Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mackósajt81

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem értem. Hogyan tud valaki csodás ékszerekkel, nőies alakkal, szép ruhával együtt is közönséges és otromba lenni? Szegény Kim, olyan szép vonásai lennének, ha nem rontják el a sminkkel és olyan jó lett volna, ha nem egy egész kincstárat aggatnak a nyakába...6/10 ..
Ms. Lopez a régi fényében tündököl, nagyon csinos rajta ez a fehér ruha. A sminkje is csodás - jó néhány évet letagadhatna!9/10 ..
Mackósajt81 2011.04.02 23:35:50
Salma Hayek (szerintem) nem néz ki annyira jól, mint amennyire szokott, ennek ellenére  még mindig egy istennő. Viszont ebben a ruhában a valódinál alacsonyabbnak tűnik, ami azért nem könnyű...7/10 ..
Winehouse meglehetősen normálisan néz ki a Fred Perryvel közösen készített kollekciója reklámképein. A darabok nem mondanak túl sokat, rajongóknak biztosan jó lesz, hogy borzasztó egyszerűen úgy öltözhetnek, mint Winehouse. A jól variálható, fiatalos, elég retró…..
Csecsebecse MTV EMA gála 2010.11.08 11:04:00
 A tegnapi gáláról még néhány fotó, akik kimaradtak. Egyébként nem volt olyan jó a felhozatal, kevesen is voltak, senki nem volt emlékezetes, se pozitív, se negatív irányba... Clara Alonsóra sajnos nagy ez a ruha, pedig…..
Angelina Jolie mostanában Az utazó című filmjével turnézik, úgyhogy jó sokat lehet látni a vörös szőnyegen. Ráadásul mintha egy kicsit kezdené kinőni a "csak fekete és egyszerű ruhákat viselek" korszakát, sokkal több változatosságot lehet találni az…..
Jennifer Lopez a Venus borotvák legújabb arca, úgyhogy gyorsan meg is mutatja, hogyan szokott ő szőrteleníteni. Mennyire meggyőző? Szerintem semennyire.....
Néhány napja a könyvtárban véletlenül belefutottam az Alkonyat negyedik részébe, a Hajnalhasadásba (Breaking Dawn). Bátran a kezembe vettem, hát mit mondjak, az író nem kímélte magát, közel 800 oldalt vetett papírra, el lehet képzelni milyen vastag a regény. Nem is csoda, hogy a…..
Az Alkonyat negyedik részének (első vagy második felvonásában) meg fog születni Edward és Bella gyermeke, Renesmee. Alább láthattok egy képet hogyan is néz ki. A fél-vámpír csemeték elég gyorsan nőnek. A lányt Mackenzie Foy fogja fogja játszani. ..
Subba Esküvős lövöldözős 2011.01.13 09:01:00
A gyermek véletlenül hasbalövi a felnőttet! ..
Mackósajt81 2011.01.19 09:01:38
"A kép az erdélyi Marosvásárhelyen készült, az állatkertben! Jó buli volt a medvének a fincsi gumimacikat dobálni, nemcsak ő élvezte! ;-D A képen még a repülő finomság is látszik! Üdvözlettel: Fenyvesi Zoli"Köszönjük!..