Regisztráció Blogot indítok
Adatok
von Mangalitz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kornis és a szemléletváltás... tévedtem.   Népszabadság:"... Mégis tíz-húsz évig úgy tűnt, hogy hiába. Mikor ezen úgy kétségbeestem, hogy már az sem érdekelt, hogy tudok-e dolgozni, az viszont igen, hogy rágyújtok-e aznap: ráébredtem a megoldásra.– Hogy…..
von Mangalitz 2011.03.08 03:28:18
Az egészben az a szomorú, hogy az EU-Parlamentben ott van egy Morvai Krisztina, aki állandó jelleggel lejáratja magát. Ő az egyik politikus, aki képviseli az országunkat, és így képviseli. Iszonyatosan alacsony szinten képviseli, és joggal röhögik körbe az ottani képviselők. A…..
Árokásó Top100 Siklósi Beatrix 2009.04.16 18:54:00
Vannak árokásók, akik sokáig el tudják rejteni magukba szenvedéseiket, a magyar sors felett érzett aggódásukat. Apró gesztusokba kénytelenek sűríteni a fájdalmukat, teszemazt az ember úgy bassza le Matúz Józsefné elé a kávét, hogy abban benne legyen az '56 eltiprása feletti…..
von Mangalitz 2011.02.11 17:53:49
Az új magyar médiatörvény európai fogadtatásával kapcsolatban köztudott, hogy a külföld véleményét a szocialisták nemzetközi kapcsolataikat felhasználva negatívan befolyásolták. Nagyon valószínű, hogy több neves külföldi lap, mint a Times vagy a Frankfurter Allgemeine…..
von Mangalitz 2011.01.27 03:09:15
Megszoktuk már, hogy a kereskedelmi tévékben előbb vannak a leszúrta, feldarabolta, halálra gázolta és felgyújtotta szavakkal kezdődő bulvárhírek, minthogy mi fontos történt aznap a nagyvilágban, de arra azért nem sokan fogadtak volna, hogy a hétfői nap legfontosabb híre, a 35…..
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
Néha úgy tűnhet, mintha bizonyos jeleneteket már láttunk volna kedvenc fantasztikus történetünket nézve. Ha udvariasak akarunk lenni, mondhatjuk, hogy bizonyos ötleteknek más alkotók is tisztelettel adóznak, de nevezhetjük lenyúlásnak is, ha újra és úja ugyanaz a fordulat…..