyünk egy kicsit őszinték, persze ezt is lehet a tévére fogni: ellustultak a gyerekek. Tényleg egyre több a dagadt gyerek, aki összevissza eszik hülyeségeket, rendszertelenül él, nem figyel magára, a szülők se figyelnek rá.
Hazánkban jelenleg sokkal több a kövér gyerek, az egyértelműen kövér gyerek, mint mondjuk 30 éve volt.

Az orvosok szerint a kövér emberek kb 1%-a az, amelyik nem tehet arról, hogy kövér, mivel hormonproblémák miatt zsírosodott el.
A többiek... azok bizony szarul élnek, szart esznek és döglenek, mondjuk csak ki.

De mitől lesz valaki kövér?
A vékony tinilány, aki idegesen méricskéli magát a tükör előtt, kövérnek tartva magát, miközben egyáltalán nem az... az inkább lelki beteg... sokan úgy érzik, hogy ha a törékeny, kifutón látott modellekre nem hasonlítanak, akkor már ők "kövérek".

Ami számomra a legaggasztóbb, az az, hogy a gyerekek is átveszik a felnőtt nők irtózatos hülyeségét, azt, hogy ha fogyni akarnak, jobb alakot akarnak, akkor eszükbe se jut mozogni, mert az nehéz. Inkább koplalnak és drága joghurtokat meg egyéb varázsszereket használnak, amitől csak sajnálnivaló külsejük lesz, főleg az arcuk lesz nagyon keserves...
  Mindenről Johnny Carson tehet. Az ő műsorában látta a chicagói átlagotthonában tévézgető Bruce Townsley szociális munkás Ed Peden ingatlanguru kansasi rakétasiló otthonát, még valamikor a '80-as években. Megkereste az embert, és segítségével végül '97-ben megtalálta…..
Kedves Szerkesztők!   A minap egészen véletlenül kerültem bele egy olyan esetbe, amit most megírok önöknek. A 24-es villamossal utaztam a Vágóhíd felé (nem kell izgulni, nem a bkv hibáit szeretném ecsetelni). Az Orczy tér után egy megállóval, amelynek most nem ugrik be a neve…..
BAR0KKER 2011.03.22 11:35:43
@epres négercsók: Az biztos, hogy fanyar
Mint amennyire te magad is az vagy
A kezdő félrelépők egyik fájdalmas problémája, hogy milyen helyszínt válasszanak a hűtlenkedésre. Ha egyikük független, vagy van másodlakása (befektetési céllal vásárolt, gyerekeknek szánt kégli), amelyet erre a célra igénybe lehet venni, akkor nem gond, a kényelem…..
BAR0KKER 2011.03.22 10:19:23
@Fatergép: Mi bajod van az atomháborúval? Az az egyetlen lehetőség manapság, ami elveheti a világ bűneit...
BAR0KKER 2011.03.22 11:28:11
@csokiskeksz: Ne idegeskedj.

Van olyan honlap is, ahol tisztán üzleti alapon megy a meggyőzés arról, hogy a körülmetélés milyen fantasztikus dolog.
A honlap készítője látványosan ajánlja mindenkinek, főleg érdeklődő anyukák szophatják be, meg a pórul járt gyerekük - ahogy pl én is - ezt a barbár eljárást.

És simán az index EGÉSZSÉGÜGYI fórumtopicjaiban évek óta reklámozhatja.

Ott pici gyerekekről van szó, meg arról, hogy ők hogy járhatnak és hogy járnak...

Itt, ezen a helyen felnőtt emberekről van szó. Akinél a hűtlenség nem játszik, az eleve nem jön ide. Nem itt lesz meggyőzve senki arról, hogy legyen hűtlen.

Szemben azzal az oldallal, amit említettem. Ha föl akarsz háborodni, akkor eredj az urológia rovatba az index egészségügyi fórumán, láthatod, hogy egyes "Jóvágású" szarháziak hogyan csinálnak üzletet abból, hogy mások bajban vannak, ők pedig rossz és undorító tanácsokat adnak.

Az háborítson föl szerintem...
A rendőrségi-ügyészségi statisztika meghamisítása, a számokkal való trükközés régi műfaj a bűnüldöző szerveknél. Most, hogy büntetőeljárással fenyegették meg a trükközőket, egyre több ilyen eset kerül napvilágra.  A 13. kerületi Hírhatár online is egy ilyen…..
Vajon tényleg nem lövünk házinyúlra? De akkor mégis, honnan az a sok családon belüli kavar, házibarát effektus, és munkahelyi "flört" - még ha csak flört lenne ... Könnyű azt mondani, hogy a sógorral ne, a haverral ne, a kollégával, a főnökkel, a titkárnővel, az…..
Meglepett a levél amit Gyula küldött nekünk. Még nem hallottam soha olyanról, hogy valakit feltereltek autópályára, majd be akarták rajta hajtani a büntetést, s még megtetézték egy fenyegetőzéssel is. Pedig Ő most hasonló cipőben jár. Segítségeteket kéri, hátha Ti tudtok egy…..
A múltkori szavazás eredményének megfelelően (noha még a határidő lejárta után is érkeztek szavazatok, az állás nem változott) Jákob Leától született lányáról, Dináról fog szólni ez a nem túlságosan szívmelengető történet. Elnézést a kissé hosszúra nyúlt…..
Lassan belekezdenek az új alagút belső burkolásába a Margit híd budai pillére alatt. Nyáron „valamikor” már használatba is vehetik a bringások a 90 milliós lukat, amely összeköti majd a rakparton futó északi és déli bicikliutat. Másfél hónapig még biztosan marad az…..
BAR0KKER 2011.03.10 10:46:49
@Fatal Error! System Halted!:

"A kedves gyalogdroidok is sokat képzelnek magukról, de persze errôl meg Te feledkezel el. Ôk sem ismerik a KRESZT..."

Gyalogdroid?
Meg még a tetves kurva anyád, az. A kreszt a gyalogosokhoz kell igazítani, mivel a természetes, a legtermészetesebb módja a közlekedésnek a gyaloglás. Pofázhat nekem autós, motoros, meg kvados meg egyéb magadfajta kis gennyes szarházi kis geci. Miattatok vannak a bajok, a balesetek, a problémák. Autósok, motorosok és a cseppfejű kis rohadékok miatt. Autó vagy motor vagy bicikli: tök mindegy. Valami van a kis gyökér alatt, már nyomul és leszar mindenkit. 4 ből három MINIMUM. Mindegy, hogy mi van alatta, szabályokat nem tart be, csak megy.
A gyalogos leginkább önmagát veszélyezteti, ha nem tartja be a szabályokat, a biciklis meg főleg az autós meg ennél durvább. Ezért utálunk titeket, főleg, amikor a járdára jöttök és le nem szállnátok a mocskos kis bringátokról, hogy toljátok, inkább elütitek az embereket, meg ügyeskedtek, ahelyett, hogy a hegyekbe, gyakorlópályára meg a jó kurva anyátokba mennétek gyakorolni meg szórakozni, ahová valók vagytok, ki a pusztába.

"Aztán további kommentjeidet is elolvastam és arra a megállapításra jutottam, hogy neked valószínû átmehetett a lábadon egy bringás, hogy ennyire gyûlölöd ôket."

Neki lehet, nekem meg egy pici gyerek rokonomat ütötte el járdán az egyik cseppfejű haverod, de nyugodj meg, ha legközelebb ilyen lesz, ott töröm el a kezét-lábát az ilyen tetűnek, itt dögöljek meg.

"A közlekedésben résztveôk közül sokan nem tartjûk be a szabályokat, de mégtöbben igen. S ez egyaránt vonatkozik a gyalogosra, biciklisre, motorosra, autósra."

Motoros, bringás, autós: négyből hárman NEM tartják be. Vagy még többen.

"Csak te igen rosszindulatú módon egy kalap alá veszed az összes bringást."

Veheti, ha a nagy többség tahóparaszt. Miért ne tenné?

"Végül kívánom neked, hogy egy szabályt "betartó" autós okozzon neked kellemetlen perceket."

Meg anyádnak is.
BAR0KKER 2011.03.10 13:51:10
@k_attila78: Ne fogadj rá...
Ha valaki azt hitte volna, hogy a hirhedt Centrum Kft emberei bűnözők, a többi, önkormányzati parkolócég viszont korrekt káderállománnyal dolgozik, az döbbenten fogja elolvasni Névtelen Fogyasztónk levelét. Mi egész higgadtak maradtunk. Olvasónk szemtanúja volt annak, hogyan…..
Lehetett számítani arra, hogy a nemdohányzók védelmében az Országgyűlés elé beterjesztett törvénymódosító javaslatot előbb-utóbb meg próbálja majd fúrni a dohánylobbi vagy a vendéglátóipari lobbi. Arra azonban kevesen számítottak, hogy éppen az egyéb ügyekben a közerkölcs védelmezőjének szerepében…..
BAR0KKER 2011.03.09 15:13:57
@Idéfix:

Figyi, a cikk legfontosabb mondata:

"elfogadhatatlannak érzi, hogy az étteremben elköltött vacsora után őt korlátozzák abban, hogy elszívjon egy cigarettát – ugyanakkor elkerülhetetlennek véli, hogy az otthonában, senkit sem zavaró módon füves cigit elszívó polgártársát két év börtönnel fenyegesse a törvény."

Ennyi. Ne gondolkozz tovább semmin, még megfájdul a fejed. Itt a lényeg, nem is kellene több.
Subba Subba szív iWiW: Csöcsike 2011.02.25 08:09:00
 HALIWUDI SZÁROK! Ivettke Hófehérke A legjobb adatlap EmObOy Csak egy vagány ennivaló kislány Akit hetente beküldenek a válogatásba Kess Férj (Pöcök) Csúcsfejek   A válogatás nem jött volna létre Eszteranyu linkjei nélkül, köszönjük!..
addict Combvertising 2011.02.25 10:50:00
A nyár elengedhetetlen kelléke a sort és a rövidnadrág – immáron nem csak a férfiaknak, de a nőknek is. Hogy felhívja a figyelmet legújabb kollekciójára, az új-zélandi Suprette egy egészen merész gerilla akcióval állt elő. A ruházati márka és a DDB Auckland belvárosi…..
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
BAR0KKER 2011.02.23 13:40:58
@Jeno1: Nekem is ez ugrott be.... azok lettünk... tökéletes a poszt...

Eddig ez sikerült a legjobban!

Nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!
A bohóc és a profiA zsűri elnöke a Janet Jackson hasonmásversenyenKönnyed, rendőrnős, utcai harcos viselet és természetesen ez is Guzzi (nem vicc! Update: mégis vicc(es elírás), mert Gucci!)Sivatagi showhoz illő testőrnőkSzintén sivatagi, de keményebb játszóruhákŐk még…..
BAR0KKER 2011.02.23 13:22:30
@sofalwy: Ja, pedofil, persze.

Megnéztem a fotóját szegény-szegény ártatlan tiniáldozatának.
Aki állítólag 17 éves.

Ha neked pedofília egy ilyen kinézetű csajjal BÁRMI, akkor te igen vicces srác vagy :D
  Karen T. Fondu rendkívül boldogan jelentette be, hogy most Gwen Stefani, Milla Jovovich, Jennifer Lopez, Beyonce után Aimée Mullins lett a L'Oreal új arca. Jegyezzük meg ezt a nevet csajok; Aimée az első nő, aki annak ellenére, hogy lába térdtől lefelé protézis,…..
BAR0KKER 2011.02.23 13:19:21
@xenuka: torzó? Ez már egy ilyen kötelező elem az antiszcientológusoknál, hogy tahó bunkó parasztok?
Martha McSally egykori A-10-es pilótaként az ezredesi rangig vitte az Amerikai Egyesült Államok Légierejében, mielőtt nyugállományba vonult volna. Ma a George C. Marshall Center munkatársa Németországban. A neve azért híresült el - túl azon, hogy nő létére magas rangot ért el a…..
BAR0KKER 2011.02.23 13:18:00
@Nűnű: A radikális Iszlám? Nincs itt semmi radikális, ez simán a vegytiszta Iszlám, semmi extra. Tested fedetlenül nem lehet kint, a hajadat eltakarod, ha nő vagy, ennyi. És a test vonalait követő holmikak se kell erőltetni úgy, ahogy mifelénk erőltetik, mert élvezik, hogy minden pasinak merevedése van tőlük.

Tán legyen a marha nagy demokráciaterjesztésnek hozadéka mindenhol, hogy kint van mínusz 15 fokban is minden csaj segge, melle meg köldöke?
Az jaj de jó lesz, legyen heregyulladása mindenkinek, ronda nők esetén meg kapjunk hányingert, jajde jó
Szívem szerint magamba zárnám, mert én is tehetek a megaláztatásom részbeni problémáiról,ami ért engem,egy Irgalmas rendi intézményvezető apáca,mint munkaadó, és én, mint munkavállaló vessző futása során!Nagyon rég óta szeretnék ápolói munkakőrben elhelyezkedni,több…..
BAR0KKER 2011.02.20 07:07:28
A hírMegkepő dolog derült ki tegnap.Először is, The New Yorker-ben egy 26 oldalas tényfeltáró írás jelent meg az egyházról, elsősorban Paul Haggis, hollywoodi rendező és forgatókönyvíró (mindkét minőségében kapott Oscar-díjat; ld. itt és itt) történetén keresztül…..
BAR0KKER 2011.02.08 10:27:17
@sfece: Én továbbra se látok, olvasok, tapasztalok semmi komolyat erről a társaságról se, pedig mindig elolvasom az összes dolgot, ami csak a kezembe kerül, akár róluk szól, akár ők írták... ezt az egészet műbalhénak tartom.
Aki nem veszi észre a legeslegelső alkalommal, hogy itt valami nem oké... és belemegy... odaadja az iratait... hát milyen idiótának kell ehhez lenni? De őszintén... aki meggyőzhető bármiről, akaratgyönge, azt bárki megvezeti és elnyomja. Nem kell ahhoz szci.
Egy volt osztálytársamat a krisnások "vitték el". Akkor azt gondoltam, hogy ez a saját döntése, végül is tényleg... csak hát, 14 meg 16 évesen az ember nem tud tisztességesen dönteni, hiszen még nem felnótt ember.
Én egyedül a gyerekeknél szabnám meg, hogy az utcai térítő még csak hozzá se szólhasson, egyik se. Jehovás se, mormon se, szci se, senki.

A felnőtteknél viszont - mivel demokrácia van - én igenis hagynám, hogy aki hülye, az lehessen hülye szervezetten, aki azt várja, hogy megalázzák, az mehessen ingyendolgozni lökött scifi-írók és barátaik nagy fehér hajójára, vagy mehessenek dominához, aki még jól meg is korbácsolja őket.

Én nem akarok a hülyékhez igazodni. Közben meg tudom, hogy van olyan, akinél a szci sok pozitív változást hozott és közben nem szippantotta be az egyház. Mert ugyebár, lehet így is.

A pszichiáterek már viszont sokkal jobban zavarnak. Az ő esetleges beavatkozásuk nem beleegyezés kérdése sokszor. Rengeteg visszaélésről hallottam és láttam a saját szememmel is. Ezek a sztorik, amiket itt olvasok, hülyékről szólnak, akik önként hülyék, szopni járnak, mint a vadász. Akiket kicsinál a pszichiátria, azok sokszor önhibájukon kívül lesznek zombik, meg öngyilkosok és nem föltétlen ők akarják, hogy a pszichiáterek gyógyszerezzék őket. Ez itt a lényeges különbség.
BAR0KKER 2011.02.20 06:50:44
@exscn: Azt látom, kis majmocska, hogy vitázni nem tudsz és nem akarsz, így inkább sértegetsz. Én és a szcientológia :D
Hát hogyne :D

Elmarad most a vastaps, ha nem gond :D
no emisszió A lézerblokkolók ura 2011.02.19 16:17:56
Lázár János Audis, lézerblokkolós, rokkantparkolós ügyében mára teljesen egyértelművé vált: itt korántsem egy magányos hősről van szó, aki egyszerűen képtelen felfogni, hogy közpénzből nem járunk környezetszennyező luxusautóval, még véletlenül sem parkolunk rokkantak…..
Praxis Meghalt, de mégsem halt meg 2011.02.09 06:00:00
Tisztelt Praxis!   Elég fura történetet mesélnék el nektek, ha nem baj. Anyukám sajnos még 2009-ben agyvérzést követően kórházba került. Válságos volt az állapota, imádkoztunk érte, amennyit csak tudtunk. Már három hete az intenzíven feküdt, amikor úgy tűnt, javul az…..
BAR0KKER 2011.02.09 14:39:39
@jofe: Tőlem konkrétan megkérdezték az elérhetőségemet, kifejezetten a mobilszámom érdekelte őket... hogy ha fontos esemény van, akkor arról értesítsenek. A halál nyilván nem ilyen fontos esemény, legalábbis Tarcsán nem :(
BAR0KKER 2011.02.09 17:59:31
@fúj!: Szóval,
Miért kérded?
BAR0KKER 2011.02.17 15:55:11
@egerészölyv: Ki ez a DOKI?
Miért nem válaszol a föltett kérdésre?