Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lázár Márta

578 bejegyzést írt és 461 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer volt, hol nem volt… mese, ami volt mindig, és újra lesz. Történt egy kisvárosban, mely akármelyik lehetne a Világon, az emberek épp lézengtek az utcán Szilveszter éjszakája után...
Megnéztem! Szuper kiállítás, aki teheti, ne hagyja ki. Pár szó és csomó kép a S/ALON BUDAPEST-ről :) ..
Feng shui trend Apák napja 2018.06.17 20:20:51
Apák napja kapcsán Pál Feri egyik apás előadásából olvashatunk. Amiket mond, rímel azzal, ahogy Bert Hellinger kiemeli az apa fontosságát az egyén életében. A Valakiét, akit a keleti kultúra sok helyütt az Ég-gel hoz párhuzamba, mondván, tőle, általa jön a fény, a bölcsesség a Földre, mely anyaként…..
Feng shui trend A lelked a fény 2017.12.25 23:16:26
Mik vagyunk mi? Fény, sötét? Lelkünk a tét.  A kulcs: ne add meg magad. A lelked a fény...
1. Minden nap, minden óra, minden perc és minden lélegzetvétel egy új kezdet, amiben megtapasztalhatod a teljességet. Receptek nincsenek, ám sok-sok módszer létezik. Találd meg, ami felemel téged, és másoknak is javára van. ..
Június a könnyedség jegyében született, kedves, kommunikatív Ikrek-személyiség, kettős, azaz kétkedő s hívő egyúttal, maximalista és világcsavargó. Az érzelmeket hajlamos viccel elleplezni, átsuhan fölöttük, mit is mondhatna róluk, meg miért, sóhajok és könnyek? Á! Beszélgessünk inkább más érdekes…..
Mostanában azt gondolom, ha valaki ennyi kincset kap, mint ami nekem is van jelenleg a kerek asztalomon - illatok cseppjei, csupa gyönyörűség - akkor kap hozzá terhet is, helyzeteket, hogy használhassa. Mintha egy kicsit azért is kapnám, mert jó előre tudom, hogy szükségem lesz rá...
I. Whisper – női keverék, összetevők Sokat tud ez a  nők számára készített csoda keverék, hiszen csupa "tudós", nagy múltú olajból állították össze, kifejezetten a nők részére. Első körben nézzük meg az összetevőit. ..
A szerelem illatai az ókortól kezdve közkedvelt olajok cseppjei. A rózsát, jázmint, ilang-ilangot valószínűleg sokan ismerik szerelem-segítő szerként is. Alább 4 olyan illatot mutatunk be, melyek szívbeli érzelmeinkre, vonzalmunkra, valamint libidónkra jótékonyan hatnak. ..
Egyetlen cikkben nem fér el, hogy mi minden "számít", amikor a párkapcsolatra, szerelemre erősítünk rá a lakáson belül. A sok kritérium közül most az egyik legfontosabb helyiséget, a konyhát nézzük át...
Kezdő feng shui tanácsadó voltam, szerettem beszélni a térrendezés rejtelmeiről, mígnem ott találtam magam a haladók között. Egyikük, akivel távoli városba voltunk hivatalosak előadást tartani, óvatosan kérdezgette, mennyire vagyok jóban az illóolajokkal, mert neki nincs különösebb vonzalma irántuk,…..
Feng shui trend És mégis: mozogj! 2016.08.31 12:36:26
"Szerintem igaz történetekkel, valós, hús-vér emberek elbeszéléseivel, tapasztalatok megosztásával lehetne rávenni az embereket, hogy belássák, a mozgás szükséges." (Eszter, 3 gyerek anyukája)  "A kor nem a legmeghatározóbb faktor. A legidősebb tanítványom 53 éves, és saját bevallása szerint jobb…..
Az El Carligto eredetileg egy régi, andalúziai paraszt birtok, nem messze Malagától. Mára csodálatos szálló honol a helyén, tele eleganciával, stílussal, hagyományos-modern elemekkel...
A gyümölcs sorbet friss, jeges-gyümölcsös finomság, amit kis mennyiségben ehetünk a főfogások közt, vagy éppen a nap közepén. Mivel nincs benne se tej, se tojás, és készülhet cukor nélkül is (bár ekkor a szirup-alap nem lesz olyan sűrű), kalóriaszegény, karcsúsító csemege...
Feng shui trend Apa haza vár 2016.06.17 08:54:13
Lakása, háza, élete - csakúgy mint önmaga - kicsit öntörvényű. Nem hivalkodik, nem tör babérokra a szülői szerepkörben, nem szeretné lekörözni az anyát. Az igazi erő, amit apa hordoz, a jelenlét. Úgy ül, néz és úgy figyel rád, hogy ettől erőre kapsz. ..
A ház olyan, mint az, aki benne lakik. Sorsunkat tükrözi, láthatatlan oldalainkról tudósít. Az anya- ház: világos, de nem csupa nap. Bújós zugokat rejt, árnyékos és meleg vackot...
Feng shui trend Egy jó kezdet 2016.01.02 00:54:09
A kezdet az indulás pillanata. Minden dolog reményteli. Indulj el úgy, hogy a csomagodban legyen ott a derűlátás, hit, az eltökéltség és az ártatlanság. ..
Feng shui trend Boldogság receptek 2015.10.07 10:24:05
Jótanácsok? "Vegyél menő ruhát, lődd be a hajad, válassz jó cipőt, kabátot, táskát, napszemüveget, igyál és egyél egészségeset, mosolyogj sokat, a munkádat vidd sikerre, járj cool helyekre, mozogj rendszeresen, légy ápolt, és így tovább." Jótanácsok, melyek világunk trendjét rajzolják arról, hogy…..
Képzelj el egy otthont, ahol az idő kicsit lassabban folyik, ahol kisebb a káosz és a zaj, kevesebb a sötétség és több a napfény, s ahol a biztonság és a derű érzése dominál. Ahonnét vidáman indulsz és örömmel térsz vissza, és folyamatosan érzed önmagad határait, mersz…..
Hívószavak: glamour+kemping. Stílusos. Minőségi. Laza. Szép. Noszvaj, Nomád Hotel. Ahol úgy általában jó megpihenni, ám minden pünkösd hétfőjén grátisz részvétellel élvezhetjük a stílusos kempingezés ritka élményét. A glamping - mint azt az oxfordi szótár magyarázza - a…..
Ha kicsit élménydúsabb ünnepet szeretnénk a gyermekeknek, készíthetünk nekik, vagy akár velük együtt kedves, egyszerű dekorációkat, amikkel a nappalit, vagy a gyerekszoba ablakát is díszíthetjük.Ötletek a gyerek húsvéthoz.  Öltöztetős hímes tojások Sok dolgunk nincs…..
Szokatlanok, különlegesek, mindegyikben van valami meghökkentő, ami képektől bombázott tudatunkat kizökkenti a közömbösségből. Egyikük-másik annyira régi, hogy eredete az idők ködébe vész, ám leginkább formájuk, elhelyezkedésük, vagy tömegük az, ami a szent építmények…..
Egyszerű vonalak, fekete-fehér összeállítások, vagy minimális szín, sok fehér felület, némi humor, ezek a z ünnep modern értelmezésének ismérvei. Amit itt láthatunk: arany tojások, mert az arany mindig hordoz egy kis ünnepélyességet, érzékeken fölüli csillogást,…..
Ezek a szép, virágos hímesek 12-féle egyszerű és jól bevált technikával készülnek. Ha szereted az egyedi, mutatós meglepetéseket, akkor meríts az alábbi ötletekből, és alkoss egyéni stílusú, finom húsvéti hímes tojásokat. A virágok? Szépek, nőiesek. Finoman keltik…..
A húsvét drámai eredetéhez jól illenek az erőteljes színek, ám azt a finomságot, amiről ennek az ünnepnek az üzenete szól (szeretet, egyetemes áldozat, spirituális irányultság, megbékélés, stb.) a pasztell árnyalatok nagyon szépen kifejezik. A pasztell árnyalatok remekül…..